Patrik_A3 je napisal/-a:Če bi vse lagune tak crkovale kot eni pametujete,potem jih nebi blo tolko na cesti....Naj se kdaj keri izmed vas "pametnih" zavzame koliko je lagun na cesti potem pa naj premisli malo...ker takšne velike težave so imele le letnik 2001
Lp
če boš turbinarja mrzlega žulil pa potem vročega prec ugasnil nobena turbina ne bo dolg zdržalaPatrik_A3 je napisal/-a:Če bi vse lagune tak crkovale kot eni pametujete,potem jih nebi blo tolko na cesti....Naj se kdaj keri izmed vas "pametnih" zavzame koliko je lagun na cesti potem pa naj premisli malo...ker takšne velike težave so imele le letnik 2001
Lp
ahiM je napisal/-a:Za ta denar težko dobiš spodoben avto podobnih lastnosti in zmogljivosti, zato jaz toplo priporočam Bravo/Brava. Zelo dober avto z razmeroma veliko opreme in redkimi pomanjkljivostmi pa še dizajn je kar všečen. Sam sem bil v podobni situaciji in moram rečt, da za 650 jurjev, kolikor sem odštel, ni bilo na trgu avta, ki bi se lahko kosal z Bravotom. Pa verjami, da sem pregledal vse živo, ker sem nujno in čimprej rabil avto. Vedno je bil vsaj 1 dejavnik ki mi ni bil všeč (oprema, stroški reg., kilometrina, ohranjenost itd.).
Kar se tiče motorjev je črno na belem:
1.4 12V motorja se izogibaj na daleč (zakaj natančno je bilo že povedano vsaj 3-krat), razen, če natanko veš, kaj se je z avtom dogajalo in v kakšnih rokah je bil. Če je bil prejšnji lastnik vesten in ga boš tudi ti redno vzdrževal, potem ni nobenega problema, vendar je zgodovina pri nakupu rabljenega avtomobila v 99,9% uganka, zato jaz ne bi reskiral.
1.6 16V je zakon in pika. Registracija je v mejah normale, s svojimi 76kW in 1.050kg avto zelo poskočen, poraba tam okoli 8-9l/100km. Deli se dobijo povsod, tako originalni kot OEM so relativno poceni, material za gl. servis (komplet jermena, ležaji, natezalci in vodna pumpa me je v Motomatu prišla mal več kot 30 jurjev).
To kar sem napisal, so dejstva, ki pa seveda po npr. 5-10 letih, če upoštevamo vestnost lastnikov pri vzdrževanju in uporabi, hitro postane zelo relativen pojem, tako kot velja za čisto vsak rabljen avto.
Neox je napisal/-a:Torej si bom omisliu kar brava 1.6, ker sm tudi sam mnenja da za dokaj malo denarja dobis veliko...
lp
tipo 1.4 in brava/bravo 1.4 mata čist drugačne motorje tipotov 1.4 je odličen proti bravovem ki je kr en motor 12V SPI se mi zdi da je en japonski al neki tazgaIcEm4n je napisal/-a:tud sam nekak odsvetujem 1.4, ker ga mam tud sam v Tipotu (mislm da ma moj 70km) in je za prevažanje 5 ljudi kr dost mučna za motor, k morš kr fejst gas dat, da potegne normalno, če je pa motor mrzu (npr. pozim) je pa še huj. Učer sm bil začuden nad tem, da ko sem do konca prtisnu gas (ker sm mogu na hitr spelat)l, se kolesa niso niti mal zavrtela v prazno.
Ja, raj glej za 1.6, boš velik bolj zadovoljen.
IcEm4n je napisal/-a:tud sam nekak odsvetujem 1.4, ker ga mam tud sam v Tipotu (mislm da ma moj 70km) in je za prevažanje 5 ljudi kr dost mučna za motor, k morš kr fejst gas dat, da potegne normalno, če je pa motor mrzu (npr. pozim) je pa še huj. Učer sm bil začuden nad tem, da ko sem do konca prtisnu gas (ker sm mogu na hitr spelat)l, se kolesa niso niti mal zavrtela v prazno.
Ja, raj glej za 1.6, boš velik bolj zadovoljen.
civic 99 je napisal/-a:Ne kupuj Fiata ker ti bo žal. Raje kupi nemca ali japonca (moje mnenje)
civic 99 je napisal/-a:Ne kupuj Fiata ker ti bo žal. Raje kupi nemca ali japonca (moje mnenje)
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 11 gostov