Nasveti in triki - kako kupiti dober avto, napišite pohvale in kritike prodajalcev

Uporabniški avatar
IcEm4n
Mojster foruma

Napisal/-a IcEm4n To jan 02, 2007 6:25 pm

sonček je napisal/-a:
Maxx je napisal/-a:Moj očka jo ima res pa je da je 1.3 boxer pa dela že par let brez kakršnih kol problemov,pa tud na cest ga ni pusti.Sonček sm mel pa kolege z VW pa so jim avti zelo crkavali,tko da ne glede na znamko če kupiš dober avto in redno vzdržuješ mislim da nebi smelo bit problemov.So pa za Alfo deli tud pocen(bremze itd...)

vw se da zelo pocen popravt če kaj crkne, pač je dobil izredni primerek.

pol si tud ti dobu izredni primerek.

Sam najbl bedni so pa uni, k rečejo kej v tem smislu: Ni mi všeč, ker je italijan, nemec al japonec itd itd. To zame, pa še za kšnga druzga, ni noben odgovor. Vsak avto loh crkne, pa nj bo to yugo, lada al pa lamborghini, ferrari. Maš loh srečo, da dobiš med slabimi avti dobrga, loh pa med dobrimi dobiš slabga.

če je le tko, kot piše na oglasu, se ga pomoje kr splača kupt.
Slika

Uporabniški avatar
Dejan1
Novinec

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a Dejan1 To jan 02, 2007 7:56 pm

sonček je napisal/-a:Pa pričakuj, da te bo na vsake par mescov pustila na cest, pač italjan, jo je imel kolega in je preklel na počes.
Glede na to da si študent in da sem tudi sam sem si raje vzel VW ni važ ker sam da so deli pocen (en ležaj pride borih 2000 sit),.....
lp

omejenc smotan. Sm tud jst študent pa mam mn stroškov z avtom k frend z astro (96letnik) tko da ne vem zakaj bi mogu bit nemc, zato k je bil fotr nacist pa še vedno kuje v zvezde te kripe od nemcov?
Sorry za izpad, nimam nič proti nobenem avtu, sam take stvari k nekateri pišete so totalna bedarija!

Uporabniški avatar
sonček
1/2 zvezdice

Kraj: 10 km iz Žirov v hribe

Napisal/-a sonček To jan 02, 2007 8:01 pm

Dejan1 je napisal/-a:
sonček je napisal/-a:Pa pričakuj, da te bo na vsake par mescov pustila na cest, pač italjan, jo je imel kolega in je preklel na počes.
Glede na to da si študent in da sem tudi sam sem si raje vzel VW ni važ ker sam da so deli pocen (en ležaj pride borih 2000 sit),.....
lp

omejenc smotan. Sm tud jst študent pa mam mn stroškov z avtom k frend z astro (96letnik) tko da ne vem zakaj bi mogu bit nemc, zato k je bil fotr nacist pa še vedno kuje v zvezde te kripe od nemcov?
Sorry za izpad, nimam nič proti nobenem avtu, sam take stvari k nekateri pišete so totalna bedarija!

Tu si itak iz Ljubljane če bi jest tako alfo še enkrat mel bi že zdavnaj crknla, mal poglej iz kje sem iz hribov pa dobr veš da ni tako enostavno ampak še najbolj dobr avto pa je bil golf zakon avto.

Naj ga vzame če je ohranjen pa kokrat sem že napisal da ni nuj no če je pa alfa da pa crkne, vw pa ne more.

lp
Osu gre samo enkrat na led.lp

Uporabniški avatar
krucymucy
Novinec

Napisal/-a krucymucy To jan 02, 2007 8:35 pm

sonček je napisal/-a:Tu si itak iz Ljubljane če bi jest tako alfo še enkrat mel bi že zdavnaj crknla, mal poglej iz kje sem iz hribov pa dobr veš da ni tako enostavno ampak še najbolj dobr avto pa je bil golf zakon avto.
lp

to da si iz hribov ni opravicilo da si omejen. in ne vem v cem je razlika glede vzdrzljivosti/pokvarljivosti glede na to ali se vozis po mestu, ali hribih in dolincah.
Always looking for another

Uporabniški avatar
AXioN
Uporabnik

Kraj: Ko si bogu za hrbtom, se uro voznje.

Napisal/-a AXioN To jan 02, 2007 9:03 pm

Sonček: sem ti ze enkrat napisal pa ti bom seenkrat-svet je vecji od golfa dve dizel.
Ni dvoma o tem da je to eden izmed najbolj vdrzljiviih avtov prejsnega desetletja, ampak cas gre naprej in je povozil ze marsikateri bolj legendaren avto od pregnite dvojke dizel.
Kaj bi si ti kupil ce bi imel na voljo 1miljon? Najbrz gtd s klimo in litimi feltnami ter dvemi generalkami za sabo za nekih 800jurjev, ostalo pa bi mel za nafto, ali kako.
Imamo pri hisi 7let starega vw-ja, in ti povem da sem vec kot razocaran nad njim, da bi ga pa sel zdaj prodajat, ko sem v slabem letu vanj zmetal denarja za ceno seenega, pa da bi kupil gnilo dvojko dizel za 300jurjev pa mi tudi slucajno ne pride na misel.
Mal se zamisl kaj pises soncek, ker pises bedarije in povzrocas ljudem sive lase.

Uporabniški avatar
SAVINJCAN
Mojster foruma

Napisal/-a SAVINJCAN To jan 02, 2007 9:18 pm

sem kupoval avto pa sem se vozil med drugim tudi z golfom 2 dizel, pa se potem raje šel zetorja pogledat še :P

Vuso
Stalni uporabnik

Kraj: Lj

Napisal/-a Vuso To jan 02, 2007 10:37 pm

Here we go again :?
Sam sem študent,pijem, skadim 1 škatlo na dan in odlično shajam z alfo :P Vse se da, če se hoče.Je pa sigurno dražji avto za vzdrževat kot golf2.Boxer motorji so cenejši za vzdrževanje dokler dobiš delujočega.
Se pa ne oglašam več v nobenih temah v zvezi z alfo, ker tole pa ne gre več nikamor.Ali mu je kdo dejansko povedal kaj v zvezi z avtom?Je vsaj kdo kaj dodal k mojem mnenju.Rekel res je, pa dodal kaj kar se mu zdi pomembno ali pa me popravil kje?Sonček je planil po italijanskih jajcih(ne vem kje je Fabrizio???) ostali ste pa zapeli.Se mi zdi, da nekateri čakajo kdaj bodo lahko pljuvali po alfah.Ko j**e tak forum :evil:

Uporabniški avatar
jay
Mojster foruma

Kraj: Mb-Ruše

Napisal/-a jay To jan 02, 2007 10:41 pm

SAVINJCAN je napisal/-a:sem kupoval avto pa sem se vozil med drugim tudi z golfom 2 dizel, pa se potem raje šel zetorja pogledat še :P

haha :D :D golf 2 se res lahko primerja z zetorjem :D
Slika
dB team united
16. dB awards 2009
Slika
irmscher vectra C GTS

Uporabniški avatar
sonček
1/2 zvezdice

Napisal/-a sonček To jan 02, 2007 11:52 pm

P.S.....Čez eno leto si bom vrjetno kupil nazaj golfa,ker to ti je najboljši avto bil vseh časov in še danes je zelo dober avto, gre se zato ker bom delal na dan od 150km- 200km vožnje.
lp

Uporabniški avatar
sonček
1/2 zvezdice

Napisal/-a sonček To jan 02, 2007 11:53 pm

jay je napisal/-a:
SAVINJCAN je napisal/-a:sem kupoval avto pa sem se vozil med drugim tudi z golfom 2 dizel, pa se potem raje šel zetorja pogledat še :P

haha :D :D golf 2 se res lahko primerja z zetorjem :D

Zetorjem ne ampak z ŠTORAVCEM, če poznate kej traktorje sem enkrat testiral golfa ter traktor in ni bistvene razlike.

lp

Uporabniški avatar
krucymucy
Novinec

Napisal/-a krucymucy Sr jan 03, 2007 11:06 am

sonček je napisal/-a:gre se zato ker bom delal na dan od 150km- 200km vožnje.
lp

15-20km bi se slo. za kaj vec se pa zlomis na zanic sedezih in obrabis komolce zaradi primankljaja servota. en izmed stranskih ucinkov je tudi tresavica in naglusnost ...
Always looking for another

Uporabniški avatar
eclipse_R
Poznavalec foruma

Napisal/-a eclipse_R Sr jan 03, 2007 11:53 am

da ne omenjamo varnosti v primeru prometne nesreče ;) sonček se vid da si s hribov, zaplankan si glih tolk, da popolnoma ustrezaš stereotipu ;)

lp
Slika

Uporabniški avatar
the_man
Novinec

Kraj: all around

Napisal/-a the_man Sr jan 03, 2007 2:04 pm

sami doktorji iz poznavanja golfa II.res. :roll:
kam vse prides ce v temi kjer se sprasuje za alfo samo omenis vw...pol pa so ljubitelji vw zazrti samo v "svojo" firmo...
za prepoznavnost športnosti avtomobilske firme tekmujejo v formuli 1, rally-u, nascar,...vw pa svojim izdelkom preprosto nadane oznako GTI

Uporabniški avatar
CiCn
Novinec

Kraj: Zlata Sredina

Napisal/-a CiCn Sr jan 03, 2007 3:22 pm

Sam kreg vas je. Mam kolega k ma alfo, res ma težko nogo, zato tut mal več stroškov z njo. Zdele v decembru jo je preklel k še nikogr tok v svojmu življenju'. Ne pa govorit da je draga za serviserat, če se znajdš te ne stane tolk, tud doma se jo da popravt brez kanala:D, frendu je uspelo govorim pa o alfi 156. Ampak mislm kukr so pred mano rekl, usak se pokvar, zje**, crkne, ribne... važn je od lastnika in njegovga ravnanje.

Uporabniški avatar
the_man
Novinec

Kraj: all around

Napisal/-a the_man Sr jan 03, 2007 3:47 pm

CiCn je napisal/-a: usak se pokvar, zje**, crkne, ribne... važn je od lastnika in njegovga ravnanje.

:bow word
kdaj grema na pir? ;)
za prepoznavnost športnosti avtomobilske firme tekmujejo v formuli 1, rally-u, nascar,...vw pa svojim izdelkom preprosto nadane oznako GTI

Uporabniški avatar
zupi13
Mojster foruma

Kraj: CE

Napisal/-a zupi13 Sr jan 03, 2007 4:06 pm

S|icKeR je napisal/-a:ok hvala za info. se pravi da alfa ni avto za študenta :lol:

če res drži, kar je napisal v oglasu, pol se po mojem nimaš česa bat. tak kot sonček piše. vsak ato lahk crkne če ni vzdrževan. sm mel že precej znamk, pa me še noben ni na cesti pustu! poznam pa ljudi, ki so avte kupval za dilat, po lso pa kak servis preskočl in hopa cupa, valda bo neki crknal...
mam dobre izkušnje s 33ko, 145ko, 155ko in 156ko....
kdor maže ta vozi!
Slika

Uporabniški avatar
esem
Moderator foruma

Kraj: Ljubljana pri Kozarjah

Napisal/-a esem Sr jan 03, 2007 4:50 pm

zupi13 je napisal/-a:....
kdor maže ta vozi!

Olje pelje bolje ! :P

Uporabniški avatar
sport
Stalni uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a sport Sr jan 03, 2007 5:29 pm

Sem mel VW passata VR6, v 3 mesecih sem zmetal nanj 300.000+ sitov.
Mam Alfo 155 2.5 V6 v 7 mesecih nisem zmetal nanjo nič.

Govorim glede motorja ne o dodatni opremi.

L.P.
Vozi hitro in reskiraj

Uporabniški avatar
blindek
Stalni uporabnik

Kraj: Pomurje

Napisal/-a blindek Ne jan 07, 2007 9:51 pm

in je prišel čas ko jaz kupujem alfo in sicer 145 JTD

kako so kaj servisi,poraba(vem da je nizka :) ),kdaj so glavni servisi,hibe tega avta?
kaj naj bom pozoren pri nakupu takega avtomobila?

gledam letnik 2000

Uporabniški avatar
Drager
Stalni uporabnik

Napisal/-a Drager Ne jan 07, 2007 10:31 pm

Ne vozi hitreje kot tvoj angel varuh lahko leti.
http://www.sina-logatec.si/
Vrni se na Kupovanje avtomobilov

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov