SAVINJCAN je napisal/-a:če so alfe tako fajn nevem zakaj se potem prodajajo 156-ke za smešnih 750 tisoč sit
Prejsni image brate...

SAVINJCAN je napisal/-a:če so alfe tako fajn nevem zakaj se potem prodajajo 156-ke za smešnih 750 tisoč sit
Gen|uS je napisal/-a:mah zej je pa že kr brezveze no..... na usako kritiko o alfah se usuje tolk proti mnenj da adijo. Savinčanov post je bil tolkrat citiran ko da je on odpro temo pa vprašo za mnenje. Zakaj ne morte ostat pri naslovu teme????
Gricko je napisal/-a:Gen|uS je napisal/-a:mah zej je pa že kr brezveze no..... na usako kritiko o alfah se usuje tolk proti mnenj da adijo. Savinčanov post je bil tolkrat citiran ko da je on odpro temo pa vprašo za mnenje. Zakaj ne morte ostat pri naslovu teme????
če je neumno vprašal!!
jaz sem kupoval avto za cca 2 mio (bivša), pogoj je bil da je dizel in novejši od 2002....ven mi je vrglo polno renojev in veliko fordov....s tem da so bili renoji z zares veliko opreme in malo kilometri in v povprečju za cca 1 leto mlajši od konkurence.....ko sem kupil alfa sem se moral še za 200ksit stegniti....
ko sem prodajal peugeota 406 , je bil le ta cca 200 k sit cenejši kot alfe, z isto mašino in isti letnik........
kot drugo.....lagun je fullll v prodaji, med tem ko imaš alf veliko manj.....
in če on tako butasto vpraša, mu jaz lahko butasto odgovorim!!
siser pa vsi dragi avtomobili fullll izgubijo na ceni.....bolj je drag, več izgubi....če gledaš pa procentualno, pa zgodba ni vedno taka....
Tele 33, 155 in 75 niso ble ne vem kva, izjema iz tega obdobja je bla 164, sam to je ze ladja.
DimmniBurek je napisal/-a:Živ, imam možnost zelo poceni, če ne zastonj dobit enega izmed teh dveh avtov.
Za BMWja nevem kaka mašina je, ampak verjetno 1.6 ali 1.8
Zdej ta avto bi imel bolj za tko, se parkrat malo zapeljat, recimo registriranga bi mel mesc alpa dva poleti.
Neki sem gledal pa nikjer nezasledim kje ima pogon alfa. Vem da so ene imele 4×4. Zadaj piše samo 1.5 E
BMW me mogoče bolj mika ker ma RWD, kar bi mi ustrezalo za kak drift užgat...
Kako je kaj z pokvarljivostjo? Recimo da avta nista čist zmahana. Kolk so kej deli dragi?
Brat ima 156JTD pa je bolj j**c kot ne, tako da Alfam kej preveč ne zaupam, nevem pa kako je s starimi.
Gricko je napisal/-a:SAVINJCAN je napisal/-a:če so alfe tako fajn nevem zakaj se potem prodajajo 156-ke za smešnih 750 tisoč sit
no to ti lahko odgovorim le.......
poglej ceno Renofault lagune 1.9 dci z vso možno opremi in cca 2003 letnik in poglej alfo 156 1.9 jtd z malo manj opreme in sigurno kako leto starejše.....boš ugotovil da se slednje dražjeneglede na opremo in letnik......me zanima zakaj??
LP
SAVINJCAN je napisal/-a:Gricko je napisal/-a:SAVINJCAN je napisal/-a:če so alfe tako fajn nevem zakaj se potem prodajajo 156-ke za smešnih 750 tisoč sit
poglej ceno Renofault lagune 1.9 dci z vso možno opremi in cca 2003 letnik in poglej alfo 156 1.9 jtd z malo manj opreme in sigurno kako leto starejše.....boš ugotovil da se slednje dražjeneglede na opremo in letnik......me zanima zakaj??
LP
pa poglej cliota 1.6 letnik 98 brez opreme pa alfo 156 98 z veliko opreme je pa cena ista :P![]()
da o ceni novega avta ne govorimo.
SAVINJCAN je napisal/-a:Gricko je napisal/-a:SAVINJCAN je napisal/-a:če so alfe tako fajn nevem zakaj se potem prodajajo 156-ke za smešnih 750 tisoč sit
LP
pa poglej cliota 1.6 letnik 98 brez opreme pa alfo 156 98 z veliko opreme je pa cena ista :P![]()
da o ceni novega avta ne govorimo.
Gricko je napisal/-a:SAVINJCAN je napisal/-a:če so alfe tako fajn nevem zakaj se potem prodajajo 156-ke za smešnih 750 tisoč sit
LP
krawl je napisal/-a:Alfa 33 je podedovala zasnovo Alfesud - prve alfe s prednjim pogonom. Ploščat boxer ji zagotavlja nizko težišče in s tem odlično lego na cesti, da je prema zadaj (pol)toga ni nič hudo, z vzdolžnimi Wattovimi paralelogrami tudi pri pospeševanju ne počepne. Nizka teža in 4 diski pomeni tudi kratke zavorne poti, je pa res da je nizka teža bila "kupljena" s precej nesolidno izdelavo notranjosti. 33tke so v rokah imeli mulci, ki so jih povečini gonli do kraja, ali pa s hladnim motorjem cvilili gume pred diskotekami...Vem pa za eno, ki je imela 450.000 km in laufala kot urca.
Bmw je iz drugega testa, za driftanje super (rabiš kakšen močnejši motor), sploh ta stara 3jka, kratka in s posamičnimi poševnimi obesami zadaj. Po mokri cesti pa bolj tako-tako. Notranjost tudi pri starejših modelih solidna, izogibaj se 315 (je 316 z uplinjačem, ki so jo delali samo za jugoslovanski in grški trg, požre preveč bencina).
Vsesplošno kreganje med špagetarji in nemškutarji na forumu pozabi - zamisli se v katerem avtu vidiš sebe, kateri ti nekako pade h karakterju.
In vsi ostali modrijaši: se zavedate, kakšen dolgcajt bi bil, če bi vsi enako razmišljali?!
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 8 gostov