kenkl je napisal/-a:Kako pa naj ugotovim, če je bosh pumpa načeta, ko bom šel kupvat avto? A ga sprobam vžgat mrzlega in se pol peljat, da bo mašina topla in pol še enkrat sprobat vžig? Kolko vam kaj pije olja audi cca. 98 letnik, cca.150.000 km prevoženih? Je to preveč prevoženih za dizel mašino?
Patrik_A3 je napisal/-a:CupraR je napisal/-a:Patrik_A3 je napisal/-a:Fabrizio je napisal/-a:odsvetujem 1.6i ali 1.8i.
In zakaj?![]()
Povej vzroke,ker mislim da en folk tukaj gori pametuje ko sploh nima pojma o tem avtu in tem motoru.Najprej povej vzrok zakaj ga odsvetuješ ne pa kuj nekaj govorit v prazno ker pač tebi ni všeč 1.6 al pa ti je prešvoh....
![]()
![]()
Lp
1.6 je mal švoh, (mal naložen, pa klima lavfa itd..) vendar če si nezahteven že gre.
Kaj pa bojo te tisti rekli ki imajo 68 konjski avto pa tudi klimo noter?![]()
100 konjev ni tak malo tudi ne... Za moje pojme glih prav,ker na naših uničenih cestah itak nena moraš divjat... Za moje pojme pa je 1.6 motor zelo vredu ni premalo pa ni preveč ...
Ampak pač vsak človek ma svoje zahteve,meni 1.6 čisto zadošča in nimam nobenih problemov z njim![]()
Lp
Fabrizio je napisal/-a:Patrik_A3 je napisal/-a:CupraR je napisal/-a:Patrik_A3 je napisal/-a:Fabrizio je napisal/-a:odsvetujem 1.6i ali 1.8i.
In zakaj?![]()
Povej vzroke,ker mislim da en folk tukaj gori pametuje ko sploh nima pojma o tem avtu in tem motoru.Najprej povej vzrok zakaj ga odsvetuješ ne pa kuj nekaj govorit v prazno ker pač tebi ni všeč 1.6 al pa ti je prešvoh....
![]()
![]()
Lp
1.6 je mal švoh, (mal naložen, pa klima lavfa itd..) vendar če si nezahteven že gre.
Kaj pa bojo te tisti rekli ki imajo 68 konjski avto pa tudi klimo noter?![]()
100 konjev ni tak malo tudi ne... Za moje pojme glih prav,ker na naših uničenih cestah itak nena moraš divjat... Za moje pojme pa je 1.6 motor zelo vredu ni premalo pa ni preveč ...
Ampak pač vsak človek ma svoje zahteve,meni 1.6 čisto zadošča in nimam nobenih problemov z njim![]()
Lp
tukaj je že vse argumentirano.
1.6 in 1.8 imata preveliko porabo, glede na performance, ki jih nudita.
"Vsak kovač svojo kobilo hvali."
mire je napisal/-a:MI LAHKO KOD POVE KOLKO PIJE 1,8 AUDI REALNO
mire je napisal/-a:MI LAHKO KOD POVE KOLKO PIJE 1,8 AUDI REALNO
kenkl je napisal/-a:Spomladi nameravam kupiti avto, malo sem gledal Audi A3, letnik 98/99. Rad bi izvedel, na katere stvari je potrebno pazit. Kakšen motor je vredu/trpežen, bencin/diesel, imajo ti avtomobili kakšno napako, kaj najbolj crkuje, poraba goriva, poraba olja, itd. Se splača kupit ta avto ali naj raje za tak denar vzamem mogoče kakšno leto ali dve novejši avto nižjega cenovnega razreda? Prosim svetujte, ker se ne bi rad zajebal.
Hvala!
Po forumu brska: Google [Bot] in 12 gostov