PRODRIVE je napisal/-a:Moj bratran je imel Hondo 1.5 ESI(zdi se mi da je bila ta oznaka),sicer Civica, ta je 10 KM švahnej kot 1.6,isto ima VTEC in je ni nikoli šparal,nikoli nobenih problemov,avto je prodal mojemu znancu in še sedaj avto laufa BP,redni servisi in rutinski pregledi so bili edini stroški,morda sicer kakšna malenkost.
Neyo-Neyo je napisal/-a:ja jaz poznam enga k prov delsolke vozi dol pa zdele ma eno srebrno doma z električno streho 97letnik ,....> lahko na PM
drugač pa tista k si dav link piše da je 98 letnik samo kokr jaz vem 98 letniki so zato ker se niso prodal in so ostal u salonih![]()
aja pa zgleda zelo uredu sm jo že jaz gledu en tedn nazaj
|pikec| je napisal/-a:a lahko pojasni kako deluje ta targa streha? to vzameš dol in pustiš doma ali se zloži v prtljažnik ali kako? do par dni nazaj sem mislil, da jo vzameš dol in pustiš doma, potem sem pa pri enem oglasu zasledil ELEKTRIČNA STREHA in mi ni blo več nič jasno.. mogoče kak video kje?
LP
eentox je napisal/-a:|pikec| je napisal/-a:a lahko pojasni kako deluje ta targa streha? to vzameš dol in pustiš doma ali se zloži v prtljažnik ali kako? do par dni nazaj sem mislil, da jo vzameš dol in pustiš doma, potem sem pa pri enem oglasu zasledil ELEKTRIČNA STREHA in mi ni blo več nič jasno.. mogoče kak video kje?
LP
snameš jo dol in jo pospraviš v za to namenjem prostor v prtljažniku. Električna je pa fora v tem da se ti avtomatsko zloži v prtljažnik in ti ni treba nič ročno nosit zadaj.
SAVINJCAN je napisal/-a:najlepša hvala za toliko informacij. a sistem vtec deluje enako tudi pri esi? saj za daljše prestave mi pa še bolj paše, ker sem veliko na AC itak pa nebom kupil te honde za divjanje.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov