Živjo!
Tudi sam sem pred enako dilemo kot ti. Razliaka je edino v tem, da je moja denarnica za miljonček tanša.
Odločam se med Focusem, Astro GTC, Hondo, Leonom in Golfom.
Motor: 100KM, 1.6
Oprema: Sport
Povsem na začetku sem se ogrel za Leona. Trenutno namreč vozim Seat Cordobo, ki mi že 12 let služi brez večjih težavic. Vendar ko takole na forumu prebiram težave z Alteami in Leoni me je po pravici povedano želja po Seatu kar malo minila.
Astra in Honda sta v primerjavi z istalimi malce predraga.
Golf je dober avto, vendar prepogosto najdem v časopisu podatke o tem, koliko jih je ponoči ponovno nehote zamenjalo lastnika.
Torej mi je ostal le še Ford. Je edini, ki za enak denar ponuja 115KM. V petek sem si ga podrobno pogledal in moram rečt, da je avto odličen. Vozne lastnosti pa naj bi bile prav tako super (na tesnto vožno še čakam). Prav tako pa je tudi opreme ogromno.
Prav tako pa imajo možnost tretinskega odplačevanja. Zato bo najverjetneje avtomobilček kaj kmalu stal v moji garaži. Ne vidim razlike v tem, ali nosim denar na banko in tam varčujem in šele potem, ko bom imel dovolj kupim avto, ali pa tretino plačam sedaj, ostalo pa v dveh letih in imam avto doma.

Obresti se pa v treh letih nabere za dobrih 600€.