mrko20 je napisal/-a:Zdravo!Milsm to kar govorite za C4 da je zelo pokvarljiv,ni res!Sam imam C4 1.6 16V VTR PACK,niti enkrat se ni biu na servisu,in imam znance ki jim avto ne dela tezav tko da ...,!!!Astro pa ne kupuj,rajs uzam forda!
Polo78 je napisal/-a:mrko20 je napisal/-a:Zdravo!Milsm to kar govorite za C4 da je zelo pokvarljiv,ni res!Sam imam C4 1.6 16V VTR PACK,niti enkrat se ni biu na servisu,in imam znance ki jim avto ne dela tezav tko da ...,!!!Astro pa ne kupuj,rajs uzam forda!
In iz istega razloga - "baba čula, baba pravla" (predvidevam), zakaj Astra ni v redu?!Dejte argumentirat, ne pa kar nekaj v 3 dni nabijat. Rjavele so prve Astre in Vectre izpred 15 let (če je to predmet spotike), od takrat se jih pač drži slab renome.
Poleg tega so tu Fiatovi dizli, ki naj bi bili eni izmed boljših.
Glede na izbiro in glede na testne vožnje, ki sem jih opravil dobro leto nazaj, bi jaz vzel Astro GTC (potem je nisem vzel zaradi tega, ker mi niso finance dopuščale). Ford tudi ni tako slaba izbira (če se ne motim ima 4 leta garancije), francozi IMHO mi pa niso pri srcu, tudi zaradih takih topicov (pa to ni edini razlog) kot je tisti o katastrofalnem C4, ki pa še zdaleč ni osamljem primer.
enzospotenzo je napisal/-a:Polo78 je napisal/-a:mrko20 je napisal/-a:Zdravo!Milsm to kar govorite za C4 da je zelo pokvarljiv,ni res!Sam imam C4 1.6 16V VTR PACK,niti enkrat se ni biu na servisu,in imam znance ki jim avto ne dela tezav tko da ...,!!!Astro pa ne kupuj,rajs uzam forda!
In iz istega razloga - "baba čula, baba pravla" (predvidevam), zakaj Astra ni v redu?!Dejte argumentirat, ne pa kar nekaj v 3 dni nabijat. Rjavele so prve Astre in Vectre izpred 15 let (če je to predmet spotike), od takrat se jih pač drži slab renome.
Poleg tega so tu Fiatovi dizli, ki naj bi bili eni izmed boljših.
Glede na izbiro in glede na testne vožnje, ki sem jih opravil dobro leto nazaj, bi jaz vzel Astro GTC (potem je nisem vzel zaradi tega, ker mi niso finance dopuščale). Ford tudi ni tako slaba izbira (če se ne motim ima 4 leta garancije), francozi IMHO mi pa niso pri srcu, tudi zaradih takih topicov (pa to ni edini razlog) kot je tisti o katastrofalnem C4, ki pa še zdaleč ni osamljem primer.
...pa smo spet pri "baba čula, baba pravla"...
sanny je napisal/-a:xandrej je napisal/-a:Srečno vožnjo Zapomni si, da za citroen obstaj servis v pravem pomenu besede:
Jerovšek Grosuplje
Vrhnika Merlak
ja kr ga boš rabil pogosto![]()
čim več varnih in prijetnih km
xandrej je napisal/-a:sanny je napisal/-a:xandrej je napisal/-a:Srečno vožnjo Zapomni si, da za citroen obstaj servis v pravem pomenu besede:
Jerovšek Grosuplje
Vrhnika Merlak
ja kr ga boš rabil pogosto![]()
čim več varnih in prijetnih km
Ne oziraj se na osebke z psihičnimi problemi...
Vsaka znamka ima servise ki se jim lahko reče servisi zaenkrat je avto v garanciji in med citroenarji velja, da so to servis v grosuplju ter v vrhniki. Glede na to, da je od kod je mu je jerovšek na dosegu. Odnos do stranke ter avtomobila. Srečno vožnjo. Ne boj se pri vsaki znamki se dogaja eni to povejo drugi ne. Kupi zadnji Avto magazin pa preberi supertest passata ki je več na servisu kot na cesti ampak to je druga zgodba. Danes več nažalost nemoreš kupi avta, da bi rekel e to je to tukaj nič ne crkne.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 8 gostov