Nasveti in triki - kako kupiti dober avto, napišite pohvale in kritike prodajalcev

trafo66

Napisal/-a trafo66 Ne feb 18, 2007 9:23 pm

bad_dog je napisal/-a:Tudi sam sem ji predlagal VW. Sicer sem na netu gledal bolj polo izvedenke. Malce jo (naju :D) je strah kupovati starejše avtomobile (več kot 4 leta), ker naj bi bili bolj dotrajani, sva pa odprta za vse predloge.

najhujše ti je kupovat avte take ko ti iščeš ker so res skoraj dotrajani . in prvo kar boš menjau par stvari ,ker jih lastnik na 4 leta ni hotu niti rabu.tisti stari so pa že kar obnovljeni, marsikateri in lahko naletiš na u redu avto.

protonika
Stalni uporabnik

Napisal/-a protonika Ne feb 18, 2007 9:32 pm

bad_dog je napisal/-a:Tudi sam sem ji predlagal VW. Sicer sem na netu gledal bolj polo izvedenke. Malce jo (naju :D) je strah kupovati starejše avtomobile (več kot 4 leta), ker naj bi bili bolj dotrajani, sva pa odprta za vse predloge.

Uh, zame je pa štiri leta star avto še nov :).

Sem prepričana, da bo za čisto vsak predlog imel kdo kaj pripomniti. Če bi obstajal idealen avto, bi to najbrž že sam pogruntal
:D

Tukaj je bilo največ predlogov za kakšne majhne avte (kao punca pa to - ne vem sicer, zakaj ženskam pritičejo mali avti, naj me kdo prosim razsvetli), meni nekako ne ležijo in bi osebno raje izbrala leto ali dve starejšega, pa večjega.
BTW: Za cliota si lahko prebereš na enem od podforumov zagate glede goriva (a je tema pod popravili???).
Protonika ima bullbar.

bad_dog
Nov uporabnik

Napisal/-a bad_dog Ne feb 18, 2007 10:57 pm

trafo66 je napisal/-a:

najhujše ti je kupovat avte take ko ti iščeš ker so res skoraj dotrajani . in prvo kar boš menjau par stvari ,ker jih lastnik na 4 leta ni hotu niti rabu.tisti stari so pa že kar obnovljeni, marsikateri in lahko naletiš na u redu avto.

Ne vem ravno, če bi se strinjal z to trditvijo. Po izkušnjah sodeč se pri starejših postopoma kvari čedalje več stvari. Recimo 3 do 5 let star avto rabi le kake popravke na mašini (jermeni, dihtnge,...), starejši pa imajo poleg tega čez čas probleme še z avspuhi, amortizerji,...

Drugače pa sva odprta za vse predloge in v kolikor niste imeli težav z strejšimi :-P avtomobili, lahko da se bova odločila za nakup takega. Predlog Mojstera Mihe me je navdušil nad Octaviami in me zanima, če obstaja še kak "pameten" avto v tem razredu?

protonika
Stalni uporabnik

Napisal/-a protonika Po feb 19, 2007 9:25 am

Ne vem, kakšen glas se širi o dizelskih roverjih, ampaktale ni od muh:
http://www.avto.net/2004/osebna/oglas.asp?ID=1182550#

Drugače pa vajinim kriterijem (če dodamo še tisočak ali dva) zadostujejo še recimo: focus, astra, laguna, megane, fabia...

Pa pri splošni debati imaš ravno temo o primerjavi med audijem in škodo, tudi link na anketo zadovoljstva uporabnikov. :idea:
Protonika ima bullbar.
Vrni se na Kupovanje avtomobilov

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov