Nasveti in triki - kako kupiti dober avto, napišite pohvale in kritike prodajalcev

protonika
Stalni uporabnik

Napisal/-a protonika To mar 13, 2007 3:19 pm

Mrcina, glede na to, da si hondaš....
Kaj pa honda stream? Je sicer malo dražja od te cene, ki si jo navedel ti.
Meni je zelo všeč in bi jo takoj imela, ne vem pa, kako se kaj obnese na splošno. Zdaj sta v oglasih dve, se mi zdi cena kar solidna (pa verjetno bi jo še kaj spustili, vsaj pri tisti brez navedenih km, ki jih ima že čez 200.000 drugače).
Definitivno dovolj velik prtljažnik, tudi če imaš dvojčka! :D
Protonika ima bullbar.

Uporabniški avatar
Mrcina
Uporabnik

Kraj: Kočevje

Napisal/-a Mrcina Pe mar 16, 2007 10:41 am

protonika je napisal/-a:Mrcina, glede na to, da si hondaš....
Kaj pa honda stream? Je sicer malo dražja od te cene, ki si jo navedel ti.
Meni je zelo všeč in bi jo takoj imela, ne vem pa, kako se kaj obnese na splošno. Zdaj sta v oglasih dve, se mi zdi cena kar solidna (pa verjetno bi jo še kaj spustili, vsaj pri tisti brez navedenih km, ki jih ima že čez 200.000 drugače).
Definitivno dovolj velik prtljažnik, tudi če imaš dvojčka! :D

honda stream je tudi kul...

Mah, trenutno bom nakup še malo zadržal... Ne grem se zaletet pa doplačevat ne vem kakšne vsote... bo že počasi... Ideje pa so odlične in mi zelo pripomorejo...

mimogrede, tudi za en picnic sem se že zanimal, mi je z res zanimiv avto, sploh ker ima varianto šest udobnih foteljev (dva daš tako ali tako ven, da je prtljažnik večji)

LP Mrcina
Pod pokrovom pa (že) 86 hrčkov...
dihtunga.press

protonika
Stalni uporabnik

Napisal/-a protonika Pe mar 16, 2007 3:16 pm

Jaz sem skoraj diplomirala iz japonskih enoprostorcev. Če imaš malo denarja, izbire namreč skoraj ni.
Mi je pa zanivimo, da oglasi prihajajo v valovih - zdajle imaš v bistvu nadpovprečno mnogo picnicov in hond shuttle, ki jih recimo jeseni ni bilo, picnica sta bila pa dva, moj in ta, ki je še vedno gor brez fotke.
Picnic ima dejansko šest uporabnih sedežev, zadnja dva edino za res visoke ljudi nista, sta pa zato ful široka, pa naslonjalo se tudi da "enostopenjsko" še malo nazaj. Sem gledala tisto s sedmimi sedeži, pa je v bistvu le pomožni sredinski sedež brez trotočkovnega pasu, tako da je res le pogojno uporaben (ampak potem sredine nimaš fraj in ne moreš dati notri smuči ali daljšega tovora, na primer).
Tudi če zadnje sedeže samo zloziš, je ogromen prtljažnik.
Protonika ima bullbar.

Uporabniški avatar
Mrcina
Uporabnik

Kraj: Kočevje

Napisal/-a Mrcina To okt 09, 2007 7:46 pm

Da zaključimo tole temo. Na dvorišču stoji scenic 1,9dCi. Spet sem bil zelo zadovoljen s prvim avtom, ki sem ga šel pogledat (no, če odštejemo izlet v TPV, ki pa je podrobneje opisan v temi o TPV) kupil sem ga, sedaj pa upam da bo OK.

Gre pa za 120KM model, 6stopenjski menjalnik, 90kkm prevoženih, od prve lastnice, črne barve, fully loaded, kar se mene tiče mu falijo samo parkirni senzorji in šibedah...

Lp Mrcina
Pod pokrovom pa (že) 86 hrčkov...
dihtunga.press
Vrni se na Kupovanje avtomobilov

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov