polo_gti je napisal/-a:Čav
Torej popolnoma sem obupal pri nakupu rabljenga vozila naj vam najprej povem, da sem šel 2dni nazaj gledat dva avta ter včeraj enega, vsi avto si bili na kratko katastrofalni, najprej sem šel gledat avto v koper tisto rumeno ibizo, ki je na avto.net-u avto je bil zaleten iz vsakega konca bi lahko rekel, šajbe so nehomologirane(se jih ne da-preveč),notri je vse neki od cigaret bilo "zasmojeno" zadaj v kufru je bilo vse nekaj obtolčeno ter kot ste nekateri vidli je avto, kar se tiče odbijačev precej stolčeno-----cena bi bila zadnja 535000 sitza letnik 99
Potem sem šel mimgreden še v Radovljico na ogled ene črne ibize, avto je POPOLNOMA BREZ OPREME, zadnja havba je pri brisalcu gnila, leva stran komlet bila popravljena, avto pa ima športni volan,tonirana stekla,litke,spuščen to je pa tud vse cena je bila 599000 siz (ZADNJA) za letnik 97
Včeraj pa sem šel še nekam na ogled avta, možakar je nakladal 100 na uro, avto je bil zaleten desno ter zadaj, z možakarjem sem se zmenil, da pač pelem k enmu na ogled še, kot potrditev, da se ne bom zmotil kej ja halo avto se ne kopuje vsak dan ampak na nekaj let. In me je takoj po domače napizdil ja pa jest nimam časa, pa zdej pa ne spustim cene nič več dol na koncu itak nisem vzel avta, ker je bbrez klime, gume tottalno zanič(zimske 2mm profila), servis glavni še ni bil opravljen cena 795000 sit brez klime l.99
No to so bili privi trije moji ogledi avta, kilometrov sem naredil dobrih 500km.
Vem tudi to, da je rabljen avto zelo težko kupovat in da si je treba vzeti nekaj časa.
Sedaj pa kaj vi kaj mislite o tem rad bi slišal še vaše mnenje.
Kaj pa vi kej svetujete kateri avto naj grem še gledat so mi pa všeč taka oblika kot je ibiza ne premajhen ne prevelik.
živ
Očitono si se bitasto spravil gledat. Zakaj pa nisi že po telefonu ugotovil, ali ima avto opremo, ki jo želiš in okvirno ceno? Ne, ti si se kot teliček zaletel čez pol slovenije, da si potem ugotovil, da avto nima opreme kot si jo želiš in da je predrag.
Moj nasvet? S človekom se najprej lepo pogovori po telefonu. Če ti samo ena zadeva ne štima, avta sploh ne it gledat. Če ugotoviš da se ti samo enkrat zlaže, se samo zahvali in adijo. Na koncu pa seveda obvezno omeni, da boš s seboj pripeljal mehanika, če ima kaj proti. Če bo kaj kompliciral, spet samo lepo reči na svidenje.
Po tem sistemu sem jaz kupil prvi avto, ki sem ga šel pogledat in se še sedaj vozim z njim...
Lp Mrcina