PS: da dolgočasne armaturke in notranjosti C5 niti ne omenjam

lp, sprobaj obadva...mene C5 ne prepriča

Joie de vivre! je napisal/-a:Mondeo se pelje super, v C5 pa se pelješ super, a ni tako nekako?
milankregar je napisal/-a:Joie de vivre! je napisal/-a:milankregar je napisal/-a:Hidravlika je fajn, dokler ne crkne ... je crknila pumpa, popravilo 4000 EUR in se avto raje za dele prodaja, kot pa da bi se popravljal.
Tole se mi je zdelo tako neverjetno, da sem poklical na dva uradna servisa, kjer so mi odvrnili naslednje:
1. kaj takega se njim pri C5 (predvidevam, da gre za ta model?) še ni zgodilo
2. če bi se zgodilo, bi to krila garancija na hidravliko, ki pri vzdrževanem vozilu res traja do 200.000 prevoženih km
3. če tega ne bi krila garancija, bi popravilo stalo kakih €1000 (mehaniki so govorili na pamet, tako da je možno odstopanje).
Dopuščam torej naslednje alternative:
1. da namerno blatiš znamko, ki jo iz vsega srca sovražiš. Zdi se mi namreč izredno čudno, da bi lastnik relativno dragega avto obupal na tako skrajen način in avto začel prodajati po delih, pred tem pa se nič pozanimal in mogoče poiskal najugodnejšo alternativo. Poleg tega se mi zdi neverjetno, da bi hidravlična pumpa stala skoraj toliko kot cel C5.
2. da je tvoj brat kupil uvožena jetra s prevrtenimi kilometri in je z njim narobe še vse drugo
3. da je vse skupaj res. Hidravlika pri C5 naj bi bila izjemno kvalitetna in dovršena, vendar seveda nič ni 100% zanesljivo.
Predloži dokaze, da ima avto res 60.000 km, da mu je res crknila hidravlična pumpa in da bi res stala €4000, v nasprotnem dobiš rumeni karton za klevetanje.
Očitno si pooblaščen serviser za Citroen. Dobiš dva rumena kartona za lažnive izjave, razen če uspeš dokazati, da je kak pooblaščen servis pripravljen zamenjati pumpo (z novo seveda) za manj kot 3.500 EUR, oziroma kakor lažnivo trdiš da to popravilo spada pod garancijo. Tokler teh lažnivih trditev ne podpkrepiš z dokazi lahko blebetaš kakor hočeš.
Kot sem ti že na ZS napisal, očitno si eden od serviserjev, ker je odnos popolnoma identičen IGNORANTSKI kot na pooblaščenih Citroen servisih.
citroDS je napisal/-a:milankregar, si sedaj že dobil točno ceno za hidravlično pumpo? Če hidravlika nebi bila tako vredu kot je, jo nebi citroen zaščitil in se tudi nebi obdržala do danes. Od leta 1953 do danes, to je pa že kar lepo število let ne.
lp
cena črpalke je 1.110,00 e
hidr. olje 47 e ( 4.litri )
delo 99,40 e
Lp
----- Original Message -----
From: "Martin O." <oblakm@gmx.net>
To: "Janez Trstenjak" <janez.trstenjak@avto-city.si>
Sent: Friday, April 06, 2007 8:12 PM
Subject: Re: Hidravlična črpalka C5
> Št šasije VF7DCRHZB76076889.
>
> Prosil bi vas za predračun popravila.
>
> LP,
> Martin
>
>
> -------- Original-Nachricht --------
> Datum: Wed, 4 Apr 2007 12:50:59 +0200
> Von: "Janez Trstenjak" <janez.trstenjak@avto-city.si>
> An: oblakm@gmx.net
> Betreff: Re: Hidravlična črpalka C5
>
> > Cena črpalke je 1.200 e
> > Cena je približna.Pri naročilu je potrebna številka šasije.
> > Lp
> > ----- Original Message -----
> > From: Aleš Štraus
> > To: janez trstenjak
> > Sent: Tuesday, April 03, 2007 1:47 PM
> > Subject: FW: Hidravlična črpalka C5
> >
> >
> >
> > -----Original Message-----
> > From: httpd [mailto:admin@www.needhost.com]
> > Sent: Tuesday, April 03, 2007 1:22 PM
> > To: prodaja.vozil@avto-city.si
> > Subject: Hidravlična črpalka C5
> >
> >
> > Sporočilo s spletnega mesta:
> > Zanima me, koliko bi stala menjava hidravlične črpalke pri C5.
> >
> > Martin Oblak
> >
> > 031364991
> > ; 4224 Gorenja vas
> >
> > Zahteva odgovor po e-mailu!
> >
> > __________ NOD32 2166 (20070403) Informacija __________
> >
> > To sporočilo je preveril protivirusni sistem NOD32.
> > http://www.nod32.com
>
> --
> "Feel free" - 10 GB Mailbox, 100 FreeSMS/Monat ...
> Jetzt GMX TopMail testen: http://www.gmx.net/de/go/topmail
>
> __________ NOD32 2175 (20070409) Informacija __________
>
> To sporoilo je preveril protivirusni sistem NOD32.
> http://www.nod32.com
>
>
Joie de vivre! je napisal/-a:Jutri ali v sredo grem na bližnji servis, da mi da predračun. Povej mi še, je avto iz uvoza in če si 100%, da nima prevrtenih kilometrov? Je bil vzdrževan?
Poklical sem (še brez Kregarjeve št. šasije) na vsaj 4 slovenske zastopnike, in vsi so mi rekli, da za pokvarjeno pumpo pri C5 še niso slišali. Hkrati so mi rekli, da je cena nove okrog 1200 evrov.
Če se bo izkazalo, da širiš neresnice, dobiš kazen, esem pa mi da za pivo.
{B}3[A]S[T]!_X™ je napisal/-a:Joie de vivre! je napisal/-a:Jutri ali v sredo grem na bližnji servis, da mi da predračun. Povej mi še, je avto iz uvoza in če si 100%, da nima prevrtenih kilometrov? Je bil vzdrževan?
Poklical sem (še brez Kregarjeve št. šasije) na vsaj 4 slovenske zastopnike, in vsi so mi rekli, da za pokvarjeno pumpo pri C5 še niso slišali. Hkrati so mi rekli, da je cena nove okrog 1200 evrov.
Če se bo izkazalo, da širiš neresnice, dobiš kazen, esem pa mi da za pivo.
malo smo offtopic. Pa vseeno me nekaj zanima, Joie de vivre, voziš citroena in te zaradi tega tako močno boli ego, da greš preverjati take neumnosti oz. imaš preveč časa?![]()
lp
{B}3[A]S[T]!_X™ je napisal/-a:malo smo offtopic. Pa vseeno me nekaj zanima, Joie de vivre, voziš citroena in te zaradi tega tako močno boli ego, da greš preverjati take neumnosti oz. imaš preveč časa?![]()
lp
milankregar je napisal/-a:Čakam na predračun, ker to si si kratko malo izmislil ti.Pa še papir, da gre lahko popravilo pod garancijo do 200.000 prevoženih kilometrov, ker če je to res, bo padla tožba proti pooblaščenim serviserjem, ker niso hoteli popraviti pod garancijo.
Pa očitno se hočeš na vsak način znebiti kritikov Citroenovih vozil, ki imajo neprijetne izkušnje. Tako kot si se znebil gospoda Fric-a (afric), ki je svoj prav dokazal tudi na TV. Je bil brat že na posvetu, če je pametno tudi z njegovo zgodbo iti v medije.
TOREJ, ČE BO SREČA, BO ZGODBA VERJETNO PREDSTAVLJENA TUDI NA TV! BOM PA TAM DOKAZAL SVOJ PRAV.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 11 gostov