Nasveti in triki - kako kupiti dober avto, napišite pohvale in kritike prodajalcev

Uporabniški avatar
{B}3[A]S[T]!_X™
Nov uporabnik

Kraj: Grosuplje

Napisal/-a {B}3[A]S[T]!_X™ Po apr 02, 2007 3:09 pm

definitivno mondeo :P že zaradi voznih lasnosti, da ostalo niti ne omenjamo...sicer je pa bass lepo povedal :shock: C5 je zelo mehek avto, je sicer daljši, vse ostale karakteristike grejo vprid mondeota-je širši, nižji, prtljažnik većji za 30 l...lega na cesti med najboljšimi v razredu. Kdor je sedel v mondeotu in C5 ve da se ne moreta primerjati po udobnosti.
PS: da dolgočasne armaturke in notranjosti C5 niti ne omenjam :roll:
lp, sprobaj obadva...mene C5 ne prepriča ;)
Slika

Uporabniški avatar
gold hamster
Stalni uporabnik

Napisal/-a gold hamster Po apr 02, 2007 3:14 pm

Jz bi se tud za Mondeota odloču.
Pred kratkim sem se peljal z letnikom 2002 in se pelje super.Notranjost se mi osebno dopade od zunaj prav tako...

Uporabniški avatar
Joie de vivre!
Moderator foruma

Kraj: Gorenja vas

Napisal/-a Joie de vivre! Po apr 02, 2007 6:58 pm

Mondeo se pelje super, v C5 pa se pelješ super, a ni tako nekako?

Uporabniški avatar
Ivan36
Mojster foruma

Kraj: Primorska je lepa. 100 ljudi 100 čudi !

Napisal/-a Ivan36 Po apr 02, 2007 7:51 pm

milankregar je napisal/-a:Hidravlika je fajn, dokler ne crkne ... je crknila pumpa, popravilo 4000 EUR in se avto raje za dele prodaja, kot pa da bi se popravljal. :roll:

Ej to pumpo se da obnovit ne ga srat pejd na CB OK

Uporabniški avatar
Brezdelnez
Nov uporabnik

Napisal/-a Brezdelnez To apr 03, 2007 7:03 am

Joie de vivre! je napisal/-a:Mondeo se pelje super, v C5 pa se pelješ super, a ni tako nekako?

Ja mislim da bo držalo.

Sem mel že mel Citroena (Xsaro) in sem bil res prezadovoljen, nekako se bolj nagibam C5, ker mi res deluje bolj udobno, kot je reku {B}3[A]S[T]!_X se bom moral popeljat z obema. Ker septembra pričakujem naraščaj je predvsem pomembno da je avto varen udoben in da se ne kvari veliko.
A se mogoče splača avto uvozit iz Francije? Ima kdo izkušnje z uvozom in Francije in če se splača?

Uporabniški avatar
esem
Moderator foruma

Kraj: Ljubljana pri Kozarjah

Napisal/-a esem Sr apr 04, 2007 2:32 am

milankregar je napisal/-a:
Joie de vivre! je napisal/-a:
milankregar je napisal/-a:Hidravlika je fajn, dokler ne crkne ... je crknila pumpa, popravilo 4000 EUR in se avto raje za dele prodaja, kot pa da bi se popravljal. :roll:

Tole se mi je zdelo tako neverjetno, da sem poklical na dva uradna servisa, kjer so mi odvrnili naslednje:

1. kaj takega se njim pri C5 (predvidevam, da gre za ta model?) še ni zgodilo
2. če bi se zgodilo, bi to krila garancija na hidravliko, ki pri vzdrževanem vozilu res traja do 200.000 prevoženih km
3. če tega ne bi krila garancija, bi popravilo stalo kakih €1000 (mehaniki so govorili na pamet, tako da je možno odstopanje).

Dopuščam torej naslednje alternative:

1. da namerno blatiš znamko, ki jo iz vsega srca sovražiš. Zdi se mi namreč izredno čudno, da bi lastnik relativno dragega avto obupal na tako skrajen način in avto začel prodajati po delih, pred tem pa se nič pozanimal in mogoče poiskal najugodnejšo alternativo. Poleg tega se mi zdi neverjetno, da bi hidravlična pumpa stala skoraj toliko kot cel C5.
2. da je tvoj brat kupil uvožena jetra s prevrtenimi kilometri in je z njim narobe še vse drugo
3. da je vse skupaj res. Hidravlika pri C5 naj bi bila izjemno kvalitetna in dovršena, vendar seveda nič ni 100% zanesljivo.

Predloži dokaze, da ima avto res 60.000 km, da mu je res crknila hidravlična pumpa in da bi res stala €4000, v nasprotnem dobiš rumeni karton za klevetanje.

Očitno si pooblaščen serviser za Citroen. Dobiš dva rumena kartona za lažnive izjave, razen če uspeš dokazati, da je kak pooblaščen servis pripravljen zamenjati pumpo (z novo seveda) za manj kot 3.500 EUR, oziroma kakor lažnivo trdiš da to popravilo spada pod garancijo. Tokler teh lažnivih trditev ne podpkrepiš z dokazi lahko blebetaš kakor hočeš.

Kot sem ti že na ZS napisal, očitno si eden od serviserjev, ker je odnos popolnoma identičen IGNORANTSKI kot na pooblaščenih Citroen servisih.

Kaj je lažnivega v trditvi, da ima hidravlika na C5 garancijo do 200 000 km?

Kaj je lažnivega v trditvi, da bi popravilo (z delom) stalo kakih 1000 €?
Že Kvinton ti je v neki drugi temi povedal, da nova pumpa stane 650 € !

Kaj je lažnivega v trditvi, da se njim kaj takega (okvara pumpe) še ni zgodilo?
Pregledal sem kakih 250 postov o napakah in okvarah C5 na obeh glavnih slo citro forumih in nisem našel niti ene take okvare (spodbudile so me tvoje "divje" številke in sem jih šel preverjat, a v temah o okvarah nisem našel niti ene omembe o okvarjeni pumpi na C5 in zato niti cene popravila)!

Sedaj res ne vem, kaj naj si mislim - zdi se, da imaš ali težave s številkami ali težave s sporazumevanjem z bratom ali pa se greš zasebno vojno proti Citroenu (morda samo proti hidravliki C5?). Kaj imamo ostali na forumu s tem, ni čisto jasno. Jasno pa je, da nas tvoje trditve, ravno zato, ker so malce "divje", zanimajo in je torej normalno, da o njih želimo izvedeti kaj več. In te tudi vprašamo.
Ob vsem tem nekoga, ki te to vpraša, ker ga upravičeno zanima (domnevam, da ga kot moderatorja tudi mora - tu sploh ni pomembno, če je fan Citroena ali ne), od kje take na prvi pogled čudne in verjetno "lažnive" številke (ki jih je šel celo preverjat), označuješ za serviserja in lažnivca. Bomo zato tudi drugi postali kar lažnivci in serviserji, če povprašamo za razloge/cilje teh nepojasnjenih/nedokazanih opletanj s številkami?

Resnične številke so od tistih iz tvojih trditev zelo drugačne!! (BTW a little help - Toliko drugačne, da bi morda lahko imel celo pravne težave, če kakšen referent ali pravnik na CS naleti na tvoje trditve in v tem vidi priložnost za svojih pet minut. Takorekoč finančno merljiva odgovornost - dovolj je morda, da dobijo dve priči, ki prisežeta, da sta zaradi tvojih trditev odstopili od nakupa. Si pomislil na to, ko se ti je "zatipkalo pri cifrah"? Ali da bi se CS lahko posluževal tudi takih sredstev za povrnitev omajanega ugleda? Verjamem in upam (ne samo zate), da na CS le niso tolikšni debili. Tako "klevetanje" - če to res je - lahko škodi celo Africu. Forumu itak!)

JdV-ja označuješ tudi kot ignoranta - ob tem, da si ti bil prej že vsaj 6 X (xandrej, KVINTON, jaz) zaprošen za pojasnilo, za kateri Citroenov avto gre in od kje take številke. Nikomur nisi odgovoril niti tega, za kateri avto gre! Ali ne razumeš pojma ignoranca ali pa imaš dvojna merila. Če je to zadnje, se elegantno reši odgovornosti tako, da krivdo zvali na brata oz na kratek stik v komunikaciji z njim, pa naj kar on naprej razpreda, od kje 4000 €.

A trditve si na forumu objavil ti, ne on, in samo ti si odgovoren za njih objavo in resničnost. Samo na tebi je, da: ali "čudne" številke podkrepiš z viri, ki jih je možno preveriti, ali nas (spet) ignoriraš - se torej umakneš (bomo tudi razumeli) ali pa priznaš napako in, bog ne daj, se morda celo opravičiš.

lp

PS Upam, da je bila vse skupaj (od ignorance naprej) samo ena velika napaka, ker kreganja in žaljenja ne rabimo, rabimo samo točne in preverljive številke. Jih bomo dočakali?

milankregar
Uporabnik

Napisal/-a milankregar Sr apr 04, 2007 7:23 am

Sem uporabniku Joie de vivre! poslal številko šasije, pa da mi pošlje predračun popravila. Kot sem mu napisal, pričakujem na koncu znesek za plačilo 0 EUR, če je pod garancijo (zajamčena življenska doba pumpe je 200.000km, kar pa še ne pomeni toliko garancije ;) ), drgač pa bo ugodna ponudba tudi 3500 EUR za strošek popravila (in potreben materijal seveda).

Torej čakam na njegov predračun ...

berlingoman
Novinec

Napisal/-a berlingoman Sr apr 04, 2007 11:15 am

Sej ko tole ljudje berejo...bejšte stran od citroena
kupite raje avto kot je dacia -je ziher da vam ne bo hidravlika crknila(kako se komplicirano sliši za eno ubogo pumpo)

je pa res da boste na dacii 2x zamenjali amortizerje preden boste prvič pipnali to slavno
hidravliko na c5,ki jo ima mimogrede citroen v avtomobilih od leta 1955...

že dolgo ne nasedam več strokovnjakom tukaj pri nakupu avtov...

Uporabniški avatar
citroDS
Nov uporabnik

Kraj: Primostek

Napisal/-a citroDS So apr 07, 2007 4:33 pm

milankregar, si sedaj že dobil točno ceno za hidravlično pumpo? Če hidravlika nebi bila tako vredu kot je, jo nebi citroen zaščitil in se tudi nebi obdržala do danes. Od leta 1953 do danes, to je pa že kar lepo število let ne.

lp

grega88
Novinec

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a grega88 So apr 07, 2007 6:47 pm

a niso imele lagune neko napako turbin in pol kasneje tudi menjalnikov?jaz bi na tvojem mestu uzeu mondeota,mislim da je v primerjavi z laguno manj pokvarljiv, a kar se tice cene pa obema pade tko da...po drugi strani pa ne kupujes avta za 6mescou ampak za dlje casa (predvidevam) tko da tuki cene za naprej ne primerjaj!no ja ce pa najdes laguno k ji je bla zamenjana turibna in ce ti serviser rece da je dobra pa da je z avtom use vredu pol pa tut laguno ni slaba izbera in izberi po lastnih pridvidevanjih.SRECNO PRI NAKUPU!
višje,močneje,hitreje

milankregar
Uporabnik

Napisal/-a milankregar Ne apr 08, 2007 9:50 am

citroDS je napisal/-a:milankregar, si sedaj že dobil točno ceno za hidravlično pumpo? Če hidravlika nebi bila tako vredu kot je, jo nebi citroen zaščitil in se tudi nebi obdržala do danes. Od leta 1953 do danes, to je pa že kar lepo število let ne.

lp

Uporabnik Joie de vivre! pravi, da išče najugodnejšo ponudbo. Za enkrat je uspeh tak, da smo iz obljubljenih 0 EUR popravila pod garancijo prišli na obljubo enega servisa, ki popravi za 1500 EUR. Torej o kakšni garanciji ne duha in ne sluha, čeprav ima avto "le" 60.000km. Ampak brez predračuna nič ne verjamem, pričakujem da se zamenja z novo pumpo, po domače popraviti zna brat tudi sam, vendar ni varno za vožnjo. ;)

Sicer je res, da se avto ne bo popravljal, ker se prodaja po delih in mu manjka že hauba, polosovine, pa nek kos na motorju, bo pa vsekakor dobro prišlo komu drugemu, ki se bo srečal z istim problemom. ;)

Uporabniški avatar
Joie de vivre!
Moderator foruma

Napisal/-a Joie de vivre! Po apr 09, 2007 11:14 pm

Jutri ali v sredo grem na bližnji servis, da mi da predračun. Povej mi še, je avto iz uvoza in če si 100%, da nima prevrtenih kilometrov? Je bil vzdrževan?

Poklical sem (še brez Kregarjeve št. šasije) na vsaj 4 slovenske zastopnike, in vsi so mi rekli, da za pokvarjeno pumpo pri C5 še niso slišali. Hkrati so mi rekli, da je cena nove okrog 1200 evrov.

Če se bo izkazalo, da širiš neresnice, dobiš kazen, esem pa mi da za pivo.

Uporabniški avatar
AXioN
Uporabnik

Kraj: Ko si bogu za hrbtom, se uro voznje.

Napisal/-a AXioN To apr 10, 2007 12:07 am

Pa se jst ti dam za pivo, da se ti sploh da s takimi stvari ubadat.

Uporabniški avatar
Joie de vivre!
Moderator foruma

Napisal/-a Joie de vivre! To apr 10, 2007 3:26 pm

Saj sem se nehal. Milan širi neumnosti oz. verjame vsaki neumnosti in jo širi naprej. Če je njegov brat zaradi pumpe res začel avto prodajati po delih, potem ni pomoči obema, ampak jaz mislim da se je tole Milan gladko izmislil. Rumeni karton za Kregarja, kar je še premajhna kazen, če mene vprašate.

Tole sem dobil ravnokar iz mariborskega Avto Cityja:

cena črpalke je 1.110,00 e
hidr. olje 47 e ( 4.litri )
delo 99,40 e
Lp
----- Original Message -----
From: "Martin O." <oblakm@gmx.net>
To: "Janez Trstenjak" <janez.trstenjak@avto-city.si>
Sent: Friday, April 06, 2007 8:12 PM
Subject: Re: Hidravlična črpalka C5

> Št šasije VF7DCRHZB76076889.
>
> Prosil bi vas za predračun popravila.
>
> LP,
> Martin
>
>
> -------- Original-Nachricht --------
> Datum: Wed, 4 Apr 2007 12:50:59 +0200
> Von: "Janez Trstenjak" <janez.trstenjak@avto-city.si>
> An: oblakm@gmx.net
> Betreff: Re: Hidravlična črpalka C5
>
> > Cena črpalke je 1.200 e
> > Cena je približna.Pri naročilu je potrebna številka šasije.
> > Lp
> > ----- Original Message -----
> > From: Aleš Štraus
> > To: janez trstenjak
> > Sent: Tuesday, April 03, 2007 1:47 PM
> > Subject: FW: Hidravlična črpalka C5
> >
> >
> >
> > -----Original Message-----
> > From: httpd [mailto:admin@www.needhost.com]
> > Sent: Tuesday, April 03, 2007 1:22 PM
> > To: prodaja.vozil@avto-city.si
> > Subject: Hidravlična črpalka C5
> >
> >
> > Sporočilo s spletnega mesta:
> > Zanima me, koliko bi stala menjava hidravlične črpalke pri C5.
> >
> > Martin Oblak
> >
> > 031364991
> > ; 4224 Gorenja vas
> >
> > Zahteva odgovor po e-mailu!
> >
> > __________ NOD32 2166 (20070403) Informacija __________
> >
> > To sporočilo je preveril protivirusni sistem NOD32.
> > http://www.nod32.com
>
> --
> "Feel free" - 10 GB Mailbox, 100 FreeSMS/Monat ...
> Jetzt GMX TopMail testen: http://www.gmx.net/de/go/topmail
>
> __________ NOD32 2175 (20070409) Informacija __________
>
> To sporoilo je preveril protivirusni sistem NOD32.
> http://www.nod32.com
>
>

milankregar
Uporabnik

Napisal/-a milankregar To apr 10, 2007 3:34 pm

Čakam na predračun, ker to si si kratko malo izmislil ti. ;) Pa še papir, da gre lahko popravilo pod garancijo do 200.000 prevoženih kilometrov, ker če je to res, bo padla tožba proti pooblaščenim serviserjem, ker niso hoteli popraviti pod garancijo.

Pa očitno se hočeš na vsak način znebiti kritikov Citroenovih vozil, ki imajo neprijetne izkušnje. Tako kot si se znebil gospoda Fric-a (afric), ki je svoj prav dokazal tudi na TV. Je bil brat že na posvetu, če je pametno tudi z njegovo zgodbo iti v medije.

TOREJ, ČE BO SREČA, BO ZGODBA VERJETNO PREDSTAVLJENA TUDI NA TV! BOM PA TAM DOKAZAL SVOJ PRAV. ;)

Uporabniški avatar
{B}3[A]S[T]!_X™
Nov uporabnik

Napisal/-a {B}3[A]S[T]!_X™ To apr 10, 2007 4:28 pm

Joie de vivre! je napisal/-a:Jutri ali v sredo grem na bližnji servis, da mi da predračun. Povej mi še, je avto iz uvoza in če si 100%, da nima prevrtenih kilometrov? Je bil vzdrževan?

Poklical sem (še brez Kregarjeve št. šasije) na vsaj 4 slovenske zastopnike, in vsi so mi rekli, da za pokvarjeno pumpo pri C5 še niso slišali. Hkrati so mi rekli, da je cena nove okrog 1200 evrov.

malo smo offtopic. Pa vseeno me nekaj zanima, Joie de vivre, voziš citroena in te zaradi tega tako močno boli ego, da greš preverjati take neumnosti oz. imaš preveč časa? :roll:
lp
Slika

milankregar
Uporabnik

Napisal/-a milankregar To apr 10, 2007 4:42 pm

{B}3[A]S[T]!_X™ je napisal/-a:
Joie de vivre! je napisal/-a:Jutri ali v sredo grem na bližnji servis, da mi da predračun. Povej mi še, je avto iz uvoza in če si 100%, da nima prevrtenih kilometrov? Je bil vzdrževan?

malo smo offtopic. Pa vseeno me nekaj zanima, Joie de vivre, voziš citroena in te zaradi tega tako močno boli ego, da greš preverjati take neumnosti oz. imaš preveč časa? :roll:
lp

Hkrati pa grozi, da me bo odstranil iz foruma, dal mi je že rumen karton, in me ima za lažnivca. Poslal sem mu številko šasije, po kateri lahko tudi izve zgodovino vozila in se prepriča ... ampak on še vedno trdi, da se da to popraviti pod garancijo do 200.000km (avto ima 60.000km), nato skopira kopijo maila, kjer lahko nekdo to popravi za 1500 EUR, ampak še vedno nimam predračuna (ki ga je obljubil) iz kakšnega servisa iz zahodnega dela Slovenije. Pri tem v Mariboru je 100% potrebno staro črpalko vrniti, dobiš pa obnovljeno črpalko (IN NE NOVO!!!). Obnovljena črpalka pa zdrži še manj kot je originalna. ;)

No ja, tudi Africa je imel na začetku za lažnivca, človek je vse dokazal kar na POPTV in ga je imel še vedno za lažnivca. Mora imeti pa res hud ego, da tako vztraja pri svojem mišljenju. :roll:

Uporabniški avatar
esem
Moderator foruma

Kraj: Ljubljana pri Kozarjah

Napisal/-a esem To apr 10, 2007 5:24 pm

{B}3[A]S[T]!_X™ je napisal/-a:malo smo offtopic. Pa vseeno me nekaj zanima, Joie de vivre, voziš citroena in te zaradi tega tako močno boli ego, da greš preverjati take neumnosti oz. imaš preveč časa? :roll:
lp

Niti nismo off topic. Dejstvo je, da je avtor teme razmišljal o nakupu karavana in ko sem ga spomnil, da je tudi C5 solidna možnost - in s tem se je avtor teme izrecno strinjal - se je oglasil M Kregar in trdil, kako je hidravlika kvarljiva ter kako je pumpa draga. Njegove trditve in cifre so se pred Joiem zdele čudne že vsaj trem forumašem, pozivali smo ga, naj to vsaj obrazloži, vendar nas je dosledno ignoriral. S takimi trditvami je vplival tudi na avtorja teme (in še koga), zato je prav, da se to tu razčisti (gotovo je odpiranje nove teme kot druga možnost slabša alternativa in manj inormativna).

Tudi zaradi takega ignoriranja - poleg netočnosti številk - se je porajal vtis, da se MK izmišljuje in laže, da morda skuša namerno blatiti znamko (pa tu v bistvu ni pomembno, katero), še posebno, ker je te trditve ponavljal brez obrazložitve (kljub pozivom) tudi v drugih temah. Verjetno se vsi strinjamo, da - v primeru, da je to res - taki nimajo kaj iskat na forumu. Zaradi vsega je JdV bil opozorjen na te trditve (in kot poznavalcu povprašan o njih (ne)resničnosti in o implikacijah za "resnost" foruma), torej to ni neka zasebna vojna Citroen-fana za ugled "svoje" znamke.

MK se je šele na pozive JdV-ja zganil in začel odgovarjat. Seveda je najprej popljuval JdV-ja, ga označil za lažnivca, serviserja in še kaj. Že to bi bilo dovolj za večni izgon s Foruma, vendar tega JdV ni storil. Raje je poiskal dokaze za lažnivost MK-jevih trditev. In ko to JdV sedaj črno na belem objavi, je spet izmišljeno itd.

MK, priporočam ti, da dobro premisliš, preden greš s tvojo štorijo na TV, ker so stvari dejansko preverljive in se hitro lahko zgodi, da se bosta z bratom iz tožnikov spremenila v toženca (zaradi lažnivega obrekovanja, poslovne škode itd).

Forum naj bi nudil nasvete in take zgodbe (tu ne mislim Africove, s katero se hoče MK istovetit, čeprav je nekaj čisto drugega in Africa podpiram) rušijo kredibilnost in krnijo ugled foruma in strani same, kar je ob pravkar potekajočih spremembah in profesionalizaciji tudi zgodba zase. In že zaradi tega se nekdo (modi, admini) mora ukvarjati tudi s tem in razčistiti zadeve. Ponavljam, tu znamka ne igra nobene vloge, tu se gre za sam forum.

To, kar je (šele na opozorilo) storil JdV, bi lahko oz moral storiti katerikoli drug moderator ali administrator, navsezadnje so tudi oni delno odgovorni za to, kar se na forumu objavlja. In če se objavljajo čudne - verjetno izmišljene ali lažnive trditve, nosi to lahko za avtorje teh trditev tudi kakšno drugo odgovornost - ne samo do nas ostalih uporabnikov. Mislim, da eskalacija in kreganje res nista potrebna, najmanj MilanuKregarju.

Vsekakor pa bo razjasnitev te zadeve (resničnost trditev o pokvarljivosti in cenah popravila) trenutno najbolj pomagala avtorju teme. Pa tudi forumu na splošno. In zato spoštujem trud, ki ga JdV vlaga v preverjanje resničnosti trditev nekega uporabnika. Tudi tako se da gledat na "ego". Take pripombe so tu, zdi se, najmanj neumestne.

lp

PS - JdV kaj je z garancijo?

Uporabniški avatar
{B}3[A]S[T]!_X™
Nov uporabnik

Napisal/-a {B}3[A]S[T]!_X™ To apr 10, 2007 6:08 pm

Še enkrat sem prelistal odgovore in moram reči, da se nekako strinjam z vama, kar se tiče same cene in njegove nepripričljivosti. Povem vam pa še to: npr. nekoga pusti mercedes sredi ceste, temu, ki ga je pustil mercedes na cesti se izgubi zaupanje do same znamke in avtomobila , ker se ti zameri in se naredi neko negativno mnenje o sami znamki, v primeru, da MK ni imel izkušnje katero je podajal, se mi zdi skrajno ne zrelo podajati napačne podatke in posledično odvračati ljudi od nakupa.
lp
Slika

Uporabniški avatar
Joie de vivre!
Moderator foruma

Napisal/-a Joie de vivre! To apr 10, 2007 10:12 pm

milankregar je napisal/-a:Čakam na predračun, ker to si si kratko malo izmislil ti. ;) Pa še papir, da gre lahko popravilo pod garancijo do 200.000 prevoženih kilometrov, ker če je to res, bo padla tožba proti pooblaščenim serviserjem, ker niso hoteli popraviti pod garancijo.

Pa očitno se hočeš na vsak način znebiti kritikov Citroenovih vozil, ki imajo neprijetne izkušnje. Tako kot si se znebil gospoda Fric-a (afric), ki je svoj prav dokazal tudi na TV. Je bil brat že na posvetu, če je pametno tudi z njegovo zgodbo iti v medije.

TOREJ, ČE BO SREČA, BO ZGODBA VERJETNO PREDSTAVLJENA TUDI NA TV! BOM PA TAM DOKAZAL SVOJ PRAV. ;)

Čisto nič ni prizadet moj ego, če debatiram pri ostalih debatah, bom debatiral še tukaj. G. Trstenjaka iz Avto Cityja ne poznam, imaš njegov e-mail, pošlji mu še ti isto vprašanje kot jaz. Pokliči na katerikoli servis in bi moral dobiti enak odgovor.

Glede garancije nisem nikoli tumbal, da sem 100% prepričan da je to res, tako da ne vem. Je pa že skoraj 100% res, da je hidravlična pumpa 4x manj kot nabijaš ti, čeprav se meni zdi še vedno pregrešno draga. Vseeno se bom ustavil na bližnjem servisu in povprašal okoli tega.

Africa nisem skinil jaz, sploh ga ne poznam, njegove zgodbe sem zgolj površno bral in čisto verjamem, da je njegov avto j**c, ker je s C4 precej problemov.

Ne gre se za vojno Citroën-Azija, kakor hočeš ti prikazati, če bi hotel enoumje, bi skinil 99% forumašev in pustil sebe, esema in lignagea. Bognedaj da bi bil ti moderator, ali pa HajdukS, ker bi se zgodilo prav to...

LP,
Martin
Vrni se na Kupovanje avtomobilov

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 11 gostov