Nasveti in triki - kako kupiti dober avto, napišite pohvale in kritike prodajalcev

Uporabniški avatar
Falco'
Poznavalec foruma

Napisal/-a Falco' So mar 10, 2007 11:21 am

Fiat007 je napisal/-a:
Falco' je napisal/-a:zelo težko. če bi zastavil kaj na hipoteko, potem se bi dalo kaj zmenit.

Pri leasingu imaš itak avto zastavljen, oz. nisi pravni lastnik vozila ampak samo ekonomski. Zato pa ne rabis zastavljat hipoteke, ker je dejansko že avto pod hipoteko :D

to sem napisal za kredit! saj za lizing mi je jasno. :twisted: ;)
[OO-(||||)(||||)-OO]

Uporabniški avatar
Falco'
Poznavalec foruma

Napisal/-a Falco' So mar 10, 2007 11:46 am

je možno. ;)
[OO-(||||)(||||)-OO]

fifi
Novinec

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a fifi So mar 10, 2007 3:26 pm

Ja, možno očitno je, samo ne vem pa kakšni so pogoji. Se je potrebno pozanimati pri leasingodajalcu.
Don`t worry, be happy:)

Uporabniški avatar
Falco'
Poznavalec foruma

Napisal/-a Falco' So mar 10, 2007 3:55 pm

saj pri vsakem po mejem tudi ne gre. prodajalec tudi potrebuje nekakšno garancijo, da se izogne morebitnim težavam. ;)
[OO-(||||)(||||)-OO]

Uporabniški avatar
Sazo
Novinec

Napisal/-a Sazo Sr mar 14, 2007 3:39 am

glej odgovor je kokr kje.
v ljubljani boš težko dobil kot študent ali dijak lizing oz. ga je nemogoče, tudi če ga boš kje dobil kot študent ali dijak ga boš moral dati zavarovati kasko, ponavadi polno!!! (če si dijak ali študent--beri fiat007), največkrat se da z 1% odbitno franšizo, lahko pa tudi izbiraš, nekje imajo tudi brez lizinga ampak to so xxx firme in morš res dobr prebrat pogodbo ker te hitr okol prnesejo.

in sploh ne vem zakaj govorite od lizingu in kreditu z papirji in ne vem kaj če je reku da je študent to avtomatsko odpade, da bi meu zadnje izpiske in ne vem kaj.
poglej po štajerskem!!! kle v lj ne boš dobu tega in pika!!!
citiram fiatoo7: Aja pa še to, stroški priprave lizing pogodb so navadno med 1.5% in 2,5% in ne sanjaj o 600€ pri pogodbi vredni 5000€

50e pa tudi ne bojo stroški za odobritev pogodbe, ni realno...300e je mislm da minumin, zato pa težko dobiš na starejše avte od 7let lizing ane. in pr avtu 10k evrov kar je povprečna vrednost avtomobila v slo so stroški pogodbe in odobritve lizinga cca. 500 do 600evrov, odvisno pri kateri lizing hiši

če nimaš kreditno(lizingo) sposobnega poroka, če nisi redno zaposlen, al ne dobivaš pokojnine po preminulem komu, odpiši v LJ karkol!!!
Kdo je bl nor??? Jst al ti???

Fiat007
Novinec

Kraj: Bled

Napisal/-a Fiat007 Sr mar 14, 2007 10:34 am

Sazo je napisal/-a:glej odgovor je kokr kje.
v ljubljani boš težko dobil kot študent ali dijak lizing oz. ga je nemogoče, tudi če ga boš kje dobil kot študent ali dijak ga boš moral dati zavarovati kasko, ponavadi polno!!! (če si dijak ali študent--beri fiat007), največkrat se da z 1% odbitno franšizo, lahko pa tudi izbiraš, nekje imajo tudi brez lizinga ampak to so xxx firme in morš res dobr prebrat pogodbo ker te hitr okol prnesejo.

Kasko zavarovanje ne pogojuje tvoj status, ampak pogoji leasingojemalca. Zaenkrat ponuja lizing brez kaska samo podjetje Aleasing, pa še to do vrednosti 1mio bivših SIT. Pri ostalih hišah pa se da dogovorit za financiranje brez kaska v primeru, da je vozilo že malo starejše! In ne govori o nekih nategancijah, ker je potem že pol Sloveneije nategnjene! Poleg procenta odbitne franšize je potem obvezna še kraja, ostale opcije so PRIPOROČLJIVE in ne obvezne!

Sazo je napisal/-a:in sploh ne vem zakaj govorite od lizingu in kreditu z papirji in ne vem kaj če je reku da je študent to avtomatsko odpade, da bi meu zadnje izpiske in ne vem kaj.
poglej po štajerskem!!! kle v lj ne boš dobu tega in pika!!!
citiram fiatoo7: Aja pa še to, stroški priprave lizing pogodb so navadno med 1.5% in 2,5% in ne sanjaj o 600€ pri pogodbi vredni 5000€

50e pa tudi ne bojo stroški za odobritev pogodbe, ni realno...300e je mislm da minumin, zato pa težko dobiš na starejše avte od 7let lizing ane. in pr avtu 10k evrov kar je povprečna vrednost avtomobila v slo so stroški pogodbe in odobritve lizinga cca. 500 do 600evrov, odvisno pri kateri lizing hiši

Stroški priprave pogodbe so od 1.5 pa do 2.5%, ponekod več. Manj je pa težko. Ponekod spustijo na 1%, če si dober pogajalec. In naj te opozorim, da so to samo stroški priprave in ne zavarovanja, ker teh stroškov NI! Pa pri 5000€ je to 75€ in ne 50€. Malo preračunaj!
Sazo je napisal/-a:če nimaš kreditno(lizingo) sposobnega poroka, če nisi redno zaposlen, al ne dobivaš pokojnine po preminulem komu, odpiši v LJ karkol!!!

Ne sanjaj!

Glede na tvoje znanje o leasingih in splošnih pogojih me pa zanima, koliko leasingov si ti že realiziral? :?:

Uporabniški avatar
Sazo
Novinec

Napisal/-a Sazo Sr mar 14, 2007 3:16 pm

glej.
zdej mi pa prosim naštej v ljubljani lizing hiše, ki bodo dale študentom!!!preber dobr študentom lizing!!!brez poroka, brez da je redno zaposlen, brez usega...da pač pride tja z avtom od nekoga in bi ga rad kupil, z osebno in davčno, povej kje v lj je to mogoče.

sem že parim zrihtal lizing, študentom!!! ŠTUDENTOM pri NLB in so mogl met polni kasko z 1% odbitno franšizo!!! in ne delni kasko!!!
najd mi tako lizinghišo in naj to prebere kdor je ustvaru temo ker jo on rabi..
ampak ko boš videl da je ni v lj take lizinghiše...pol pa ne vem kaj

pa tole zadnje... ne sanjaj...a mi poveš kako bo pa študent potem drugače dobil lizing če ne pod enem izmed naštetih pogoje??? kva ti ni jasn???
Kdo je bl nor??? Jst al ti???

Fiat007
Novinec

Kraj: Bled

Napisal/-a Fiat007 Sr mar 14, 2007 3:48 pm

Sazo je napisal/-a:glej.
zdej mi pa prosim naštej v ljubljani lizing hiše, ki bodo dale študentom!!!preber dobr študentom lizing!!!brez poroka, brez da je redno zaposlen, brez usega...da pač pride tja z avtom od nekoga in bi ga rad kupil, z osebno in davčno, povej kje v lj je to mogoče.

sem že parim zrihtal lizing, študentom!!! ŠTUDENTOM pri NLB in so mogl met polni kasko z 1% odbitno franšizo!!! in ne delni kasko!!!
najd mi tako lizinghišo in naj to prebere kdor je ustvaru temo ker jo on rabi..
ampak ko boš videl da je ni v lj take lizinghiše...pol pa ne vem kaj

pa tole zadnje... ne sanjaj...a mi poveš kako bo pa študent potem drugače dobil lizing če ne pod enem izmed naštetih pogoje??? kva ti ni jasn???

Mene bolj skrbi, kaj tebi ni jasno :roll:
Glej, ti tumpaj svoje in trži svoje kvazi usluge še naprej. Jaz pa bom tržil svoje kvazi usluge še naprej po svojih znanjih in izkušnjah.

P.s.
Začni razlikovati med kaskom in delnim kaskom :roll:
Vrni se na Kupovanje avtomobilov

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 12 gostov