Nasveti in triki - kako kupiti dober avto, napišite pohvale in kritike prodajalcev

barbka
Nov uporabnik

Napisal/-a barbka Če apr 05, 2007 7:36 pm

W_Golf je napisal/-a:Da ti vzame avto v račun je lahk kaka avtohiša (seveda, če ni avto star več kot 10 let)al pa kak preprodajalc, ma avdija ti mu daš cliota pa nekaj keša.

Ja, uredu...do tle sm tud jaz prišla.... :roll:
Dans sm šla gledat enga A3, konkretno tega.
http://www.avto.net/2004/osebna/oglas.asp?ID=1287792#

Udarjen zadaj desno, pri rezervni gumi ful vode, pri mašini ena plastika čudn počena...Sejok, avto pač ni nov...sam me pa moti, da kličem desca po telefonu, ga vprašam, kako in kaj pa reče, da ni nič udarjen. In pol nardim celga vraga kilometrov zato, da se lahko obrnem in grem. Podn. :shock:
življenje je lepo.

Mojster Miha
Poznavalec foruma

Napisal/-a Mojster Miha Če apr 05, 2007 9:27 pm

barbka je napisal/-a:
W_Golf je napisal/-a:Da ti vzame avto v račun je lahk kaka avtohiša (seveda, če ni avto star več kot 10 let)al pa kak preprodajalc, ma avdija ti mu daš cliota pa nekaj keša.

Udarjen zadaj desno, pri rezervni gumi ful vode, pri mašini ena plastika čudn počena...Sejok, avto pač ni nov...sam me pa moti, da kličem desca po telefonu, ga vprašam, kako in kaj pa reče, da ni nič udarjen. In pol nardim celga vraga kilometrov zato, da se lahko obrnem in grem. Podn. :shock:

Na žalost si izkusila žalostno izkušnjo mnogih kupcev pri nas

Glede samega avtomobila - s tem agregatom v GOLF-u IV imam odlične izkušnje in ti ga lahko samo priporočam - kljub razred večjemu avtomobilu boš imela boljše zmogljivosti kot pri CLIU, pri tem pa bo poraba manjša. Na relacijskih vožnjah brez težav narediš 1000 km brez tankanja.
Tudi glede ostalih lastnosti oz v splošnem gre za dober avto - z vidika tvojih zahtev.

Zgolj - dober primerek (ohranjen, vzdrževan, nekaramboliran .. ) AUDI-ja najdi in boš imela odličen avto.

LP

grega88
Novinec

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a grega88 Pe apr 06, 2007 6:16 am

Se strinjam s predhodnikom!audi nebi bla slaba izbira samo potrebni so zivci pa bo!Drugac bi pa na tvojem mestu poleg audija a3 pogledal se golf4,polota,ibizo,leona,boro... to imajo iste masine samo znacko drugo tko da... ne vem ce bi mela kej za falit.Cliota pa mislm ce ga ze mors dajat od bajte stran ga bo usak uzeu ker tut predvidevam da si ga cuvala in use!!!velik srece pri nakupu :D
višje,močneje,hitreje

Uporabniški avatar
sport
Stalni uporabnik

Napisal/-a sport Pe apr 06, 2007 7:01 am

grega88 je napisal/-a:Se strinjam s predhodnikom!audi nebi bla slaba izbira samo potrebni so zivci pa bo!Drugac bi pa na tvojem mestu poleg audija a3 pogledal se golf4,polota,ibizo,leona,boro... to imajo iste masine samo znacko drugo tko da... ne vem ce bi mela kej za falit.Cliota pa mislm ce ga ze mors dajat od bajte stran ga bo usak uzeu ker tut predvidevam da si ga cuvala in use!!!velik srece pri nakupu :D

Pozabu si oment še Škodo, ista mašina kot pri zgoraj naštetih, samo cena je rahlo
nižja.
Drugač se bi pa jest osebno raje odločil za Fiata ali Alfo, te JTD motorji so skoraj
neuničljivi.

L.P.
Vozi hitro in reskiraj

barbka
Nov uporabnik

Napisal/-a barbka Ne apr 08, 2007 2:02 pm

Hej. Clio je naprodaj.
Pozna kdo tegale audija?
http://www.avto.net/2004/osebna/oglas.asp?ID=1328544#
življenje je lepo.

modrina
Novinec

Napisal/-a modrina Ne apr 08, 2007 3:15 pm

Če še nisi zamenjala ti ponujam corso 1.3 CDTI s COSMO opremo .
http://www.avto.net/2004/osebna/oglas.asp?ID=1338135[/url]

barbka
Nov uporabnik

Napisal/-a barbka Ne apr 08, 2007 4:08 pm

ojla.
žal iščem avto, ki je večji. vseeno lepo hvala. Pazite se L&V Kočevje. Živa nategancija, prav tako Jurček, Šentjur pri Celju.Lahko razložim-nekorektno.
lp
življenje je lepo.

grega88
Novinec

Napisal/-a grega88 Po apr 09, 2007 8:41 am

jah men za zgoraj navedenega avdija da ni slaba izbira pa se posebi ce ga je mela zenska (kukr zdej to vrjamemo je vredi),ce so kilometri realni in ce je avto tak kukr mora da je ti bo sluzil se zelo dougo!tko da ... srecno pri nakupu
višje,močneje,hitreje

Uporabniški avatar
dnovak24
Uporabnik

Napisal/-a dnovak24 To apr 10, 2007 7:33 pm

barbka večina teh preprodajalcev so navadne barabe, tko da se pazi. Najbolša varjanta je da iščeš privat lastnika pa tudi če iščeš pou leta! Samo izogibaj se tem dilerjem in avtohišam, itak preplačaš avto in sam bog ve kaj se je s tistim avtom dogajalo.

LP

barbka
Nov uporabnik

Napisal/-a barbka To apr 10, 2007 8:37 pm

Ja, to je pa še kako res. Še posebej me je zmotilo, da me kot žensko nikjer ne vzamejo preveč resno. Kot da si ženska ne sme kupit/želet audija??? Še dobr, da gre moj fant ali pa tast z mano, ko hodimo naokrog. Počasi me volja mineva, kar pa je nevarno. V četrtek grem še pogledat tega iz zadnjega linka (siv, MB tablce), potem pa se bom za nekaj časa "umaknila".
Je dilanje avtov v Sloveniji res tako donosen posel, da se fant mojih let (26-30) pripelje s ta hudim BMW-jem? Ok, sej me ne moti, mi je pa zanimiv pojav.
življenje je lepo.

Uporabniški avatar
dnovak24
Uporabnik

Napisal/-a dnovak24 To apr 10, 2007 9:59 pm

U ja, na veliko služijo, ko okrog prenašajo nedolžne ljudi, npr. ženske in ljudi ki dejansko nimajo pojma, samo da je na zunaj lep avto.

Uporabniški avatar
stench
Poznavalec foruma

Kraj: bilo kuda, kiki svuda

Napisal/-a stench To apr 10, 2007 10:03 pm

barbka je napisal/-a:

Tega prodajalca odsvetujem, sem šel tudi jaz avto k njemu gledat pred dobrim letom in pol in ni bilo vse tako kot se je kazalo. Potem sem govoril tudi z bratrancem (ki pozna lastnika firme) in je rekel naj se ga izogibam, ker bi me povsod okoli prinesel.
Slika

barbka
Nov uporabnik

Napisal/-a barbka Če apr 12, 2007 6:14 pm

Šli pogledat, gledali in se odločili. Položila sem aro, v nedeljo pa grem s Cliom na sejem.
In še moj naslednji:
http://www.avto.net/2004/osebna/oglas.asp?ID=1328544#
življenje je lepo.

Uporabniški avatar
2Fast&2Furious
Mojster foruma

Kraj: Lj

Napisal/-a 2Fast&2Furious Če apr 12, 2007 6:15 pm

super 8)

no pa srečno z novim avtom, pa seveda uspešno pri prodaji starega ;)

barbka
Nov uporabnik

Napisal/-a barbka Če apr 12, 2007 8:17 pm

Hvala, upam da bo vse ok.
LP 8)
življenje je lepo.

grega88
Novinec

Napisal/-a grega88 Če apr 12, 2007 8:27 pm

oooo lepo lepo...srecno pri prodaji avtomobila ter veliko varnih kilometrou z novim avtom!!!!
višje,močneje,hitreje

barbka
Nov uporabnik

Napisal/-a barbka Če apr 12, 2007 8:38 pm

Hvala, hvala---se bom pa seveda oglasila da pokomentiram kako in kaj....
življenje je lepo.

barbka
Nov uporabnik

Napisal/-a barbka Sr apr 18, 2007 8:41 pm

Zelo sem žalostna in razočarana, saj sem omenjenega audija (link zgoraj, sam ne vem če dela) vrnila lastnici (prej sva se dogovorii za reklamacijski rok). Ko sem ga pripejala k mehaniku, sem rekla, naj ga da na tester in je bilo veliko napak. :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
Zdaj si ogledujem megane 1.5 DCI.In seveda spet rabim malo pomoči.
Hvala in LP
življenje je lepo.

Mate
Poznavalec foruma

Kraj: Dolsko

Napisal/-a Mate Sr apr 18, 2007 9:45 pm

barbka je napisal/-a:Zelo sem žalostna in razočarana, saj sem omenjenega audija (link zgoraj, sam ne vem če dela) vrnila lastnici (prej sva se dogovorii za reklamacijski rok).

Prejšnja lastnica je avto vzela nazaj brez kakšnih hudih komplikacij :shock: Zelo neobičajna, a poštena praksa.

Nasvet za naprej: avto pelji na servisni pregled pred dejanskim nakupom, ker takih ljudi, kot je bila ta lastnica, po mojem mnenju praktično ni.

Če kupuješ avto in se ti ne mudi, na vsakih nekaj dni preglej avto.net, avtooglasnik, salomonov oglasnik, ... in glej, vsaj jaz bi, večinoma avtomobile, ki jih prodajajo njihovi dejanski lastniki. Vedno se pred nakupom, najbolje že kar prek telefona dogovori o kontrolnem pregledu avtomobila pri mehaniku po tvoji izbiri - če ga prodajalec zavrne, izberi naslednji avto - zmanjkalo jih ne bo. Na tak način sem jaz kupoval avto in v obeh primerih kupil dober avto. Oba sta prevozila 60kkm brez težav, v izbiri so bili pa Golf IV, Audi A3, Audi A4 - v obeh primerih sem kupil Golfa IV.
Slika

barbka
Nov uporabnik

Napisal/-a barbka Ne apr 22, 2007 8:14 pm

OJla.
Kupila renaulta Megane, 1.5 dci, 5 vrat. Poslikam, ko dobim fotoaparat v roke. nema stroja...Khm, no. :lol:
življenje je lepo.
Vrni se na Kupovanje avtomobilov

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov