Jaz Jeepa sicer še nikoli nisem imel poznam pa nekaj ljudi ,ki ga imajo (wrangler , cheerokee) In vsi samo hvalijo!!! Tudi ne kvarijo se! Imajo pa vsi bencinarje (tudi jaz navijam za benz)! Na kratko: JEEP - ODLIČNO!!!
Pri ns doma smo mel ene 5 let grand cherokeija letnil 1995 z 5.2 V8 masino pa limited opremo pa morm rect da je biu to super avto sov je lih kamr si hotu pa oprema je bla super sam poraba je bla pa velka. Pokvaru se nam pa ni nikol bli so pa narjeni res da usi redni servisi. Avto je biu bomba!
ma men se tale jeep s svojimi skoraj dvema tonama in prvotnemu namenu ne zdi niti najmanj nek hud terenski avto. zdej pa ce so te impresionirale velike siroke blatne gume pa zelezni rori za krave zbijat na klunu pol je pa to to...
Od vsega začetka že, se mi dopadejo velike "krave" , ki zmorejo tudi vožnjo po brezpotjih in katere ni treba na hudo pazit da ne bi kakšna vejica nardila preveč škode.
Iščem pa izključno dizla z močnim in neuničljivim pogonom.
(Sine! Kaj naj nardim da pridem prek pločnika?......... Jeep-a si kup pa ne jamri :P )
zapelješ poševno na hrib (tako kot bi hotel avto prisiliti da bi se postavil na 3 kolesa)
lahko samo sanjaš da boš zapru voznikova vrata.
tako zvije karoserijo.
videl na lastne oči.
moje mnenje: velke ameriške gare. kaj pa stari nissan patrol?
s zastopm d štorkla prnese otroka... sam d pajk odnese avto... tega pa nam nkol zastopu....
No po nekem premisleku je tist s prvega posta res mal prehud zame ( sploh motor....tehnični...)
Kaj pa tale?
Kak so kaj original dizli v teh đipih? Sicer sem slišu da bi ta motor bil naj mal prešvoh za tako kravo ampak ni to lih za divjanje namenjen.