... Kakšne roke??? mojih nisem tikal odkar ga imam imam ga 4 leta ... in ni znakov, da bi moral kaj menjati menjal sem oba končnika ko sem delal optiko po nižanju avta in menjavi amortizerjev ... L.p. Madnejkonej je napisal/-a:ja si se odločil kot si se a neNaj še povem pri a4 so večina problem roke za druge stvari pa nebi glih vedu.Odvisno od motorja..Sem bil prej na 1.8 pa sem presedlal na 1.8turbo pa mi ni blo žal. Se mi pa zdi da boš ceneje prišel pri 406 čez kot pa pri a4. Drgač pa stvar okusa. :P
aniscar je napisal/-a:to je serijsko ja...sam to so ze zastarele masine..presvoh definitvno...jst sm zadovoljen z 406ko...sem biu tud jst na tvojem mestu..ko sem se moru odlocit al a4 ali p406..audiji so usi sfukani,mislim veliko prevozenih..pa prostornost je vecja v pugiju..ter na splosno izgled avta je meni lepsi..avta pa nimam za dirkat,kot je en omenu gor,da ni stabiln tok pa da nikamor ne gre...no ja 1.8 16v...nekam pa le mor it..bol ti bo sousigurn k clio...lp
cliopower je napisal/-a:aniscar je napisal/-a:to je serijsko ja...sam to so ze zastarele masine..presvoh definitvno...jst sm zadovoljen z 406ko...sem biu tud jst na tvojem mestu..ko sem se moru odlocit al a4 ali p406..audiji so usi sfukani,mislim veliko prevozenih..pa prostornost je vecja v pugiju..ter na splosno izgled avta je meni lepsi..avta pa nimam za dirkat,kot je en omenu gor,da ni stabiln tok pa da nikamor ne gre...no ja 1.8 16v...nekam pa le mor it..bol ti bo sousigurn k clio...lp
Drgac se je dobr odlocu.No ja to kar si na konc napisu bol ti bo šu ko clio nevem lih kako si to mislu sam vem da 1.5dci čipan te pusti kadar hoces tko da nevem a si ze probu če še nisi pa lahko ni noben problem pa bos pol napisu kaj pa kako drgac pa to sploh nemores primerjat ker je to avto ki je druzinski clio je manjsi itd... ne mešaj jabolka in hruške
shark99 je napisal/-a:da da verjetno je mislil na to primerjavo, z mojim zdajšnjim in upam da bodočim vozilom![]()
Ja samo, ko pravite, da je ta mašina 1.6 preslaba, kako potem razni ostali enako veliki avtomobili vozijo normalno z temi 90 konji? Ker poraba in zavarovanje sta dosti ugodnejši od 1.8.
Mene predvsem zanima, če so vredo motorji 1.6 ? ker vidim, da je samo en takšen na avto netu. A jih ni veliko ali pa se ne prodajajo?
Mad je napisal/-a:... Tisto je A6 ( problemi - roke ) ... L.p.nejkonej je napisal/-a:Mad ne se jezit hehe :P Glede posta mal višje..jes tudi nisem imel problemov pri a4 z rokami ,razen enega končnika to pa resostalo sem slišal od kolegov pa drugje..Itak oba vema kaka je vožnja a4
LP
Maki3 je napisal/-a:_Wrath_ je napisal/-a:Da pa bi kupil 406, ker noces da bi bila 2 enaka avta pri hisi je pa meni brutalno smesno! Sploh pa se to nemore primerjat, bi rekel, da bi imel z audijem slabe izkusnje, ampak tak razlog pa je neumen, pa ga vzemi v drugi barvi! Nemci delajo avte, francozi pa parfume!!!
med 1.8 pa 2.0. Vzem raj 1.8, ker cenej registracija, manjsa poraba, v moci pa ni neke razlike.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 23 gostov