Nasveti in triki - kako kupiti dober avto, napišite pohvale in kritike prodajalcev

Uporabniški avatar
Ivan36
Mojster foruma

Kraj: Primorska je lepa. 100 ljudi 100 čudi !

Napisal/-a Ivan36 Ne apr 01, 2007 8:47 am

A spet o Golfih a ne veste, da ima GOLF IV kar 35 konkurentov in a ni že čas, da gremo naprej z razmišlannjem ,drugače pa poglejte, kaj pomeni SLO vožnja in vozila na Avto netu karambolirana vozila se kar ne moreš načuditi kaj prodajajo za naprej kot cela vozila :!: Jaz sem že imel vozila iz uvoza so bolje servisirani in manj zmahani razen čez 300 tisoč km v kakih 5 letih. :D ;) Pa še nekaj koliko vozil v tujini ima vlečno kljuko :?: :?: :?:

Mojster Miha
Poznavalec foruma

Napisal/-a Mojster Miha Ne apr 01, 2007 10:01 am

trafo66 je napisal/-a: in noben golf za slovenski trg ni narejen v nemčiji.

Glede podobne izjave si se enkrat že osmešil in pokazal, da nimaš pojma.

Če hočeš vztrajat in nadaljevat v svoji trditvi - dejva tole koristno uporabit - položiva stavo - vsaj nekje 1.000 EUR - če te je kej v hlačah, si " mož beseda " in zaupaš svojemu znanju ti ne bo težko.

Če pa nisi prepričan in pišeš v stilu "kr neki" - bodi raje tiho in ne klati traparij !

LP

Mojster Miha
Poznavalec foruma

Napisal/-a Mojster Miha Ne apr 01, 2007 10:05 am

Ivan36 je napisal/-a:A spet o Golfih a ne veste, da ima GOLF IV kar 35 konkurentov in a ni že čas, da gremo naprej z razmišlannjem ,drugače pa poglejte, kaj pomeni SLO vožnja in vozila na Avto netu karambolirana vozila se kar ne moreš načuditi kaj prodajajo za naprej kot cela vozila :!: Jaz sem že imel vozila iz uvoza so bolje servisirani in manj zmahani razen čez 300 tisoč km v kakih 5 letih. :D ;) Pa še nekaj koliko vozil v tujini ima vlečno kljuko :?: :?: :?:

Zanimivo je, da debato GOLF-ih načnejo zapriseženi ALFISTI ;)

LP

Uporabniški avatar
sonic
Poznavalec foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a sonic Ne apr 01, 2007 2:46 pm

Mojster Miha je napisal/-a:
trafo66 je napisal/-a: in noben golf za slovenski trg ni narejen v nemčiji.

Glede podobne izjave si se enkrat že osmešil in pokazal, da nimaš pojma.

Če hočeš vztrajat in nadaljevat v svoji trditvi - dejva tole koristno uporabit - položiva stavo - vsaj nekje 1.000 EUR - če te je kej v hlačah, si " mož beseda " in zaupaš svojemu znanju ti ne bo težko.

Če pa nisi prepričan in pišeš v stilu "kr neki" - bodi raje tiho in ne klati traparij !

Nikar preostro, človek sicer nima pravih informacij, ampak žalostno dejstvo je da tudi eni prodajalci v VW salonih govorijo, da golfe delajo tudi na Slovaškem, Španiji... v resnici so pa delani samo v Nemčiji ali Belgiji (pa še slednje mislim da ne več). Katerikoli golf V, ki sem ga v zadnjem času videl (v salonu, pri prodajalcih, v mestu parkiran), je bil delan v Nemčiji - nekateri v Moselu (vzhodna Nemčija), večina pa kar iz Wolfsburga. Celo enega sem videl delanega v Belgiji.
Se pa to vidi iz VIN številke, BTW, to je v eni moji temi opisano.
Govorim pa za golfe V, ne vem kako je z golfom plus ali s prejšnjimi genercijami golfa (ker me niti ne zanimajo). No en kolega ima golfa IV, avto je bil izdelan v Wolfsburgu.

Tako da - če kupuješ novega golfa sedaj, sploh ne dobiš drugega kot sestavljenega v Nemčiji...
Niso pa enaki kot za nemški ali avstrijski trg - v Nemčiji je ESP serijski za vse golfe.
Zato se pa da pri nas dobiti novega golfa z enako mašino 5000 EUR (ali še več) ceneje kot v Avstriji npr...
1997 Chevrolet Tahoe LT 5.7 V8
2010 VW Touran 1.4 TSI DSG

"Everything in life is somewhere else, and you get there in a car." (E. B. White)

Uporabniški avatar
Ivan36
Mojster foruma

Napisal/-a Ivan36 Ne apr 01, 2007 4:31 pm

Ja glih Golf+ mislim, da je spodaj Seat Altea saj od oblike ni dosti samo vrata se pa tako brezhibno zapirajo, da pri Golfu lahko samo sanjaš vem ker so bili pri moji ženi doma 3 golfi II 1x ter 4 1x SDI 01 ter novi 2003 SDI Ocean nobenenmu se vrata niso v prvo zaprla si rabil kar nekaj sile ali pa steklo malo spustit velja za 3 vrata.
Sedaj Opel Meriva 17CDTI 05 vse OK.

Uporabniški avatar
W_Golf
Novinec

Napisal/-a W_Golf Ne apr 01, 2007 4:36 pm

Ivan36 je napisal/-a:A spet o Golfih a ne veste, da ima GOLF IV kar 35 konkurentov in a ni že čas, da gremo naprej z razmišlannjem ,drugače pa poglejte, kaj pomeni SLO vožnja in vozila na Avto netu karambolirana vozila se kar ne moreš načuditi kaj prodajajo za naprej kot cela vozila :!: Jaz sem že imel vozila iz uvoza so bolje servisirani in manj zmahani razen čez 300 tisoč km v kakih 5 letih. :D ;) Pa še nekaj koliko vozil v tujini ima vlečno kljuko :?: :?: :?:

Dj strezn se....
Pa pozanimi se na kok km delajo servise nemci ki letno prevozijo 80-100kkm
Glede vlečne kljuke pa; to ni prednost, ampak kaže samo na to da so avti sfukani...

Uporabniški avatar
Ivan36
Mojster foruma

Napisal/-a Ivan36 Ne apr 01, 2007 6:18 pm

Ja glih to hočem reči jih nimajo ker ne zidajo sami 10 let hiš. Kolikor vem so sedaj intervali na 20-30 in 50 tisoč km tak, da ni problema koliko jih pa med tem zariba pa ne vem :oops:
Vrni se na Kupovanje avtomobilov

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov