abbe je napisal/-a:se enkrat ti napisem ne kupuj sdi-ja.res ne gre nkamr.koncno mislm da ma okol 160.to je pa definitivno premau.
kup si tdi-ja pa ce koj unga k ma 90km.
W_Golf je napisal/-a:abbe je napisal/-a:se enkrat ti napisem ne kupuj sdi-ja.res ne gre nkamr.koncno mislm da ma okol 160.to je pa definitivno premau.
kup si tdi-ja pa ce koj unga k ma 90km.
Pametnjakovič kje je pa omejitev več kot 130???
Pol pa jokaš da so te policaji dobli...
Razmišli s trezno glavo, pa glej tudi zavarovanje ki je pri sdi-ju nižje kot pri tdi-ju
abbe je napisal/-a:zj sm mau pofirbcau po avtonetu.ti za 5000eur naus dobu NC.se prodajata dva sdi-ja(1998) ampak brez klime-upam da to naus kupu.
pa avto mora bit diesel?
W_Golf je napisal/-a:abbe je napisal/-a:zj sm mau pofirbcau po avtonetu.ti za 5000eur naus dobu NC.se prodajata dva sdi-ja(1998) ampak brez klime-upam da to naus kupu.
pa avto mora bit diesel?
Pa dj z svojimi nevmesnimi vprašanji lahk kr spokaš.
Če nimaš kej druga delat pejt spat bo bol pametno ko pa pamet solit ljudem po forumu.
W_Golf je napisal/-a:abbe je napisal/-a:W_Golf je napisal/-a:abbe je napisal/-a:zj sm mau pofirbcau po avtonetu.ti za 5000eur naus dobu NC.se prodajata dva sdi-ja(1998) ampak brez klime-upam da to naus kupu.
pa avto mora bit diesel?
Če je napisu da more bit dizel. A ti sploh znaš brat??
abbe je napisal/-a:W_Golf je napisal/-a:abbe je napisal/-a:W_Golf je napisal/-a:abbe je napisal/-a:zj sm mau pofirbcau po avtonetu.ti za 5000eur naus dobu NC.se prodajata dva sdi-ja(1998) ampak brez klime-upam da to naus kupu.
pa avto mora bit diesel?
Če je napisu da more bit dizel. A ti sploh znaš brat??
ce kdo ne zna btr si to ti!!!
preber prvi post pa povj ke pise da mora bit diesel?
abbe je napisal/-a:djva se tko zment.ti mj svoje mnenje jst svojga,bo se najbol.an?
pac sm hotu pomagat(to je namen foruma) v temi napisau sm svoje izkusnje s sdi-jem,moje mnenje ostaja isto.kar se omejitev tice jh usi prekoracmo(ti tut po vsej vrjetnosti)pa to da za 5000eur nau dobu sdi-ja ali tdi-ja ki bo dokaj ohranjen pa s klimo bo tut drzal.(jst osebn nebi kupu avta brez klime)
to je kar mam jst za napisat teb.ti mas pa vrjetn svoje mnenje pa ga lah izrazs,po pa lah nehava s tem.ker sva PREVEC temo zasmetila
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov