Nasveti in triki - kako kupiti dober avto, napišite pohvale in kritike prodajalcev

fifi
Novinec

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a fifi Sr apr 11, 2007 4:39 pm

Hja, ne moreš primerjati korejcev z japonci ali VvV, kar se tiče držanja vrednosti, se mi pa vseeno zdi, da Hyundai bolj drži ceno kot Kia. Drugače pa mi je Getz bolj všeč kot Rio, samo pri Riotu dobiš lahko več opreme, na primer avtomatsko klimo, ki je pri Getzu ni na voljo niti za doplačilo. Ima pa po mojem Getz druge prednosti, na primer boljši menjalnik.
Don`t worry, be happy:)

wira
Nov uporabnik

Kraj: lj

Napisal/-a wira Sr apr 11, 2007 6:58 pm

nobenega

maniaxxx
Uporabnik

Kraj: Celje

Napisal/-a maniaxxx Sr apr 11, 2007 7:34 pm

wira je napisal/-a:nobenega

Zelo konstruktiven post, ki mu bo izredno olajsal izbiro :roll:

Drugace, kar se tehnike tiče sta avta prakticno identicna, tak da kupi tistega, ki ti bolj " sede", to boš pa opazil samo z daljso testno voznjo. Meni osebno je tudi kia mogoče celo bolj ušeč, pa pri kii obstaja moznost da dobis 3 leta garancije brez omejitve kilometrov, kar pride prav če delas ogromno kilometrov. Vsekakor vozi oba čimdlje časa in kupi tistega, ki ti bo bolj odgovarjal.
Podpis je besedilo, ki se samodejno doda na koncu vsake vaše objave. Dolžina besedila je omejena na 355 znakov.

Uporabniški avatar
marko01
Poznavalec foruma

Kraj: Maribor

Napisal/-a marko01 Sr apr 11, 2007 8:07 pm

GETZA po moznosti 1.5 dizla. Avto trga gate 8) pa obvezno top ka opremo :D
Lp by Mare

Uporabniški avatar
Agent1
Novinec

Kraj: okolica Ljubljane

Napisal/-a Agent1 Sr apr 11, 2007 8:11 pm

Sigurno bi vzel top-k opremo, avtomatske klime dejansko niti ne potrebujem, za dizel pa se malo premalo vozim, čeprav verjamem, da je odličen.

Sem pa ravno danes znova vozil kia piccanto 1.0, za katerega lahko rečem, da je kljub majhnemu motorju relativno poskočen in ga lahko naženem na avtocesti do 150 km/h brez večjega hrupa. Bil sem namreč z njim v Mariboru.
Mir in dobro!

Uporabniški avatar
Agent1
Novinec

Kraj: okolica Ljubljane

Napisal/-a Agent1 Sr apr 11, 2007 8:13 pm

dnovak24 je napisal/-a:ti korejci al japonci, ok sj so cool avti, sam ceno pa tko zgubijo da po 5ih letih ni vreden nč več!

Tole ne bo držalo. Sem gledal rabljene toyote corolle na avto.net, pa lahko rečem, da držijo ceno podobno kot vw golf in celo bolje kot ford focus.

Ja, tudi japonci niso več tisto, kar so bili. ;)
Mir in dobro!

Uporabniški avatar
mihhec
Novinec

Napisal/-a mihhec Sr apr 11, 2007 8:20 pm

marko01 je napisal/-a:GETZA po moznosti 1.5 dizla. Avto trga gate 8) pa obvezno top ka opremo :D

Se popolnoma strinjam :D
Vrni se na Kupovanje avtomobilov

Kdo je prisoten

Po forumu brska: Google [Bot] in 10 gostov