Ma ne vem, teli avti niso vredni tega denarja, res ne. Poglej samo primer testa na strani (Epica 2.0). Za 22.5k euro dobiš plastik fantastik notranjost, žejno mašino in ladjo ki plava po ameriško. O varnosti ni nikjer nič napisano.
Za ta denar dobiš spodobno opremljeno Laguno 2.0, če dodaš še 2500 euro (sploh ni treba dodat, itak dobiš renault popust če lepo pogledaš) pa dobiš za enak denar 2.0T z veliiiiko več opreme, boljšo mašino, neskončno več varnosti in boljšim občutkom v notranjosti.
V testu je bilo zapisano še da "evropski avti nudijo toliko za 2x več denarja". Ja, če greš po avto v Stuttgart ali na bavarsko, ampak laguno sem že omenil, za 2x več denarja pa dobiš ZELO spodobno opremljenega vel satisa (kar veliko višji razred).
In kaj hočem s tem povedat? Za tam-tam denarja dobiš po mojem bolj varen in bolj poskočen avto z bolj prijetno notranjostjo in bolj "evropskim" (beri: prijetnim) izgledom.
JAz bi šel vseeno raje pogledat kakega cliota ali še cenej, puntota.
Če te poceni rižote zanimajo bi pogledal hyundaia, samo spet je tako... kot je rekel jerry - obnaša se kot EU avto, mašina je primerljiva z evropskimi (beri: kultivirana, prijetna), notranjost je tudi ok [ok, sem pač navajen na fotelje in ne klopce, tako da se tu ne bom vsajal], samo eno pomanjkljivost ima- stane glih tolk kot primerljiv EU avto
Kia je edina ki je poceni pa nekaj nudi. Crash testov sicer nisem gledal, notranjost me nikakor ne prepriča, ampak vedno je kje kaj "krajši".