Mojster Miha je napisal/-a:Ivan36 je napisal/-a:Mojster Miha je napisal/-a:C4V4L13R je napisal/-a:No zdele sm mal brsku po avto.netu. v igri so naslednji avtomobili:
Audi a3 ('99/1,6 bencinar/1,9 TDi)
Ford Fiesta ('03+ letnik)
Honda Civic ('00 letnik/1,4)
Opel Corsa/Astra ('01+ letnik)
Seat Leon
VW Golf IV/Polo
Zdej mi pa sm še pomagejte izbrat najbolšga izmed njih. Mogoče še kakšen dodaten predlog, ampak naj ne bo avto starejši od '99/2000 in ne močnejši od 90-100KM.
Našteti so sicer avtomobili različnega razreda, ampak to ne igra neke velike vloge, res pa je, da sem bolj nagnjen k nakupu večjega.
Z moje strani imaš tu zgolj dilemo : benzin ali dizel
- DIZEL : AUDI A3, GOLF, LEON ... tisti, ki je po tvojem okusu, željah, pričakovanjih "naj"
- BENZIN: HONDA CIVIC
Glede da daješ prednost večjemu avtomobilu - poglej in testiraj kakšno HONDO ACCORD - v primeru bencinskega agregata se mi zdi boljša izbira kot vsi našteti avtomobili z bencinskimi agregati
LP
Kupi Golfa mi pa gremo naprej![]()
![]()
![]()
ker na koncu bosta oba Golfa kupila 100%
![]()
![]()
Če je to leti name : ne delaj se frajerja, če stvari ne poznaš - izpadel boš b****. Jst sm med drugim tudi zapisal kakšen bo moj naslednji avto
Sploh pa : če imaš ti kakšne težave, ker si jst lastim GOLF-a - brigaj se zase in svoje probleme - jst jih očitno za razliko od tebe z GOLF-oma nimam![]()
LP
*MiriaM* je napisal/-a:jaz tudi nameravam dat nekje 4.000-4.500 € za avto, več ali manj gledam samo še Puntote, l-01-03 nekje...
Pa mislim, da za mojih 50 km na dan se mi dizla skor ne splača kupovat, tako da bo verjetno 1.2 mašina, zame kot nezahtevno voznico![]()
A ima kdo kakšen koristen napotek za nakup?
Ivan36 je napisal/-a:Mojster Miha je napisal/-a:Ivan36 je napisal/-a:Mojster Miha je napisal/-a:C4V4L13R je napisal/-a:No zdele sm mal brsku po avto.netu. v igri so naslednji avtomobili:
Audi a3 ('99/1,6 bencinar/1,9 TDi)
Ford Fiesta ('03+ letnik)
Honda Civic ('00 letnik/1,4)
Opel Corsa/Astra ('01+ letnik)
Seat Leon
VW Golf IV/Polo
Zdej mi pa sm še pomagejte izbrat najbolšga izmed njih. Mogoče še kakšen dodaten predlog, ampak naj ne bo avto starejši od '99/2000 in ne močnejši od 90-100KM.
Našteti so sicer avtomobili različnega razreda, ampak to ne igra neke velike vloge, res pa je, da sem bolj nagnjen k nakupu večjega.
Z moje strani imaš tu zgolj dilemo : benzin ali dizel
- DIZEL : AUDI A3, GOLF, LEON ... tisti, ki je po tvojem okusu, željah, pričakovanjih "naj"
- BENZIN: HONDA CIVIC
Glede da daješ prednost večjemu avtomobilu - poglej in testiraj kakšno HONDO ACCORD - v primeru bencinskega agregata se mi zdi boljša izbira kot vsi našteti avtomobili z bencinskimi agregati
LP
Kupi Golfa mi pa gremo naprej![]()
![]()
![]()
ker na koncu bosta oba Golfa kupila 100%
![]()
![]()
Če je to leti name : ne delaj se frajerja, če stvari ne poznaš - izpadel boš b****. Jst sm med drugim tudi zapisal kakšen bo moj naslednji avto
Sploh pa : če imaš ti kakšne težave, ker si jst lastim GOLF-a - brigaj se zase in svoje probleme - jst jih očitno za razliko od tebe z GOLF-oma nimam![]()
LP
Ne ne leti nate sem že bolt označil če tisti, ki kupuje da v seznam Golfa je skoraj 100% da to tudi kupi je pa fajn malo o tem pisat a neJaz osebno nimam nič proti tem vozilom samo mi nekako ne potegnejo se pa lepo prodajo tudi zgonjeni
![]()
C4V4L13R je napisal/-a:hja...maš prav glede velikosti, čeprav sploh ni neke ostre meje med razredoma in če pogledaš cene, so nekje tam-tam, zato me tudi mika, saj za isto ceno praktično dobiš več avtomobila...
mater sm zahtevenops:
C4V4L13R je napisal/-a:vidš...na to pa res nism kj dost pomislu...
ma kdo kakšne izkušnje s fiesto 1,3? se mi zdi mal švoh![]()
kako se obnese honda civic 1,4?
@Doche:
Dej mal povej kako se kj pohvalš s polotom. Maš 1,4? 60KM se mi zdi mal mal...ne vem...pa ob nakupu bom seveda upoštevau tud opremljenost, tako, da sta vsaj abs in klima zaželjena
ždnovak24 je napisal/-a:kva so to pa naredli francozeki, dobri avti so, ne kvarijo se.....
Ivan36 je napisal/-a:*MiriaM* je napisal/-a:jaz tudi nameravam dat nekje 4.000-4.500 € za avto, več ali manj gledam samo še Puntote, l-01-03 nekje...
Pa mislim, da za mojih 50 km na dan se mi dizla skor ne splača kupovat, tako da bo verjetno 1.2 mašina, zame kot nezahtevno voznico![]()
A ima kdo kakšen koristen napotek za nakup?
Aha pa še klimo naj ima potem pa peš v klanec ane?če že 1.2 potem 16v 80KM pa ne pozabi na City servo
pa tanaj tabuli oprema he.
Gen|uS je napisal/-a:C4V4L13R je napisal/-a:vidš...na to pa res nism kj dost pomislu...
ma kdo kakšne izkušnje s fiesto 1,3? se mi zdi mal švoh![]()
kako se obnese honda civic 1,4?
@Doche:
Dej mal povej kako se kj pohvalš s polotom. Maš 1,4? 60KM se mi zdi mal mal...ne vem...pa ob nakupu bom seveda upoštevau tud opremljenost, tako, da sta vsaj abs in klima zaželjena
corsa c al pa fiesta, ker za po mestu je res fajn met majnši avto. Drugače pa maš zavarovalne razrede od 50 do 60 in od 60 do 80 kw tak da bi js na tvojem mestu gledo da ma avto 80 konjev al pa 100 konjev, če se ti gre da čimbol "izkoristiš" denar, ki ga daš za zavarovanje.
fičfirič je napisal/-a:ždnovak24 je napisal/-a:kva so to pa naredli francozeki, dobri avti so, ne kvarijo se.....
joj zdele si pa prjavu eno tako de joj....francozi so po vse mojih izkušnjah, pa slišu tud,med najbolj pokvarljivimi avtomobili vzporedno iz italjani.Pa mamo 3 francoze pr bajti pa kr nekaj kolegov jih tud ma...
Sory za offtopic....
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 11 gostov