Nasveti in triki - kako kupiti dober avto, napišite pohvale in kritike prodajalcev

Uporabniški avatar
AgitatoR
Mojster foruma

Kraj: Rbn 104

Napisal/-a AgitatoR So maj 12, 2007 8:45 pm

http://www.avto.net/2004/osebna/oglas.asp?ID=1419845#

Evo, stroja. Tale avto je neuniičljiv. Sestra ga ma, ima 250K km na števcu, ga prav nič ne špara, redni servisi pa gasa. Leti pa hudo dobro z 1.3 16V motorjem, navor je za tako prostornino neverjeten, poraba okoli 8, s tem da ga, kot sem rekel, nič ne špara.
Tale je pa 1.6 pa 12 konjev več ma :twisted: pa še fore maš v dnarju da lepo servis nardiš pa gume po potrebi zamenjaš, ...

Če bi v tem momentu rabil drug avto, bi šel tole takoj gledat in če ji nebi kaj dosti falilo bi jo vzel.
U ti mater kakšna kolona je danes. Še dobr, da sm taprvi.
Bencin je zakon. Probej se zadevati z dizlom. Neizvedljivo.

Uporabniški avatar
sonček
1/2 zvezdice

Kraj: 10 km iz Žirov v hribe

Napisal/-a sonček So maj 12, 2007 9:38 pm

No, zdele poslušam glasbo iz evrosonga in imam čas, da se malce razpišem.
Lahko ti rečem, da imam danes že ta14 avto v lasti, zadnjič pa sva z bratom šla kupit drug avto na ogled sva šla skoraj po celi Sloveniji z radovednosti, pogledala sva si med 5 in 10 avtov, na koncu je vzel golf 3 d, lahko ti rečem, da sva šla za par avtov brez veze, po telefonu obljubljajo, da je avto kot nov, ko pa ga prideš gledat se pa lahko samo po minutki obrneš in greš domov.

No, jest ko sem kupoval pri avto je bila za mene prava španska vas, o avtih nisem vedel niti to, kako se gre na petrol, kaj se toč not itd......prvo moj avto je bil škoda favorit nad njo sem bil zelo zadovoljen ampak regis. avto še pred tem sem imel tri avte, ki so bili kot dirkalni ampak nič predelani bog vej samo gonu sem se po vseh možnih poteh.
NO neki časa sem potem se ukvarjal z švercarijo sam sem opustil zaradi tega, ker mi ni zneslo časa, klicov na dan je bilo ogromno.
Avte sem bolj pogosto menjal, ker sem se jih naveličal povrh pa sem jih še dodobra zjahal.
Kasneje sem imel že precej prakse in sem pri nakupu avta bil zmeraj bolj previden, danes sem pri nakupu že precej natančen, anpake oz pregled vozila mi ni dela težav, avto vidim že na 10 m kako je z njim, vsaka praska,udrtina,poškodba, nedolujočui elemnti mi dajo odgovore na vprašanja, o človeku, ki avto prodaja je za mene en navaden i**** itak vsak stavek pove narobe in povrhu še laže, ni pa zmeraj tako eni so preveč resni in povedo, da je avto tak in tak, pred mano ga je vozu ta pa ta, na servisu je bil tle pa tle, skratka zelo resni, dokumenti pa to sem včasih spregledal danes pa takoj pogledam, lastnik je lahko samo pol leta ali manj če je to ga vprašam in mi pojasni možnosti je veliko, najpogostejša pa je švercarija, okvara kot skrita napak, naveličanost, avto bil djan v račun in tako dalje.
No, da ne bom pisal celega romana bom raje povedal kako je bilo predkratkim ko sva šla z bratom kupovat drug avto, vsakič sva šla skoraj zaman, naredila sva 1000km in več ampak meni ni žal prav tako njemu ne saj sva šla mal okol pogledat, na sok,.....

Skratka, avto skoraj vsi so bili precej slabi, za enega začetnika bi bil avto vredu, ker se ne spozna na avte in bi se po domače najeba*, sam vem, da me je brat prosu, če grem z njim, ker več vem in res šla sva on je vse lepo pregledoval jest pa sem ga gledal, če dela tako kot mora na koncu sem kot "inšpektor" reku DA ali NE greva dostkrat sem mu reku greva parkrat pa sva se osločala ali da ali ne ampak je bil na zadnje odg. da ne bova vzel avta.....kasneje sem mimogrede na avto.net-u zasledil oglas za golfa 3 d iz notranjske in res naslednji dan sva ga šla gledat in je bil avto vredu, tud sam sem mu reku, z takim avto ne bom nikol zgrešu in res vzel ga je.
Danes je bil pri mehanku in je avto odličen, motor odličen tako, da nisve nič zgrešila,

V glavenm zdej pa jest bi gledal avte, ki so ohranjeni, in da so redno narejeni servis, nekateri peišejo v oglase, da je redno serviran potem pa ugotoviš, da ni bil. Avto je treba kar nekaj časa iskat ampak ne pozabi, da dobri avti se ne prodajajo, prodajalci dajejo oglas gor na avto.net in tako se je treba takoj odločit za ogled avta le na ta način dobiš vreduga, eni iščejo avto po več mesecev to je pravilnoi toda to je preveč časa treba je redno spremljatoglase in takoj po klicanju prodajalca gledat avto, ponavad dobri avti grejo po parih urah, pozanm takih primerov kar nekaj.

........ itd
Osu gre samo enkrat na led.lp

Uporabniški avatar
Ivan36
Mojster foruma

Kraj: Primorska je lepa. 100 ljudi 100 čudi !

Napisal/-a Ivan36 So maj 12, 2007 9:54 pm

sonček je napisal/-a:
Ivan36 je napisal/-a:Za ta denar evo ti ponudim mojega Forda Mondeo 1.8i GLX 16v Sj res ni ko iz salona je pa ta s prvo barvo in redni servisi BP.

http://www.avto.net/2004/osebna/oglas.asp?ID=1334737

:D :D

in kok tole porabi ?

Meni 10l 100km zadnih 8000km ko sem ga kupil je bilo pa 8,5l se vidi , da sem premalo pritiskal je le 16v :P :P :P :D

Uporabniški avatar
mitja22
Novinec

Kraj: celje

Napisal/-a mitja22 Če maj 17, 2007 8:46 pm

KeXeK je napisal/-a:http://www.avto.net/2004/osebna/oglas.asp?id=1428035# ;)

zadnji pogon odpade! :roll: :roll:

Uporabniški avatar
{B}3[A]S[T]!_X™
Nov uporabnik

Kraj: Grosuplje

Napisal/-a {B}3[A]S[T]!_X™ Če maj 17, 2007 8:55 pm

sonček je napisal/-a:No, zdele poslušam glasbo iz evrosonga in imam čas, da se malce razpišem.
Lahko ti rečem, da imam danes že ta14 avto v lasti, zadnjič pa sva z bratom šla kupit drug avto na ogled sva šla skoraj po celi Sloveniji z radovednosti, pogledala sva si med 5 in 10 avtov, na koncu je vzel golf 3 d, lahko ti rečem, da sva šla za par avtov brez veze, po telefonu obljubljajo, da je avto kot nov, ko pa ga prideš gledat se pa lahko samo po minutki obrneš in greš domov.

No, jest ko sem kupoval pri avto je bila za mene prava španska vas, o avtih nisem vedel niti to, kako se gre na petrol, kaj se toč not itd......prvo moj avto je bil škoda favorit nad njo sem bil zelo zadovoljen ampak regis. avto še pred tem sem imel tri avte, ki so bili kot dirkalni ampak nič predelani bog vej samo gonu sem se po vseh možnih poteh.
NO neki časa sem potem se ukvarjal z švercarijo sam sem opustil zaradi tega, ker mi ni zneslo časa, klicov na dan je bilo ogromno.
Avte sem bolj pogosto menjal, ker sem se jih naveličal povrh pa sem jih še dodobra zjahal.
Kasneje sem imel že precej prakse in sem pri nakupu avta bil zmeraj bolj previden, danes sem pri nakupu že precej natančen, anpake oz pregled vozila mi ni dela težav, avto vidim že na 10 m kako je z njim, vsaka praska,udrtina,poškodba, nedolujočui elemnti mi dajo odgovore na vprašanja, o človeku, ki avto prodaja je za mene en navaden i**** itak vsak stavek pove narobe in povrhu še laže, ni pa zmeraj tako eni so preveč resni in povedo, da je avto tak in tak, pred mano ga je vozu ta pa ta, na servisu je bil tle pa tle, skratka zelo resni, dokumenti pa to sem včasih spregledal danes pa takoj pogledam, lastnik je lahko samo pol leta ali manj če je to ga vprašam in mi pojasni možnosti je veliko, najpogostejša pa je švercarija, okvara kot skrita napak, naveličanost, avto bil djan v račun in tako dalje.
No, da ne bom pisal celega romana bom raje povedal kako je bilo predkratkim ko sva šla z bratom kupovat drug avto, vsakič sva šla skoraj zaman, naredila sva 1000km in več ampak meni ni žal prav tako njemu ne saj sva šla mal okol pogledat, na sok,.....

Skratka, avto skoraj vsi so bili precej slabi, za enega začetnika bi bil avto vredu, ker se ne spozna na avte in bi se po domače najeba*, sam vem, da me je brat prosu, če grem z njim, ker več vem in res šla sva on je vse lepo pregledoval jest pa sem ga gledal, če dela tako kot mora na koncu sem kot "inšpektor" reku DA ali NE greva dostkrat sem mu reku greva parkrat pa sva se osločala ali da ali ne ampak je bil na zadnje odg. da ne bova vzel avta.....kasneje sem mimogrede na avto.net-u zasledil oglas za golfa 3 d iz notranjske in res naslednji dan sva ga šla gledat in je bil avto vredu, tud sam sem mu reku, z takim avto ne bom nikol zgrešu in res vzel ga je.
Danes je bil pri mehanku in je avto odličen, motor odličen tako, da nisve nič zgrešila,

V glavenm zdej pa jest bi gledal avte, ki so ohranjeni, in da so redno narejeni servis, nekateri peišejo v oglase, da je redno serviran potem pa ugotoviš, da ni bil. Avto je treba kar nekaj časa iskat ampak ne pozabi, da dobri avti se ne prodajajo, prodajalci dajejo oglas gor na avto.net in tako se je treba takoj odločit za ogled avta le na ta način dobiš vreduga, eni iščejo avto po več mesecev to je pravilnoi toda to je preveč časa treba je redno spremljatoglase in takoj po klicanju prodajalca gledat avto, ponavad dobri avti grejo po parih urah, pozanm takih primerov kar nekaj.

........ itd

:lol: :pop: :jao:
Slika

Uporabniški avatar
sonček
1/2 zvezdice

Napisal/-a sonček Če maj 17, 2007 9:29 pm

Sej mi drugače mal boljš napisal sam na žalost sem gledal enkrat evrosong, drugič pa tipkal zato ni ne začetka in ne konca

bukvi13
Nov uporabnik

Kupim VW POLO 1.4 - l.96-97

Napisal/-a bukvi13 So maj 19, 2007 4:39 pm

LP

Kupim VW Polo 1.4, ki naj ima naslednje:
Letnik: 1996-1997
Barva: črna, temno modra, siva ali temno siva.
Prevoženi kilometri: do 140.000
Število vrat : obvezno (5)
AIRBAG (obvezno)
Servisno knjigo
Lepo ohranjenega. KUPIM

Zaželjena lokacija Celje z okolico.

CENA po dogovoru.

ponudbe na mail: bukvi13@yahoo.com

Uporabniški avatar
sonček
1/2 zvezdice

Napisal/-a sonček So maj 19, 2007 6:13 pm

Poglej na avto.net, magar ga vsak dan spremljaj.

Uporabniški avatar
sonček
1/2 zvezdice

Napisal/-a sonček So maj 19, 2007 6:16 pm

Poglej na avto.net, magar ga vsak dan spremljaj.

Uporabniški avatar
AgitatoR
Mojster foruma

Kraj: Rbn 104

Napisal/-a AgitatoR Če maj 24, 2007 1:39 pm

Samotar je napisal/-a:http://www.avto.net/2004/osebna/oglas.asp?ID=1419845#

Evo, stroja. Tale avto je neuniičljiv. Sestra ga ma, ima 250K km na števcu, ga prav nič ne špara, redni servisi pa gasa. Leti pa hudo dobro z 1.3 16V motorjem, navor je za tako prostornino neverjeten, poraba okoli 8, s tem da ga, kot sem rekel, nič ne špara.
Tale je pa 1.6 pa 12 konjev več ma :twisted: pa še fore maš v dnarju da lepo servis nardiš pa gume po potrebi zamenjaš, ...

Če bi v tem momentu rabil drug avto, bi šel tole takoj gledat in če ji nebi kaj dosti falilo bi jo vzel.

No, tale avto smo šli pogledat.
Avto je notri kot iz salona. Zunaj tudi super ohranjen. Gor ma zimske gume.
Je pa fora da nikamor ne gre. Doma imamo 1.3 Mazdico pa je raketa proti temule. Ali je zamorjen ker je prepočasi vožen ali ga pa kompresija j**e.
Ko pohodiš gas v prvi lepo potegne, ko prestaviš v drugo ga pa zamori, kot da bi prestavil direkt v 3. ali 4. prestavo in potem šele nad 4K obrati oživi.
Največja fora je pa v tem da je na testno vožnjo najprej šou fotr potem pa še jaz. Vmes se nisva nč pogovarjala in ko sem prišel nazaj sem pač povedal da nikamor ne gre. Oba sva avto probala na isti relaciji in prišla do popolnoma enakih ugotovitev glede lenosti avta. Zgovarjal so se da je 16V, tut ta ki jo mamo doma 16V pa v drugi stisne ne pa umre. No Sin se je potem pobral domov, ker je videl da smo jih pogruntal.

Ženska, ki je lastnica, cene ne spusti in ima drugačno zgodbo glede prodaje avta kot njen mož in sin. Ko je bil fotr na vožnji je mož nam nalagal eno, sin med mojo probno pa drugo.

Folk sam nateguje.
U ti mater kakšna kolona je danes. Še dobr, da sm taprvi.
Bencin je zakon. Probej se zadevati z dizlom. Neizvedljivo.

Uporabniški avatar
sonček
1/2 zvezdice

Napisal/-a sonček Če maj 24, 2007 11:44 pm

Ja kdaj pogruntaš, da folk rad nateguje, poznam nekaj švercarjev k nateguje folk an velko, prevrti kilometre, itd, sam švercarji prodajajo dobre avte, nekateri pa ne.

Zodd
Novinec

Napisal/-a Zodd Pe maj 25, 2007 6:26 am

za 1900 euro kup tole pa si zmagal alpa 1.3 masino z 75 konji avto ma 90.000 verjem da je to za suzukija malo :) vzdrzevanja ni cez 30k zamenjas jermen in to je to... do 200.000 nimas skrbi, zavarovanje je poceni prav tako servisi...

http://www.avto.net/2004/osebna/oglas.asp?id=1304345

Uporabniški avatar
mitja22
Novinec

Kraj: celje

Napisal/-a mitja22 Sr maj 30, 2007 4:32 pm

kaj pa pravite kaj na fiat bravota
ima kdo kaj izkušenj s tem avtom ali se veliko kvari in ali so rezervni deli dragi!
vprašal pa bi še kaj pomeni oznaka SX zraven podatkov o moči motorja

http://www.avto.net/2004/osebna/oglas.asp?id=1452774
Slika
Slika

BMWz0r
Nov uporabnik

Napisal/-a BMWz0r Sr maj 30, 2007 4:39 pm

mitja22 je napisal/-a:kaj pa pravite kaj na fiat bravota
ima kdo kaj izkušenj s tem avtom ali se veliko kvari in ali so rezervni deli dragi!
vprašal pa bi še kaj pomeni oznaka SX zraven podatkov o moči motorja

http://www.avto.net/2004/osebna/oglas.asp?id=1452774

Sem imel Bravota 1 let, tocno takega, niti enega samcatega problema ni bilo. Vedno je vzgal iz prve, nikoli ni zaribal,nagajal al karkoli. Res 1A avto, pa se dobr ga stegne, poraba pa je 7,7 oz 8 l.

Predlagam !
Vrni se na Kupovanje avtomobilov

Kdo je prisoten

Po forumu brska: Google [Bot] in 14 gostov