54m0 je napisal/-a:kar se lizinga tiče lahko povem iz prve roke - če vzameš lizing pri njih popust znaša 19,5 %, če pa ne, pa je popusta 18, 5 %. Čakalna doba za astro GTC pa je v resnici 8-10 tednov. Te podatke vem zato, ker je moj brat pravkar dobil AStro GTC z 1.3 CDTI motorjem
maius28 je napisal/-a:54m0 je napisal/-a:kar se lizinga tiče lahko povem iz prve roke - če vzameš lizing pri njih popust znaša 19,5 %, če pa ne, pa je popusta 18, 5 %. Čakalna doba za astro GTC pa je v resnici 8-10 tednov. Te podatke vem zato, ker je moj brat pravkar dobil AStro GTC z 1.3 CDTI motorjem
Vem, da mogoče sem ne spada, ali lahko kaj več poveš o performansah astre z 1.3 CDTI motorjem. Tudi jaz to želim kupiti.
For je napisal/-a:Ok, še nekaj me bega...danes sem dobil astro za dve uri...
Astra cosmo, ima gumbe na volanu in avtomatsko klimo....prodajalec pravi da je to paket cosmo (cosmo+) nekaj v tem stilu: "to je isto" to všteto v paket cosmo????
Na seznamu opreme je cosmo+ za doplačat 555 € ampak jaz tega nimam na seznamu opreme...Zdaj, upam da me ne bo okrog prinesel glede tega...
![]()
![]()
Tako mi je napisal:
Opel Astra GTC, 1.6 16V
- Cosmo paket
- Bi-xenonski žarometi
- Kovinska barva (srebrna)
- Radio CD+MP3
- Dnevne luči
- Potovalni računalnik
- Tempomat
- Garancija 3. leto
Vse to z popustom bi bilo 15.685 €
Če vzamem financiranje prek njihove hiše, dobim še kasko in obvezno zavarovanje gratis.
Na uradnem seznamu cosmo paketa, ni avtomatske klime in gumbov na volanu. Tudi na tem seznamu ki mi je poslal ni tega....je pa rekel da je to itak zraven![]()
![]()
To me zdaj muči ....ni mi jasno???
Kaj mislite......a je v tem grmu zec? :P
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 20 gostov