Nasveti in triki - kako kupiti dober avto, napišite pohvale in kritike prodajalcev

Ali vzemem golfa 3 diesel za 1100€

da, zakaj
9
24%
ne,zakaj
29
76%

Skupaj glasov : 38

Uporabniški avatar
mufijena
Nov uporabnik

Kraj: Komenda

Napisal/-a mufijena Pe maj 25, 2007 9:11 pm

fušar je napisal/-a:ja kok pa je potem dejansko vreden.

še enkrat avto sem temelito pregledal, prodajalec me je pustil 30 min pri miru.
1.) Zadnje desno kolo je postrani, v prtljažniku je imel gume zimske in se je jasno vidlo,
2.)zelo izrazir glas motorja kot da bi nekaj tolkolo, klenkalo, morda so se slišali ventili.
3.)odbijača sta malce bolj slaba-opraskana, malce zbita
4.)......

to je pa verjetno zato, ker je prišlo do faznega zamika ročične gredi. to ti nastavi vsak vaški kovač!

fušar
Nov uporabnik

Napisal/-a fušar Pe maj 25, 2007 9:31 pm

mene zanima kok ga cente realno morate vedet, da zastoj ga pa tud ne da sam jest ga bom že zrihtal sam, ključe mam, garažo mam ni problema, problem je sam če je vreden nakupa in denarja za nižjo ceno in kok

Uporabniški avatar
myster
Poznavalec foruma

Kraj: malo tu, malo tam, odvisno od vremena

Napisal/-a myster Pe maj 25, 2007 9:43 pm

ja če mu res zbiješ max. na 800€.več mu ne devat...kot sam avto je še kar vredu za malo manjše dnarje.
moje mneje: da pogledaš malo avto.net pa poiščeš enga dedeka ko je 3/4 časa imel v garaži.pa mu daš kak € več pa maš "mir".mal več časa si vzem, tud mesec če bo treba.zihr boš natrofu na enga.

lp

Uporabniški avatar
IcEm4n
Mojster foruma

Napisal/-a IcEm4n So maj 26, 2007 12:54 pm

sam neki še povem: moj sošolc je nedolg nazaj (je tud tleke gor spraševal) kupu lafico 155, letnik 95, ma pa klimo, clo radio (s še kr uredu zvočniki) je dobu zravn, edino na zadnjem odbijaču je blo na robu mal butnn (je SLO nalepka zto čez) in je dal cca. 800€, pa avto "leti".

Uglavnem, ne splača se ti! je na avto.net še dost drugih avtov, ki so boljši.
Slika

fušar
Nov uporabnik

Napisal/-a fušar So maj 26, 2007 1:15 pm

IcEm4n je napisal/-a:sam neki še povem: moj sošolc je nedolg nazaj (je tud tleke gor spraševal) kupu lafico 155, letnik 95, ma pa klimo, clo radio (s še kr uredu zvočniki) je dobu zravn, edino na zadnjem odbijaču je blo na robu mal butnn (je SLO nalepka zto čez) in je dal cca. 800€, pa avto "leti".

jah mularija danes ne kopuje dizle ampak sam bencinarje pa to ne 60 km ampak m150 km, veš jest hočem še živet, ne mislim v prometni nesreči umret...jah dlih tako se lahko ponesrečim z 1.9 dizloma mapak je manj vrjetnosti, ker dejansko nikamor ne gre, alfe pa letijo ja letijo ampak ne po cest temveč večino časa po zraku.

Uporabniški avatar
myster
Poznavalec foruma

Napisal/-a myster So maj 26, 2007 1:19 pm

za avte za malo manj denarja gledi daewoje...zanseljive mašine, še kar neki opreme, poceni vzdževanje itd.od kolega brat je mel daewoo racer l.94 .ka vse je tist avto pretrpel...tega se ne da opisat...njegov brat ni bil čist pr seb in je z avtom delu tako, kot če bi mel terenca oz. traktor...vozli se po gošah, po cesti so samo gume cvilile, za vsako ko je speljal so kolesi kopali, pa vedn je zadnji čas premzu... avto je bil tako zdelan da so amotizerji čist bogi bli, pokne mu cev za premzo na enem koncu- je kr zadelu odprtino pa je premzal samo na 3 kolesa.če je hotel se v 1. prestavi vozit je mogu držat skoz ročko, da ni samo ušlo iz brzine, avspuh se je komi še držal, pri 120 km/h je volan že zelo tresl. ko si recimo premzu od 170 na 90 je avto tk treslo da si mislu da bo avto razneslo na prafaktorje. avto je dal pravo preizkušnjo skoz.z zelo težko nogo, brez vzdževanja je kuril 10l (1.5 motor).kar je blo presenetljivo...mašina je kljub 220k km in trpljenju na visokih obratih še vedn kresnala v prvo kar marsikateri ni mogu verjet. :lol:

fušar
Nov uporabnik

Napisal/-a fušar So maj 26, 2007 1:46 pm

jah kaj naj reče, očitno je dobil avto, ki je bil skoz servisiran, ampak da pa se je z takim avtom vozu na okrog je pa velka napaka

blazp
Stalni uporabnik

Napisal/-a blazp So maj 26, 2007 2:23 pm

fušar je napisal/-a:
IcEm4n je napisal/-a:sam neki še povem: moj sošolc je nedolg nazaj (je tud tleke gor spraševal) kupu lafico 155, letnik 95, ma pa klimo, clo radio (s še kr uredu zvočniki) je dobu zravn, edino na zadnjem odbijaču je blo na robu mal butnn (je SLO nalepka zto čez) in je dal cca. 800€, pa avto "leti".

jah mularija danes ne kopuje dizle ampak sam bencinarje pa to ne 60 km ampak m150 km, veš jest hočem še živet, ne mislim v prometni nesreči umret...jah dlih tako se lahko ponesrečim z 1.9 dizloma mapak je manj vrjetnosti, ker dejansko nikamor ne gre, alfe pa letijo ja letijo ampak ne po cest temveč večino časa po zraku.

bravo, tu ti lahko samo čestitam

z močnejšim motorjem se boš prej rešil iz kakšne situacije, kot z malimi jajčki. sicer je pa glede letenja to samo odvisno od posameznika. :lol:

Uporabniški avatar
IcEm4n
Mojster foruma

Napisal/-a IcEm4n So maj 26, 2007 3:30 pm

am, sam neki, s tistim "letenjem" nism tko mislu, sam hotu sm povedat, da motor še zmer dela tko kot je treba. maš pa prov, da mularija kup avto s 150KM pol se pa bere v cajtngu (vemo kva).
Slika

Uporabniški avatar
SamoK
Stalni uporabnik

Kraj: Maribor

Napisal/-a SamoK So maj 26, 2007 3:49 pm

IcEm4n je napisal/-a:am, sam neki, s tistim "letenjem" nism tko mislu, sam hotu sm povedat, da motor še zmer dela tko kot je treba. maš pa prov, da mularija kup avto s 150KM pol se pa bere v cajtngu (vemo kva).

kaj pa te ti si?? mama?

fušar
Nov uporabnik

Napisal/-a fušar So maj 26, 2007 5:38 pm

nejkonej je napisal/-a:ne kupuj takega avta.Preveč napak si že sam našel ,koliko jih je še skritih.Drugače ga pa pelji mehaniku pa testno vožnjo naredi.Probi bremze,menjalnik,spusti vojan če ga kam zamika,pa probi po luknah peljati če kaj sumljivo poka...več naj drugi povedo.Lp

Jah, testna vožnja ni bila potrebna, ker dejansko sem že vse vidu.

lp

Uporabniški avatar
myster
Poznavalec foruma

Napisal/-a myster Ne maj 27, 2007 12:36 pm

fušar je napisal/-a:jah kaj naj reče, očitno je dobil avto, ki je bil skoz servisiran, ampak da pa se je z takim avtom vozu na okrog je pa velka napaka

oče je dal starejšemu sinu ko je naredu izpit...mel ga je 2 leti pa pol se mi zdi

fušar
Nov uporabnik

Napisal/-a fušar Če maj 31, 2007 11:38 am

Evo možakar še vedno prodaj avto zadnja cena je 1000€ sam veste kaj sem vidu da je ime na štvcu 450km in še 1/4 dizla not sklepam iz tega, da jih avto ne naredi več ko 600km, akr pomeni, da je skoraj ista poraba kot pri bencu, reg. je samo še 14 dni.
Aja mi je pa reku, da da poleg lita platišča.
lp

Uporabniški avatar
vuko87
Novinec

Kraj: lj

Napisal/-a vuko87 Če maj 31, 2007 1:04 pm

jah in kako ves da resetira stevc k natanka polnega...al pa ce sploh ni tanku polnega. :roll: JSt osebno resetiram un stevcek kadar se slucajno spomnm al pa k pucam armaturko pa s krpo zapnem pa se sam resetira :lol:

Uporabniški avatar
Mgajvr
Uporabnik

Kraj: okolica litije

Napisal/-a Mgajvr Če maj 31, 2007 1:30 pm

js z mojmu nardim od 850 do 950 kilometrou z 50 litri nafte. mam pa večino računou pri sebi al pa v avtu. tko da moj ni vidu kakega cvička:) pa tut nikol me še ni na cesti pustu. dej raj še kak mesec počakaj pa ta čas še išči in varčuj. men se je splačal ko sem pred kratkim se odloču oktavijo kupvat. 3 mesce sm iskou pa dobro najdu. naj se ti ne mudi. to ti bo verjetno vsakdo predlagal.

Uporabniški avatar
Courage™
Mojster foruma

Kraj: Sitting in the front seat, chillin' around while pimpin' the streets!

Napisal/-a Courage™ Če maj 31, 2007 2:20 pm

fušar je napisal/-a:Evo možakar še vedno prodaj avto zadnja cena je 1000€ sam veste kaj sem vidu da je ime na štvcu 450km in še 1/4 dizla not sklepam iz tega, da jih avto ne naredi več ko 600km, akr pomeni, da je skoraj ista poraba kot pri bencu, reg. je samo še 14 dni.
lp

Ja pa kaj bi zdaj ti v bistvu rad ? Da ti napisemo ja pojdi po avto, sej ti nebo zal ? Samo ti si vido avto, ves v kakem stanju je, ce si se odloco kupit zarjaveto podrtijo za 1k € potem izvoli, in ne znjari tu po forumu, ker ti noben ne more pomagat ker noben ni vido avta razen tebe.
Slika
GET IN - SIT DOWN - SHUT UP - HOLD ON

Uporabniški avatar
RpDany
Uporabnik

Kraj: maribor-ruše

Napisal/-a RpDany Če maj 31, 2007 2:58 pm

tocno tak. ce bos po vseh silih htel kupit bos itak.
tu gor lahk sam dobis nasvete.

moj je da se malo pocakas in se spari pa bos boljsega dobo.
Lp
[img]http://www4.slikomat.com/08/0221/54u-78987.gif[/img][img]http://www4.slikomat.com/09/0423/25z-logo1.jpg[/img] [img]http://shrani.si/f/2B/9a/32Sf0luY/yfntfhucnr64vuit.gif[/img]

fušar
Nov uporabnik

Napisal/-a fušar Če maj 31, 2007 10:19 pm

Courage™ je napisal/-a:
fušar je napisal/-a:Evo možakar še vedno prodaj avto zadnja cena je 1000€ sam veste kaj sem vidu da je ime na štvcu 450km in še 1/4 dizla not sklepam iz tega, da jih avto ne naredi več ko 600km, akr pomeni, da je skoraj ista poraba kot pri bencu, reg. je samo še 14 dni.
lp

Ja pa kaj bi zdaj ti v bistvu rad ? Da ti napisemo ja pojdi po avto, sej ti nebo zal ? Samo ti si vido avto, ves v kakem stanju je, ce si se odloco kupit zarjaveto podrtijo za 1k € potem izvoli, in ne znjari tu po forumu, ker ti noben ne more pomagat ker noben ni vido avta razen tebe.

pesimist !!!
Sam sem se odločil že ampak povprašam še mnenje za vas, samo nasvet ne rabim pa zanesljivost jah kar vzemi ga itak, da ga ne bom vzel samo je pa dobro da se mal pomenmo

fušar
Nov uporabnik

Napisal/-a fušar Če maj 31, 2007 10:21 pm

Mgajvr je napisal/-a:js z mojmu nardim od 850 do 950 kilometrou z 50 litri nafte. mam pa večino računou pri sebi al pa v avtu. tko da moj ni vidu kakega cvička:) pa tut nikol me še ni na cesti pustu. dej raj še kak mesec počakaj pa ta čas še išči in varčuj. men se je splačal ko sem pred kratkim se odloču oktavijo kupvat. 3 mesce sm iskou pa dobro najdu. naj se ti ne mudi. to ti bo verjetno vsakdo predlagal.

a ne boš prodajjal golfa 3
Vrni se na Kupovanje avtomobilov

Kdo je prisoten

Po forumu brska: Google [Bot] in 7 gostov