Nasveti in triki - kako kupiti dober avto, napišite pohvale in kritike prodajalcev

Uporabniški avatar
nebivedu
Moderator foruma

Kraj: Bogu iza nogu!

Napisal/-a nebivedu So jun 02, 2007 9:23 am

sir videc je napisal/-a:
nebivedu je napisal/-a:Tut drgač nebi imel nobenega od teh treh. Meni je všeč klasika
ferrari 308GTB
lamborgini countach
porsche 959

Ti novi so bolj avti ki vas vozijo in ne vi avtomobila. Tko kot novi terenci, ko ima tok elektronike, da ti samo še bremzo pa gas pritiskaš in volan držiš, vse ostalo dela avto. To ni prava zadeva, avto mora bit tak, da ga ti voziš, ne da one vozi tebe.

countacha se sploh ne da furat...ok naravnost pa kak ovink se ostalo pa ne...pa sej majo une naprave za speedbumpse al karkol ze...(tist k se zdvigne za par mm)...ti avti so za uzivat...podobn k yugo sam bols...velik bl....

Si ga mogoče že vozil, da to trdiš?
Sam sem ga imel možnost vozit in leti čez ovinke zelo dobro. Celo v ilirski bistrci se ga da dobro žgat čez ovinke, tko da ne vem zakaj ga nebi mogel hitro vozit.
Old subarus never die, they just get faster!

Uporabniški avatar
adis
Uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a adis So jun 02, 2007 11:15 am

zame so vse 3 znamke kr neki.....lahko bi dal zravn še recimo kakšno izvedbo MB z oznako AMG npr.

ali pa kak seelen S7, pagani zonda....da bo boljša primerjava 8)

Mojster Miha
Poznavalec foruma

Re: ferrari v.s. porsche v.s. lamborghini

Napisal/-a Mojster Miha So jun 02, 2007 6:31 pm

sir videc je napisal/-a:Torej da koncno odpremo temo(sej ne vem mogoce je ze...) kateri izmed teh 3 je the one:
-ferrari f430 spider...ali coupe
-lamborghini gallardo spider...ali coupe
-ali porsche 911 turbo 2007...tudi zgoraj brez

Kot vemo je porsche najbolj vzdrzljiv, lamborghini ma moc in ferrari pa je tehnicno najboljsi ...torej kater je po vasem mnenju vredn nakupa...upostevajte lepoto, denar in pa tehnicne zmogljivosti ....

Moje mnenje:

Ko imaš takšno vsoto denarja in resen namen nekaj takega nabavit ne greš spraševat po forum-u in čakat "glas ljudstva" - ampak preprosto izbereš in se odpelješ

LP

Uporabniški avatar
DoubleG
Stalni uporabnik

Napisal/-a DoubleG So jun 02, 2007 6:45 pm

ampak tako ima še velik e-penis :)

Šel bi v avosalon, pokazal resno zanimanje za nakup in se poskusil dogovoriti za testno vožnjo. Potem bi presodil kateri avto mi je najbolj všeč.

Uporabniški avatar
sir videc
Nov uporabnik

Kraj: ljubljana

Napisal/-a sir videc So jun 02, 2007 7:04 pm

nebivedu je napisal/-a:
sir videc je napisal/-a:
nebivedu je napisal/-a:Tut drgač nebi imel nobenega od teh treh. Meni je všeč klasika
ferrari 308GTB
lamborgini countach
porsche 959

Ti novi so bolj avti ki vas vozijo in ne vi avtomobila. Tko kot novi terenci, ko ima tok elektronike, da ti samo še bremzo pa gas pritiskaš in volan držiš, vse ostalo dela avto. To ni prava zadeva, avto mora bit tak, da ga ti voziš, ne da one vozi tebe.

countacha se sploh ne da furat...ok naravnost pa kak ovink se ostalo pa ne...pa sej majo une naprave za speedbumpse al karkol ze...(tist k se zdvigne za par mm)...ti avti so za uzivat...podobn k yugo sam bols...velik bl....

Si ga mogoče že vozil, da to trdiš?
Sam sem ga imel možnost vozit in leti čez ovinke zelo dobro. Celo v ilirski bistrci se ga da dobro žgat čez ovinke, tko da ne vem zakaj ga nebi mogel hitro vozit.

nope vozu nism ...tut ne vem ce bi....ok bi sam zato d vidm kko je to stvar vozt...uglaunm kokr js vem so v tistih cajtih (k je countach prsu vn) ucil kupce vozt ta avto vzratno (ker se pac nc ne vid ane) ...plus nc ne vids vn...no ja samo kar je pred tabo....pa mal tko levo pa desno, ostalga pa ne...
Slika

Uporabniški avatar
alanq4
Poznavalec foruma

Napisal/-a alanq4 So jun 02, 2007 7:05 pm

Alfo 8c :D , no ja tudi s ferrarijem bi bil zadovoljen :P
Alfa Romeo 156 "project real GTA" in 166 2.4 jtd mau okrepljena :)

Uporabniški avatar
lizard
Moderator foruma

Napisal/-a lizard So jun 02, 2007 7:06 pm

Verjetno Ferrarija F430, ker mi Porschejeva oblika najbolj ne sede, Gallardo pa je daleč od Lambojeve tradiciji. Če pa že imam tok denarja pa definitivno Alfo 8C :)

Uporabniški avatar
sir videc
Nov uporabnik

Re: ferrari v.s. porsche v.s. lamborghini

Napisal/-a sir videc So jun 02, 2007 7:08 pm

Mojster Miha je napisal/-a:
sir videc je napisal/-a:Torej da koncno odpremo temo(sej ne vem mogoce je ze...) kateri izmed teh 3 je the one:
-ferrari f430 spider...ali coupe
-lamborghini gallardo spider...ali coupe
-ali porsche 911 turbo 2007...tudi zgoraj brez

Kot vemo je porsche najbolj vzdrzljiv, lamborghini ma moc in ferrari pa je tehnicno najboljsi ...torej kater je po vasem mnenju vredn nakupa...upostevajte lepoto, denar in pa tehnicne zmogljivosti ....

Moje mnenje:

Ko imaš takšno vsoto denarja in resen namen nekaj takega nabavit ne greš spraševat po forum-u in čakat "glas ljudstva" - ampak preprosto izbereš in se odpelješ

LP

Ta tema je informativnega znacaja da pac vidm kako folk drgac kokr js razmisla o takih stvareh...ko pa bo ali ce bo denar za kako podobno stvar bom pa previdno analiziral z vseh strani ker to je pa ze velk dnar...
Slika

Uporabniški avatar
adis
Uporabnik

Napisal/-a adis So jun 02, 2007 7:30 pm

avto je mrtva investicija, zato nakup takega superšportnika bi bil smotrn le, če si podmazan zelo pod palcem.....drugače je avto k avto

Maxx
Stalni uporabnik

Kraj: Kranj

Napisal/-a Maxx So jun 02, 2007 8:42 pm

Zakaj pa nisi dal vmes Aston Martin DB 9,kajti ta avto bi jaz imel,če bi zadel na loto,ker drugače si ne bom mogel nobenga od teh privoščiti,pa če šparam celo življenje.

Uporabniški avatar
nebivedu
Moderator foruma

Napisal/-a nebivedu Ne jun 03, 2007 12:02 am

sir videc je napisal/-a:

nope vozu nism ...tut ne vem ce bi....ok bi sam zato d vidm kko je to stvar vozt...uglaunm kokr js vem so v tistih cajtih (k je countach prsu vn) ucil kupce vozt ta avto vzratno (ker se pac nc ne vid ane) ...plus nc ne vids vn...no ja samo kar je pred tabo....pa mal tko levo pa desno, ostalga pa ne...

Vzvratno pe mnogih drugih avtov ne moreš normalno vozit, ker se ven ne vidi. Problem(za večino, meni pa je všeč to) tega avta je da nima nobenih elektronskih pomagal in ljudje ne znajo vozit takih mrcin. Še ABS-a nima.

Uporabniški avatar
phoebus
Uporabnik

Napisal/-a phoebus Ne jun 03, 2007 12:23 am

Maxx: ker DB9 enostavno ne vleče tolk kot ostali... :?

Uporabniški avatar
sir videc
Nov uporabnik

Napisal/-a sir videc Ne jun 03, 2007 6:34 pm

ups ja no pozabu na db9...pa tut res je d ne vlece tok....res pa je d je bil db9 volante izbran za najlepsi cabrio...vseh casov...
Slika

Uporabniški avatar
_B3yBo_
Mojster foruma

Kraj: vrhnika

Napisal/-a _B3yBo_ Ne jun 03, 2007 6:55 pm

brezvezna tema ....

ker ce bi meu dnar sploh nebi razmilu...tuki se neda govort kir je bolsi in kir ni...

zbrv bi audija r8 ceprv ga ni na listi....
ce pa nebi meu moznosti nega uzet bi pa rablenga murelagota ali pa diablota

sam to so zaenkrat sam sanje
Slika

leoCar
Poznavalec foruma

Kraj: prekmurje

Napisal/-a leoCar Po jun 04, 2007 9:45 pm

Kot sem že napisal, ena stunana toyota supra vse poščije :lol:
BMW E46

Uporabniški avatar
nebivedu
Moderator foruma

Napisal/-a nebivedu Po jun 04, 2007 9:52 pm

leoCar je napisal/-a:Kot sem že napisal, ena stunana toyota supra vse poščije :lol:

Na ravnini, ko pa je treba v ovinek je pa edini izhod padalo, da te ustavi, da se ne razlepiš.
Ne pametuj če še nimaš izpita, al pa če mogoče 3 mesece voziš avto.

leoCar
Poznavalec foruma

Kraj: prekmurje

Napisal/-a leoCar Po jun 04, 2007 9:57 pm

nebivedu je napisal/-a:
leoCar je napisal/-a:Kot sem že napisal, ena stunana toyota supra vse poščije :lol:

Na ravnini, ko pa je treba v ovinek je pa edini izhod padalo, da te ustavi, da se ne razlepiš.

Izpit mam že 10+ let, na ovinkih pa so tudi stunani avti kar dobri, tako da tudi ti ne pametuj!! ;) Pa malce premisli kaj pišeš!
BMW E46

Uporabniški avatar
_B3yBo_
Mojster foruma

Kraj: vrhnika

Napisal/-a _B3yBo_ Po jun 04, 2007 10:10 pm

pa se natunajo dodatno te masince pa naj se pol slika ta tvoja supra....

a je sploh tuki zna se gdo realno gledat...

nemors take avte primerjat...

tuki gre le za neko ime in za nek pristiz...in tuki seveda nespada supra...tko da sploh nemors primerjat..

itaq pa brezveze kar kol k ni efekta :roll:
Slika

Uporabniški avatar
nebivedu
Moderator foruma

Napisal/-a nebivedu Po jun 04, 2007 10:13 pm

leoCar je napisal/-a:
nebivedu je napisal/-a:

Izpit mam že 10+ let, na ovinkih pa so tudi stunani avti kar dobri, tako da tudi ti ne pametuj!! ;) Pa malce premisli kaj pišeš!

sinko imel sem možnost vozit supro, eno sem imel doma v delavnici (3.0 turbo), pa smo jo sestavljal skupaj, eno izmed štirih v sloveniji, pa ti povem da je lahko še tko stjunana pa ne bo šla dobro skozi ovinke. Z enim poršem jo skozi ovinke za šalo obrišeš. Na ravnini pa porš zadaj ostane.

Uporabniški avatar
blindek
Stalni uporabnik

Kraj: Pomurje

Napisal/-a blindek Po jun 04, 2007 10:22 pm

gallardo, ker mi je po obliki najbol všečen, prav tako je notranjost lepo narejena.

Mislim da se lambo doors tudi pri tem modelu da nabavit.

Porsche se mi zdi bol avtomobil za starejše ljudi, ki še vseeno radi športno potujejo. To je le mojo osebno mnenje.

Ferrari tudi ni slab, vendar se mi ne dopadejo nekatere stvari.

Mislim pa da noben avto od teh ni slab in katerega koli bi kupil, bi bil zadovoljen.
Vrni se na Kupovanje avtomobilov

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 23 gostov