RSI je napisal/-a:poglej volan,mal preveč zguljen za te kilometre
abbe je napisal/-a:Strokovnjak je napisal/-a:Škoda čipat tak agregat, ker že v osnovi leti ko raketa. Nevem no, a je vedno glih tistih 20 konjev premalo?
ja v osnovi leti po pa se bol leti.to je point.zakaj ne ce se da.
Strokovnjak je napisal/-a:abbe je napisal/-a:Strokovnjak je napisal/-a:Škoda čipat tak agregat, ker že v osnovi leti ko raketa. Nevem no, a je vedno glih tistih 20 konjev premalo?
ja v osnovi leti po pa se bol leti.to je point.zakaj ne ce se da.
Zato, ker če pri tem pretiravaš, manjaš turbino na 135.000 km. Najboljš da potem še NOS notr butneš, zakaj pa ne, če se da.
povh je napisal/-a:K je blo že tolk govora o diskih. Jaz sem jih zamenjal na golfu 3 pri 215.000km. Pa sploh niso bli hlajeni, pa tud šparal se niso nč, od reli vožnje, prikolice.... Tko, da nevem.
SAVINJCAN je napisal/-a:povh je napisal/-a:K je blo že tolk govora o diskih. Jaz sem jih zamenjal na golfu 3 pri 215.000km. Pa sploh niso bli hlajeni, pa tud šparal se niso nč, od reli vožnje, prikolice.... Tko, da nevem.
mi smo pa na polotu 96 letnik, ki ima enake diske kot golf 3 jih menjali na 75 tisoč. avto vozi fotr čist u izi.
Doc_ je napisal/-a:ja zato ker tej 150hp in tisti 115hp so meli kr nekaj problemov... poznejši 130 so pa dost bolši... takod a ti kar tistega priporočam...
Strokovnjak je napisal/-a:Kontaktiral sem lastnika in mi je lepo povedal, da je avto njegov eno leto in da je bil prej čipan na 180 konjev, ter da je prejšnji lastnik z avtom delal precej slabo, zato torej tudi nova turbina, diski, ...in podobne pritikline. Zelo pošteno je vse povedal, ni kaj. Svetujem, da se tema zaklene, ker se že mlati prazno slamo.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 19 gostov