Nasveti in triki - kako kupiti dober avto, napišite pohvale in kritike prodajalcev

Strokovnjak
Uporabnik

Napisal/-a Strokovnjak Sr jun 06, 2007 5:38 pm

Škoda čipat tak agregat, ker že v osnovi leti ko raketa. Nevem no, a je vedno glih tistih 20 konjev premalo?

Uporabniški avatar
abbe
Mojster foruma

Kraj: Jesenice

Napisal/-a abbe Sr jun 06, 2007 6:36 pm

Strokovnjak je napisal/-a:Škoda čipat tak agregat, ker že v osnovi leti ko raketa. Nevem no, a je vedno glih tistih 20 konjev premalo?

ja v osnovi leti po pa se bol leti.to je point.zakaj ne ce se da.

Uporabniški avatar
cakani
Novinec

Kraj: Koper

Napisal/-a cakani Sr jun 06, 2007 6:36 pm

RSI je napisal/-a:poglej volan,mal preveč zguljen za te kilometre :?:

niti ne, js mam sicer seat leon ampak isti volan in pri 90t km mam priblizno tolk zlizan volan, verjetno slabo usnje kaj pa vem, itak ni nek strosek zamenjat tole usnje tak da po temu res nemores soditi ce so tapravi kilometri alpa ne

Strokovnjak
Uporabnik

Napisal/-a Strokovnjak Sr jun 06, 2007 6:59 pm

abbe je napisal/-a:
Strokovnjak je napisal/-a:Škoda čipat tak agregat, ker že v osnovi leti ko raketa. Nevem no, a je vedno glih tistih 20 konjev premalo?

Zato, ker če pri tem pretiravaš, manjaš turbino na 135.000 km. Najboljš da potem še NOS notr butneš, zakaj pa ne, če se da.

Uporabniški avatar
abbe
Mojster foruma

Kraj: Jesenice

Napisal/-a abbe Sr jun 06, 2007 7:06 pm

Strokovnjak je napisal/-a:
abbe je napisal/-a:

Zato, ker če pri tem pretiravaš, manjaš turbino na 135.000 km. Najboljš da potem še NOS notr butneš, zakaj pa ne, če se da.

mislm da se ne da k je diesel.drgac pa s cipom v osnovi ni nc narobe dokler dobro ravnas z avtom
uglavnem point mislm da je da ta avto ni glih najbol ohranjen.

Uporabniški avatar
Shebo
Poznavalec foruma

Kraj: Nuclear City

Napisal/-a Shebo Sr jun 06, 2007 7:27 pm

In po čem sklepaš da avto ni najbolje ohranjen?
THE GOLDEN YEARS have come at last - I cannot see, I cannot pee, I cannot chew, I cannot screw, My memory shrinks, my hearing stinks, No sense of smell, I look like hell! My body's drooping, got trouble pooping. The golden years have come at last... THE GOLDEN YEARS CAN KISS MY ASS!

Uporabniški avatar
povh
Novinec

Kraj: med ovinki

Napisal/-a povh Če jun 07, 2007 11:06 am

K je blo že tolk govora o diskih. Jaz sem jih zamenjal na golfu 3 pri 215.000km. Pa sploh niso bli hlajeni, pa tud šparal se niso nč, od reli vožnje, prikolice.... Tko, da nevem.

Uporabniški avatar
SAVINJCAN
Mojster foruma

Napisal/-a SAVINJCAN Če jun 07, 2007 11:50 am

povh je napisal/-a:K je blo že tolk govora o diskih. Jaz sem jih zamenjal na golfu 3 pri 215.000km. Pa sploh niso bli hlajeni, pa tud šparal se niso nč, od reli vožnje, prikolice.... Tko, da nevem.

mi smo pa na polotu 96 letnik, ki ima enake diske kot golf 3 jih menjali na 75 tisoč. avto vozi fotr čist u izi.

Uporabniški avatar
red_mamba
Stalni uporabnik

Napisal/-a red_mamba Če jun 07, 2007 11:58 am

SAVINJCAN je napisal/-a:
povh je napisal/-a:K je blo že tolk govora o diskih. Jaz sem jih zamenjal na golfu 3 pri 215.000km. Pa sploh niso bli hlajeni, pa tud šparal se niso nč, od reli vožnje, prikolice.... Tko, da nevem.

mi smo pa na polotu 96 letnik, ki ima enake diske kot golf 3 jih menjali na 75 tisoč. avto vozi fotr čist u izi.

Sej ni čudno če se pa po makedamu vozite :twisted:

Ne vem a je tko težko se zapeljat z avtom na preventivni tehnični pa bojo majstri rekli v kakem stanju je. Čist vse je od materiala odvisno in od vožnje koliko zdrži. Tko da IMHO samo brezveze filozofirate in poste nabijate.
Predno sm jst avto kupil je bil na AMZSju na pregledu, pa 1 km sm se do tehničnega peljal z takratno lastnico (sem videl kako vozi), pa sem avto kupil, še na probni vožnji nisem bil. Pa nimam problemov z avtom, sedaj sem pa še večji servis naredil mam pa itak 90kkm mir :)

Če si resn za nakup nehi tle nakladačev poslušat pa idi v akcijo, vzemi kakega mehanika poleg pa poglejta zadevo, my 50 cents
Bad things happen to good people all the time for no reason!

Adijo Slovenija

Peugeotek
Nov uporabnik

Napisal/-a Peugeotek Če jun 07, 2007 2:11 pm

Samo GOLFA ne kupit, pa boš veliko bolje spav!!

Uporabniški avatar
cakani
Novinec

Napisal/-a cakani Če jun 07, 2007 3:53 pm

Peugeotek je napisal/-a:Samo GOLFA ne kupit, pa boš veliko bolje spav!!

haha po tvojem nicku sodec bi rabu peugeota ha? dej drugic rajsi napisi kaksno utemeljitev zakaj nebi mogu mirno spat ce kupi golfa?

Uporabniški avatar
Doc_
Poznavalec foruma

Kraj: Nekje na Primorskem

Napisal/-a Doc_ Če jun 07, 2007 3:56 pm

ja zato ker tej 150hp in tisti 115hp so meli kr nekaj problemov... poznejši 130 so pa dost bolši... takod a ti kar tistega priporočam...
Slika

Uporabniški avatar
el_diablo
Poznavalec foruma

Kraj: Gottschee

Napisal/-a el_diablo Če jun 07, 2007 4:09 pm

http://www.avtomobilizem.com/forum/view ... highlight=

ali pa zato ne bi mogo mirno spat? :D
obstaja točka,na kateri drzno postane neumno...

Uporabniški avatar
cakani
Novinec

Napisal/-a cakani Če jun 07, 2007 4:12 pm

Doc_ je napisal/-a:ja zato ker tej 150hp in tisti 115hp so meli kr nekaj problemov... poznejši 130 so pa dost bolši... takod a ti kar tistega priporočam...

se vedno nevem kaksnih problemov no? sej ne da sem kaksen fan golfa alpa kej, ampak enostavno me zanima kaksni so ti problemi? Sam sem namrec vozu golfa 4 variant 115km res da je biu automatic ampak pri 250 tisoc km je meu samo redne servise pol pa je menjalnik crknu, mislim zgubu je najvisjo prestavo, drugih problemov razen menjave zarnic in rednih servisou tu pa tam kasn lezaj alpa ploščice ni bilo, zato pa me zanima kasne probleme naj bi imeli tile motorji? Kolega ma golfa 4 150hp in tudi v svojih 150 tisoc km nobenih vecjih problemov alpa kej
Zadnjič spremenil cakani, dne Če jun 07, 2007 4:16 pm, skupaj popravljeno 1 krat.

Uporabniški avatar
cakani
Novinec

Napisal/-a cakani Če jun 07, 2007 4:15 pm

golfTDI je napisal/-a:http://www.avtomobilizem.com/forum/viewtopic.php?t=53590&highlight=

ali pa zato ne bi mogo mirno spat? :D

ja no to pa je ze dovolj tehten razlog :lol: stric je tudi brez svojga ostau samo on je meu sreco da ga je kasko zavarovau ceprou ga ni hotu ;)

Strokovnjak
Uporabnik

Napisal/-a Strokovnjak Če jun 07, 2007 5:02 pm

Kontaktiral sem lastnika in mi je lepo povedal, da je avto njegov eno leto in da je bil prej čipan na 180 konjev, ter da je prejšnji lastnik z avtom delal precej slabo, zato torej tudi nova turbina, diski, ...in podobne pritikline. Zelo pošteno je vse povedal, ni kaj. Svetujem, da se tema zaklene, ker se že mlati prazno slamo.

Mate
Poznavalec foruma

Kraj: Dolsko

Napisal/-a Mate Pe jun 08, 2007 10:48 am

Doc_ je napisal/-a:ja zato ker tej 150hp in tisti 115hp so meli kr nekaj problemov

Moj 115KM ima 162kkm, zadnjih 40kkm je čipan na 150KM pa še kar dela, brez težav z motorjem. Tok tok po lesu, da še dolgo :)
Slika

stardo
Novinec

Kraj: SG

Napisal/-a stardo Pe jun 08, 2007 3:09 pm

Strokovnjak je napisal/-a:Kontaktiral sem lastnika in mi je lepo povedal, da je avto njegov eno leto in da je bil prej čipan na 180 konjev, ter da je prejšnji lastnik z avtom delal precej slabo, zato torej tudi nova turbina, diski, ...in podobne pritikline. Zelo pošteno je vse povedal, ni kaj. Svetujem, da se tema zaklene, ker se že mlati prazno slamo.

Tako je... Trenutni lastnik ima avto eno leto (prej ga je mev en tip iz Grosuplja, ki na žalost ni povedal kaj in kako se je delalo z avtom, zato je tudi takoj po nakupu sledil konkreten servis in kasneje še menjava turbine. Prodaja ga zato, ker s punco dobita drug avto in ne rabita dveh. Se je pa na žalost vseh potencialnih kupcev premislil in umaknil avto iz prodaje. Avto je redno vzdrževan in servisiran tudi zaradi najmanjših 180KM, ker pa so se zaradi prevelike moči pojavili problemi (ki so seveda bli takoj odpravljeni) se je avto ponovno nastavil na originalnih 150KM.

Glede na to, da avto ni več na prodaj (ter lep čas nebo) pa da je zgodovina in odnos do avta v celoti razložen, tudi jaz mislim, da je najbolš da se tema zaklene.

Lp

Uporabniški avatar
ShowDown
Novinec

Napisal/-a ShowDown Pe jun 08, 2007 4:44 pm

Sem rekel...eni pa ste skoraj iz zelo poštenega človeka naredili kriminalca. ;)

Uporabniški avatar
Lesane Parish Crooks
Uporabnik

Napisal/-a Lesane Parish Crooks Pe jun 08, 2007 5:37 pm

Peugeotek je napisal/-a:Samo GOLFA ne kupit, pa boš veliko bolje spav!!

dej pober se iz koder si prišel,ne se tle buzerirat s takimi izjavami
Vrni se na Kupovanje avtomobilov

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 19 gostov