rini je napisal/-a:Jaz bi počakal, denar za dve leti dobro naložil in dobil najmanj 50% več sredstev.
rini je napisal/-a:Iz lastnih večletnih izkušenj lahko povem, da je pri meni dvoletna 50% donosnost
skoraj že praksa. Če pa rečemo bobu bob in naredimo verjetnostni račun,
je več možnosti, da bom tudi v naslednjih dveh letih dosegel omenjeno donosnost, kot pa je resnice na tem, da imaš ti 1.000.000 € na računu. Tako da bolj previdno s temi okrepljenimi
ČE-ji. Raje se potuhni za naslednji dve leti. Tudi ne vem, zakaj bi jaz nekomu obračal (dajal) denar, a dajem tak občutek, da delam za Karitas. Delam samo zase in za svoj denar.

zanimivo, kako si spremenil besede iz "najmanj" v "skoraj že praksa" in "je več možnosti". Bog pomagaj tebi in vsem, ki te poslušajo, če tebi te besede pomenijo isto.
Na podlagi tvojih besed ti ponujem zaslužek v višini najmanj 2 mio € in to je zate zastonj? Glede denarja pa nikjer nisem rekel, da je ves moj, verjemi pa, da za številkami povsem stojim in da, če bi tvoje besede držale, navzgor omejitve praktično ni. Kaj pa je enostavnejšega - najeti kredit za 6% letno (cca 13% na dve leti) in ga naložiti s 30% zagotovljenim donosom. Pa saj pri takem donosu to sam zagotovo neprestano delaš in obračaš velike milijone evrov (če pa tega ne delaš, pa se dobro vprašaj, zakaj ne pobereš denarja, ki ti pri tvoji sposobnosti praktično leži pred nogami).
Na kratko - ti in vsi ostali, ki na podlagi izkušenj iz zadnjega leta ali dveh govorite o enostavnih donosih najmanj 20-x00 % letno v PRIHODNOSTI, v VAŠE dobro poglejte, kam vlagate, preberite kakšno knjigo o borzni zgodovini ter uživajte v donosih, dokler so.