Nasveti in triki - kako kupiti dober avto, napišite pohvale in kritike prodajalcev

Uporabniški avatar
adis
Uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a adis Če jun 21, 2007 7:14 pm

SLIDE izjeme obstajajo in prav je tako, samo je pa res redkost dobiti lepega golfa 2 za mal dnarja in da res nima "večjih" napak

Gost

Napisal/-a Gost Če jun 21, 2007 8:41 pm

z lastnikom tega golfa sva se dog. za ceno 750€ avto je l.92, 225000 km, bele barve, ličarsko popravljen tako, da ga grem v nedeljo iskat

Uporabniški avatar
dejvi
Uporabnik

Napisal/-a dejvi Če jun 21, 2007 9:06 pm

He, he,...sam sem imel enkrat to "srečo", da sem na servisu dobil nadometno vozilo - golf 3, medtem ko sem svojega takratnega nissana Almero imel na kleparskem popravilu. Jst vas občudujem, kako ga lahko tega golfa tako poveličujete. Jst sem dobesedno komaj čakal, da skočim ven iz njega, ker za vozit z njim je blo ravno tko udobno kot jahat crknjenga konja, lepo vas prosim...Kako se more potem peljat šele dvojka, raje ne pomislim. Je bil moj nissan v primerjavi s tistim kot mercedes, verjemte mi. Pa sej oblika ni napačna, samo vse ostalo je pa ubi božje!

Ne obstaja zastonj tisti rek, da je golf II pravi avto za - v vinograd.8)
No, jaz osebno nimam ničesar proti tistim, ki se jim ti avti dopadejo, zato vso srečo pri nakupu!

Uporabniški avatar
Slicker
Mojster foruma

Kraj: okolica Trebnjega

Napisal/-a Slicker Če jun 21, 2007 9:50 pm

dvojka pa trojka imata enako podvozje, tko da kj velik več udobja ne moreš prčakvat.

Gost

Napisal/-a Gost Če jun 21, 2007 11:02 pm

lenivec je napisal/-a:dejvi dejvi dejvi :)
kako lahko rečeš kaj tako neumnega :) ljudje se tepejo z golfe II D. kaj vse bi dali samo za kilometer s tem avtom, ti pa brez vsakega spoštovanja. jao kam gre ta svet :roll:

Če hoeš dobi ok golfa moraš bit uro za uro pred netom in spremljat avto.net, ko se ponudi avto, ima takoj prodajalec kakih 20 klicov v eni uri, vsaj tako je meni zatrdu, ko sem ga klical. Dvojka je trpežn avto, varčen, udobje pa tako tako.

Uporabniški avatar
im nobody
Mojster foruma

Kraj: laško

Napisal/-a im nobody Če jun 21, 2007 11:05 pm

ta avto vozijo oziroma občudujejo ljudje katerim avto ne pomeni veliko le prevoz od točke A do B.denar vlagajo v druge stvari s avtom imajo pa minimalni strošek
passat 1.9 tdi 110,235 nm
Na levi pas...do konca gas
viewtopic.php?t=72616&postdays=0&postorder=asc&start=60

Uporabniški avatar
Lumpy_
Poznavalec foruma

Kraj: Miklavž pri Mb

Napisal/-a Lumpy_ Če jun 21, 2007 11:27 pm

Kontaktiraj sončeka. Mogoče ma on kakega na zalogi. :lol:
Autobahnbomber......Freude am fahren
BMW f10 535i Sapphire Black Metallic

Uporabniški avatar
traktor TDI
Novinec

Napisal/-a traktor TDI Če jun 21, 2007 11:34 pm

Ne, ta avto občudujejo bedaki (tudi ti ne vsi) in ti kam dalje od takšne kante za smeti ne bodo nikoli prišli, s svojim debilnim razmišljanjem.

Drugo je seveda, ko kdo kupuje ta avto kot oldtimerja, za v nedeljo popoldan in ga hoče zrihtat v nulo. Ampak tak tako ali tako ne bo kupil dizla ampak bencinarja in upal, da bo iz njega kaj naredil (avto kot iz tovarne). Problem je le, da ta avto tudi takrat ne izgleda kaj boljše kot "za v vinograd" ali "na njivo" in še vedno ni za neko kazanje. Zakaj pa ni za kazanje? Ravno zaradi teh primerkov, ki ga uporabljajo namesto traktorja.

Vam priporočam, da kupite enega slabo ohranjenega IMT-ja (slabo ohranjenega zato, da lahko primerjamo). Tudi malo porabi. Ampak potem ne boste mogli bit taki polizanci, kot ste z golfi! Samo - HAHAHAHAHAHAHAHAHA.....

.

Mojster Miha
Poznavalec foruma

Napisal/-a Mojster Miha Pe jun 22, 2007 10:12 am

traktor TDI je napisal/-a:Ne, ta avto občudujejo bedaki (tudi ti ne vsi) in ti kam dalje od takšne kante za smeti ne bodo nikoli prišli, s svojim debilnim razmišljanjem.

Drugo je seveda, ko kdo kupuje ta avto kot oldtimerja, za v nedeljo popoldan in ga hoče zrihtat v nulo. Ampak tak tako ali tako ne bo kupil dizla ampak bencinarja in upal, da bo iz njega kaj naredil (avto kot iz tovarne). Problem je le, da ta avto tudi takrat ne izgleda kaj boljše kot "za v vinograd" ali "na njivo" in še vedno ni za neko kazanje. Zakaj pa ni za kazanje? Ravno zaradi teh primerkov, ki ga uporabljajo namesto traktorja.

Vam priporočam, da kupite enega slabo ohranjenega IMT-ja (slabo ohranjenega zato, da lahko primerjamo). Tudi malo porabi. Ampak potem ne boste mogli bit taki polizanci, kot ste z golfi! Samo - HAHAHAHAHAHAHAHAHA.....

.

Me zanima kakšen veleum si ti po izobrazbi pa kako visoko si "prilezel" v svoji poklicni karieri ?

LP

Uporabniški avatar
sonček
1/2 zvezdice

Kraj: 10 km iz Žirov v hribe

Napisal/-a sonček Pe jun 22, 2007 10:26 am

Lumpy_ je napisal/-a:Kontaktiraj sončeka. Mogoče ma on kakega na zalogi. :lol:

ooo dva sem imel in oba prodal, zdaj pa si lastim nekaj novejšega in precej bolj udobnega, kot sem že govoril sem bil v golfu totalno zmahan od vožnje, ki je trajala 2 uri na dan, zdaj ko pa imam novejši avto pa nisem nikol zmatran redko pa čeprav brez klime, lp
Osu gre samo enkrat na led.lp

Uporabniški avatar
adis
Uporabnik

Napisal/-a adis Pe jun 22, 2007 3:18 pm

TRAKTOR TDI, je kaj narobe z tvojo glavo oz. načinom razmišljanja?
človek se je odločil za nakup golfa 2 in ti praviš da samo ljudje, ki imajo debilno razmišljanje kupujejo take avtomobile in če je temu tako, potem jaz tebe sprašujem, kateri avto je pa eden izmed tvojih staršev vozil pred dobrimi 20 leti in grem stavt, da je bil ali predstavnik golfa (1,2) ali pa predstavnik zastave ali pa fiat( fičo). me pa tudi zanima ali ti sploh imaš izpit? in verjetno ti ceniš ljudi po tem kaj vozijo, se pravi tisti z "bednimi avti so ljudje, ki ne znajo razmišljat" in tisti z "dobrimi avti so pa po razmišljanju napredni ljudje"..........mislm ti tud k prbiješ prbiješ tako, da se lahk sam čudimo nad tvojimi izjavami.....

DEJVI probi se pelat v dvojki ti povem da je veliko bolj udoben od trojke, verjem....

Uporabniški avatar
Slicker
Mojster foruma

Kraj: okolica Trebnjega

Napisal/-a Slicker Pe jun 22, 2007 4:56 pm

vsak si kupi avto ki si ga lahko privošči. pa ne vem kaj je narobe z golfi. res da so precenjeni - priznam!, samo ko tako na splošno govorite... kaj je narobe z IV in pa V golfom?

Uporabniški avatar
adis
Uporabnik

Napisal/-a adis Pe jun 22, 2007 6:29 pm

očitno je to da ni nič narobe in ne morejo nekateri ki ne marajo VW govoriti čez golfa.....mogoče jih zbada dejstvo da je golf eden najbolj prodajnih modelov dostopnim skoraj vsem ker je ljudski avto

Uporabniški avatar
Ivan36
Mojster foruma

Kraj: Primorska je lepa. 100 ljudi 100 čudi !

Napisal/-a Ivan36 Pe jun 22, 2007 10:29 pm

S|icKeR je napisal/-a:vsak si kupi avto ki si ga lahko privošči. pa ne vem kaj je narobe z golfi. res da so precenjeni - priznam!, samo ko tako na splošno govorite... kaj je narobe z IV in pa V golfom?

Ja jaz o teh GOLF nerad govorim povem pa kaj me v teh serijah moti
kot prvo : ta avto vedno samo greje ga nisi ohladiti kje je bila takrat klima???? :shock:
drugo kako je možno, da ima 3 vratni model pri vseh serijah problem z zapiranjem vrat nekateri pravijo, da so ta vrata težka :shock: a ostali jih imajo iz papirja ali kaj :?: :-P tudi gre za 2 ko čez 250tkm pa jih pri vseh zaprtih oknih ne zapreš v prvo preverjeno potem serjia IV imeli 2 letnik 01 ter novi letnik 04 isti problem no ta zadni Ocean jeimel vsaj ročno klimo :shock: drugače se v avtu rosi kot v savni ali pa ga ne ohladiš:twisted: :P
tretje zakaj potem ni imel D II serijsko servo volan če je pa že imel kao zelo široke gume :shock: 165 ali 175x13 in je volan trd za po**** pa kot četrto lahko bi ga bolj izolirali ne da ti še pol ure nabija po glavi ob normalni vožnji to mislim vsaj 140kmh po Ac in ne boge 60kmh+
No to je moje mnenje o vseh GOLF-ih in v 15 letih sem jih kar nekaj vozil ;) aja in petič ZAKAJ :?: :?: :?: nimajo vse 2 ke 5 prestav nikoli mi nebo jasno :shock: :?:
Kupim pa samo GTI in vsaj 110KW

Uporabniški avatar
Joie de vivre!
Moderator foruma

Kraj: Gorenja vas

Napisal/-a Joie de vivre! Ne jun 24, 2007 8:18 pm

traktor TDI je napisal/-a:Ne, ta avto občudujejo bedaki (tudi ti ne vsi) in ti kam dalje od takšne kante za smeti ne bodo nikoli prišli, s svojim debilnim razmišljanjem.

.

Golf II je sicer prava mašina, sam pa zanjo nikoli ne dam €2000.

Traktor TDI, za neotesanost si zaslužiš opozorilo. In spremljam še naprej vsako tvojo izjavo, ker sumim, da sva že stara znanca...

Gost

Napisal/-a Gost Ne jun 24, 2007 8:54 pm

Žal nisem uspel danes na sejmu nič primernega dobit za 800€
Edino en možakar je iz Selške doline, če veste kje je to in sem ga šel zadnjič gledat ampak ga ne bom vzel, ker mi je danes nek švercar na sejmu pokazal, kako se ugotovi, da je ok motor, preprosto stisneš cevko na glav in držiš par sekund, če je pod 4 s je motor zanič če je nad 4 s je vredu ampak olje mora počasi priteči ven nato pa ko spustiš mora iti nazaj ne pa tako, kot je bilo pri tabelemu golfu, ko sva se dobila z možakarjem v Gorenji vasi, je bil kar vulkanček tam, ko je za merit olje.

lp

Gost

Napisal/-a Gost Po jun 25, 2007 7:49 pm

Men ni več jasen, ljudje cene teh golfov kar zvišujejo hočejo imeti za 18 let star avto po 1100€, kam to pelje, tak avto bi moral biti 400€ ne pa 1100€, ko pa ga prideš iskat oz.gledat te pa odbije ker je v klavrnem stanju.

Mislim ej a je sploh še vredno gledat za te golfe.

Mislim, da je čas da se uzrem po drugih znamkah bom vsaj vedu v katerem času živim,stoletju.
Milim kaj to folk dela hoče imeti mastne denarce kot, da bi bil golf zlat.

lp

Uporabniški avatar
dejvi
Uporabnik

Napisal/-a dejvi Po jun 25, 2007 8:35 pm

mrcina1 je napisal/-a:Men ni več jasen, ljudje cene teh golfov kar zvišujejo hočejo imeti za 18 let star avto po 1100€, kam to pelje, tak avto bi moral biti 400€ ne pa 1100€, ko pa ga prideš iskat oz.gledat te pa odbije ker je v klavrnem stanju.

Mislim ej a je sploh še vredno gledat za te golfe.

Mislim, da je čas da se uzrem po drugih znamkah bom vsaj vedu v katerem času živim,stoletju.
Milim kaj to folk dela hoče imeti mastne denarce kot, da bi bil golf zlat.

lp

Končno si dojel. Golf ni božanstvo, ampak navaden pleh, kot vsak rdug avto...
Glej, čisto dobronamerno ti svetujem. Poglej za kakšnim japoncem, recimo suzuki swift, lahko sedan, ker ima večji prtljažnik, pa Baleno itd. Sklepam, da rabiš avto predvsem za prevažanje kakšnih predmetov. Udobje glede na tistega golfa je na popolnoima drugačnem nivoju. Ozri se recimo še na kakšno mazdo 323 itd. Za 800 € boš dobil kakšen letnik okoli 93 -95, 120 - 150 tkm. Nekaj izbire je, pa srečno!

Uporabniški avatar
Joie de vivre!
Moderator foruma

Kraj: Gorenja vas

Napisal/-a Joie de vivre! To jun 26, 2007 10:37 am

Golf dizl je včasih res bil božanstvo, ker drugega kvalitnega dizlarja enostavno ni bilo. nekaterim je ta vtis ostal do danes to pa je tudi vse. Zaljubljenost je rastla tudi po zaslugi mehanikov, ki golfa zaradi pripravnosti ne morejo prehvaliti.
Vrni se na Kupovanje avtomobilov

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 7 gostov