*MiriaM* je napisal/-a:Bere, berein se zahvljuje za tistih nekaj koristnih informacij, ki jih je bilo povedanih.
Hotela sem samo slišat, če je motor vsaj primerljiv z 1.9, ampak ste me prepričali, da se nakup splača,
sploh pa je dejstvo, da sem nezahtevna voznica, ki se v avtu večinoma vozi sama (ali očasno največ v dvoje), avtocesto obišče, morda enkrat mesečno,
drugače pa delam relacijo 2x 25 km na dan po ravninski, malce ovinkasti cesti.
Jutri grem gledat modrega puntiča iz linka zgoraj, bom poročala.
*MiriaM* je napisal/-a:Mi je pa zanimivo, kako te nekateri vedno želijo prepričati, da "rabiš boljše", kot meniš, da bo dovolj zate.
Ista situacija je bila, ko sem kupovala računalnik - na vse pretega so me želeli prepričat, da povprečno ne bo dovolj zame.
lenivec je napisal/-a:evo mojster to so pravi posti, pisanje iz izkušenj. take mamo radi! zdaj pa nazaj iz teorije v prakso (ki tebi žal nepomeni nič)
drugače pa glede 1.3 men je tut na valjih pokazalo več kot je po tovarniških specifikacijah. in kaj boš zdaj?
aja še to probaj utemeljit, vožnja kot jo bo mela ona, zakaj bi plačevala višjo registracijo in cestnino, če ji bo 1.3 popolnoma ustrezal in še majn bo spil?
al tega niso napisali v AM 20/03 12/04?
in še o tem kaj omaga, če bi 1.3 peljaj bi bil prav presenečen kolko da motor od sebe in da prav nič hitro ne omaga, sam to ti šele pokaže, ko pogruntaš da se obnaša bolj kot benciner kot dizlaš, kaj se obratov tiče.
Po forumu brska: Google [Bot] in 10 gostov