Nasveti in triki - kako kupiti dober avto, napišite pohvale in kritike prodajalcev

Uporabniški avatar
myster
Poznavalec foruma

Kraj: malo tu, malo tam, odvisno od vremena

Napisal/-a myster So jun 30, 2007 11:26 am

pri golfu maš manj možnosti da te bo pustil na cedilu.prijatl je mel eno lepo petkico, pa jo je takoj prodal ker mu je kurla 9l, če pa je držu gas do daske pa tut 12 l.drgač za tvoj dnar bi pa tut pogledu kak SUZUKI SWIFT.res da je pleh mal bol bogi, sam če maš mal žilce bi takoj spedenu.mašine so vzdržljive in gladtko tečejo, kuri malo(normalna vožnja baje 6,5l), če daš na gas pa tut fajn potegne, pa dele tut ni težko dobit
recimo:
http://www.avto.net/2004/osebna/oglas.asp?ID=1459646
vsaj za tak dnar bi se jst odloču, tk da me ne obtoževat, da delam off

lp

RENAULTx
Novinec

Kraj: V avtu

Napisal/-a RENAULTx So jun 30, 2007 1:35 pm

the_man je napisal/-a:1.alarm???ne vzet avta z alarmom niti ga ne montiraj

ZAKAJ? KAKO PA NAJ BO AVTO BREZ ALARMA,LEPO VAS PROSIM?Ja najbolje da mi kar že čez POL URE po kupljenem avtomobilu,VDREJO not za kakšen avtoradio...Kaj vam je? Kje ste videli,da danes v takem svetu sploh smeš pustit kaj NEZAVAROVANEGA? Na koncu boš pa kriv sam,kar ti bo tudi policija rekla!
Saj nisem nor... :-:o

Uporabniški avatar
MacTron
Administrator a.com

Kraj: Dezela Kranjska

Napisal/-a MacTron So jun 30, 2007 2:08 pm

@RENAULTx: pa kaj je s teboj fant.. znas ti normalni dialog uporabljat pa
gledat vse poste... ne samo tistih ki te "zivcirajo" v tem primeru...
za ta alarm ...sem ti povedal lahko ga kupis in po moznosti das vec kot za tvojo R5
zakaj pa ne... ampak ali je tu smisel? npr: ce ti vsseno potem naredijo skodo

beri vse poste potem pa komentiraj... ampak ne v taksnem slogu
  • skupnost | znanje | tehnika | napredek | a.com

Uporabniški avatar
IcEm4n
Mojster foruma

Napisal/-a IcEm4n So jun 30, 2007 2:17 pm

Saj nisem nor...

Ja pa očitno si. A ti mislš, d majo dans novi avtomobili že serijsko alarm? Nop, še mnogo boljši avtomobili ga nimajo, boš pa ti v petko tlaču alarm. Najbolj, da vzameš še kasko poleg alarma, boš najbolj zavarovan.
Slika

RENAULTx
Novinec

Napisal/-a RENAULTx So jun 30, 2007 4:10 pm

IcEm4n je napisal/-a:
Saj nisem nor...

Ja pa očitno si...

IcEm4n,nisem te prosil za žaljenje,ampak za nasvet-ki ga ne bom upošteval. :[] :nae
To se pravi da je v vsak Renault 5 škoda nameščati alarm... Ja prav a ne,kr naj jim potem vdirajo not...
Jaz bom svojega zavaroval;drugi pa -če jim odnese cel avto-njihov problem.

Zaključujem temo. :hi :vrum

BAZO
Nov uporabnik

Kraj: Bled

Napisal/-a BAZO So jun 30, 2007 4:20 pm

Če bo kdo hotu ulomt res v tvoj avto, ga ne bo alarm ustavu, sicer pa mislm, da ti avta ne bodo ukradl, kvečjem radio notr, to pa ploščico vn jemlji, to je to...

Uporabniški avatar
Slicker
Mojster foruma

Kraj: okolica Trebnjega

Napisal/-a Slicker So jun 30, 2007 4:44 pm

pa kaj si ti normalen? jz mam alarm serijsko in kaj mi bo? tut če ga neb blo neb blo nč drgač. samo merkat morm da ne zaklenem avtomobila s priprto šipo ker drugače začne tulit. pišuka je težko vzet ploščico dol z radija. če si tok len da se ti še to ne da pa naj ti jo ukradejo. noben alarm ne bo ustavu lopovov!

pa zavarovanjeje tolk kot sm ti napisal! najcenejša je 606€ pri tilii. samo zate sem sou zračunat. ne vem kaj se neki buniš. vsi plačujemo isto in ne boš ti zarad tega nič oškodovan. jz mam tut avto vreden 350jurjev pa dam za zavarovanje 150, pa kaj nj? se po trepalnicah mečem?
pa še to: o golfu 2 dizel lahko samo sanjaš za 350€. ti se začnejo pri 1000€.

pa bmk če se razpizdiš name kako sem ti vse napisal, ampak napisal sem ti na enak način kokt ti pišeš, samo da nisem uporabljal odebeljene pisave.

Uporabniški avatar
IcEm4n
Mojster foruma

Napisal/-a IcEm4n So jun 30, 2007 4:53 pm

sam še neki, a mislš, d če boš mel pa alarm in ploščico od AR notr, boš pa bog i batina? Sanjaj! Men verjem, da boš enkrt v bodoče prisiljen vzemat ploščico od AR s sabo (al pa jo vsaj nekam skrit).

Pa še en vprašanje zate (bom ponovu prvi stavek): se teb bl varno zdi, če maš v avtu alarm in na radio "ploščico" al da si brez alarma in maš "ploščico" pr seb?
Slika

Uporabniški avatar
Godward
Uporabnik

Napisal/-a Godward Ne jul 01, 2007 12:08 am

Alarm ti pomaga en falus, itak ti avta ne bo šel noben krast, kupi radio na kasete pa nimaš nobenih skrbi :pivo

blazp
Stalni uporabnik

Napisal/-a blazp Ne jul 01, 2007 12:26 am

haha alarm

tud, če bo tulil, ne bo noben niti pogledal. sicer je pa fora alarmov pri novejših avtomobilih tudi takoimenovani imobilizator, ki prepreči vžig motorja in krajo vozila. 12 let star Renault 5 pa ti NE bo nihče ukradel. In tudi, če imaš alarm, ne vidim problema kraje AR. Misliš, da je to kakšna znanost? Kdor krade ima ziher sabo vse potrebno, naprimer kake natiče, s katerimi radio potegne ven, odklopišradio in je njegov. To ni niti stvar petih minut.

Več boš profitiral, če boš dosledno vzemal tablico od radia s sabo. Če je ni gor, mojster ne bo niti vedel, ali ploščico sploh imaš v avtu in kar je najbolj pomembno, za kateri radio se gre - saj ne more vedeti in je lahko kakšen čisto brezvezen deset let star noname radio, zato se mogoče sploh ne bo šel trudit.

in če te še skrbi in si ziheraš, daj notri nekega blaupunkta na kasete in kupi še cd changer ter ga rukni nekam v prtljažnik - tako ti ne bo šel noben vlamljati v avto.

In če misliš gradit alarmno napravo, se ti bolj splača dodati denar zanjo k avtu in morda boš imel potem boljši avto, morda z alarmom, pa še radio, ki povrh vsega ne bo na kasete.

bolj kot radio pa pali, če v avtu na vidnem mestu pustiš kakšno denarnico, TELEFON ali torbo.
Zadnjič spremenil blazp, dne Ne jul 01, 2007 12:30 am, skupaj popravljeno 1 krat.

blazp
Stalni uporabnik

Napisal/-a blazp Ne jul 01, 2007 12:28 am

sicer pa glede ploščice - sej se navadiš. magari rukneš notri v predal, ali pa v prtljažnik, pod zic, daš lahko v jakno, sej ni to tko velka zadeva!

Uporabniški avatar
zuzek
Uporabnik

Napisal/-a zuzek Ne jul 01, 2007 7:51 am

samo nekaj, pomojem nimaš stalnih dohodkov razen štipendije.. če je tako, še niti neveš kakšen je to strošek AVTO!

za 1 leto boš za 300€ vreden avto + 80€ alarm odštel še:
- 610€ registracija
- 8 gum /2 leti .. se pravi 4 gume letno 80 €
- disk ploščice, menjava olja, filter.. če neznaš, ti bo serviser mastno računal :twisted: , jaz bi ti kar 60€ + 20 € delo = 80€
- pije 8/100 .. se pravi 1 km = 8 centow ali 100 km = 8 €/2000 sit :D +

da neboš "škraril" pri avtu.. drugače si raje omisli mestni avtobus, ki je dosti cenejši :twisted:

RENAULTx
Novinec

Napisal/-a RENAULTx Ne jul 01, 2007 8:31 am

Vsak ima SVOJO POT razmišljanja! Kot sem rekel... :pivo

Pa ZAKLJUČUJEM TEMO.To pomeni,da ne pisat več,ker se več ne zanimam za to temo. :con

Uporabniški avatar
myster
Poznavalec foruma

Kraj: malo tu, malo tam, odvisno od vremena

Napisal/-a myster Ne jul 01, 2007 9:28 am

zuzek je napisal/-a:samo nekaj, pomojem nimaš stalnih dohodkov razen štipendije.. če je tako, še niti neveš kakšen je to strošek AVTO!

za 1 leto boš za 300€ vreden avto + 80€ alarm odštel še:
- 610€ registracija
- 8 gum /2 leti .. se pravi 4 gume letno 80 €
- disk ploščice, menjava olja, filter.. če neznaš, ti bo serviser mastno računal :twisted: , jaz bi ti kar 60€ + 20 € delo = 80€
- pije 8/100 .. se pravi 1 km = 8 centow ali 100 km = 8 €/2000 sit :D +

da neboš "škraril" pri avtu.. drugače si raje omisli mestni avtobus, ki je dosti cenejši :twisted:

vsaj tuk na leto...mlad voznik bo, pa se zna zgodit da bo kdaj avto rasul itd...fajn je met rezervo ne?
Vrni se na Kupovanje avtomobilov

Kdo je prisoten

Po forumu brska: Google Adsense [Bot] in 5 gostov