Nasveti in triki - kako kupiti dober avto, napišite pohvale in kritike prodajalcev

Uporabniški avatar
AgitatoR
Mojster foruma

Kraj: Rbn 104

Napisal/-a AgitatoR Sr jul 04, 2007 10:38 am

Za avto mislič dat do 500€, hočeš tjuninhg potencial pa še dve leti ga ne boš registriral '
Dej zbudi se prosim. Avto za 500€ bo čet dve leti za na odpad, sploh ker ne bo registriran in se boš vozil tam, kjer je bolj običajno da bi se s traktorjem.
U ti mater kakšna kolona je danes. Še dobr, da sm taprvi.
Bencin je zakon. Probej se zadevati z dizlom. Neizvedljivo.

Uporabniški avatar
AVX
Poznavalec foruma

Kraj: V Avtu

Napisal/-a AVX Sr jul 04, 2007 10:42 am

am malo bolje si preber, kaj išem tuning potencial pač ne. Ampak styling. Poznam avto ko je star zdele 20 let ma prevoženih slabih 50k km, pa laufa ko urca. Pa ga goni kokr se da. Vozu ga bo pa moj brat, in za take poti kot si ti napisu, za tam ko se trakotor vozi.
Ford Mondeo ST TDCI,... soon on show =)

Uporabniški avatar
ervin30
Uporabnik

Kraj: Slovenska Bistrica

Napisal/-a ervin30 Sr jul 04, 2007 10:50 am

clio ga mam tud sam in je 1.4 rt 1994 letnik nikol nobenih probelmov v 3letih edino levo roko sem menjal pa pred 4meseci akomulator ko je še bil original.mam lepo urihtanega brez problemov gre do 185km/h ne pije dosti.sploh pa je fajn za zrihtat.ga priporočam :vrum :vrum :[] :clapclap :tomidelej: :___o
Dobra ko bbska.
stara,okrogla, malo bolj siroka ..v svojih najbolsih letih pregresno draga .. zaj parkrat rukjena pa ze dostopna...

Uporabniški avatar
AVX
Poznavalec foruma

Napisal/-a AVX Sr jul 04, 2007 12:13 pm

ja vem ja, Sej z temi clioti ni nobenih problemov, pa meni so vizualno lepi. Samo ko ne najdem nobenega pravega.

Uporabniški avatar
ervin30
Uporabnik

Petersilj
Novinec

Re: Nakup avta do 500€

Napisal/-a Petersilj Sr jul 04, 2007 1:24 pm

AVX je napisal/-a:Pa da rja ne buta povsod in da ima nekaj styling potenciale, ker ga ne mislim registrirat prej kot v 2 letih. Kaj mi priporočate.

Kolk si pa star? A že maš izpit? To sprašujem zato, ker si napisal, da ga ne misliš registrirat. Ne vem kako je sedaj, sam nekoč so ble kar hude kazni, če si se vozil okoli brez izpita. Če pa to delaš še v neregistriranem avtu, pa je to še toliko dražja zabava. Če sem brcnil v temo, se globoko opravičujem. Potem ti priporočam Nissan micro. Za 300€ jo lahk dobiš. :D

Uporabniški avatar
seeman66
Stalni uporabnik

Re: Nakup avta do 500€

Napisal/-a seeman66 Sr jul 04, 2007 1:53 pm

Petersilj je napisal/-a:
AVX je napisal/-a:Pa da rja ne buta povsod in da ima nekaj styling potenciale, ker ga ne mislim registrirat prej kot v 2 letih. Kaj mi priporočate.

Kolk si pa star? A že maš izpit? To sprašujem zato, ker si napisal, da ga ne misliš registrirat. Ne vem kako je sedaj, sam nekoč so ble kar hude kazni, če si se vozil okoli brez izpita. Če pa to delaš še v neregistriranem avtu, pa je to še toliko dražja zabava. Če sem brcnil v temo, se globoko opravičujem. Potem ti priporočam Nissan micro. Za 300€ jo lahk dobiš. :D

http://www.avto.net/2004/osebna/oglas.asp?id=1514326

Pa ja da ma menda izpit, če ne ne bi avta kupoval za brata.Gor je pa link do Cliota, sam se bojim da je starejši od njega :lol: :lol: :lol: he,he,he

lp

Uporabniški avatar
AVX
Poznavalec foruma

Napisal/-a AVX Sr jul 04, 2007 3:19 pm

1. avto je glih tok star kot moj brat
2. policaji v naši vasi so zdaj v 5 letih bli 1x
3. Registrirat ga ne mislim, ker je škoda denarja stran metat, če bo se avto predeloval, in ne bo gotov prej kot v dveh letih

Tako ,da linke si bom pregledal, kaj ste kaj dali.

Am sem pregledal avtomobile, am tam je bil en zanimiv 135 tisoč prevoženih z počenim vetrobranskim steklom pa še počen odbijač..... popravila je veliko, odpade. Potem naslednje prevoženih ne vem kok pa še nekako v mejah normale, avto zelo lep samo je pa vožnje od mene 3 ure, potem pa še plačevat prevoz avtomobila pa je tako skor kot bi šel popravljat onega ko ma počeno vetrobransko. Naslenji ko je parkiran v avtohiši ima 180 tisoč prevoženih, naredu jih bom glih še kakih 5 tisoč pa bo mašina šla po zlu. Nič ni kaj pametnega. Tisti zeleni clio ko si ga dal, (seeman)ima prevoženih čez 160 tisoč, homologacije ni. Drugi zeleni pa enostavno hoče preveč, bre litih platišč za 208 tisoč prevoženih, pač hvala ne.

GROUND ZERO
Nov uporabnik

Napisal/-a GROUND ZERO Sr jul 04, 2007 5:09 pm

ja sam nevem, da si si ravno v glavo upikno cliota! če boš cliota predeloval v stayling ali exstrem stayling se prej preberi kaj boš lahko homologiral kajti če boš preveč stvari doma pacal skupaj nevem ka ti bojo potem kaj rekli na LPP se bojo samo prijeli za glavo! Drugače pa bi ti odsvetoval kakšnega cliota, ki bi moral dati na njega kakšnih preč kilogramčkov kita :D , če boš že ureja zunanji stayling bom pomoje tud u prtljažnik zmontiral kakšen amphilifter pa subwoofr!

sicer pa sklepam da iz tega tvojega projekta bo pomoje bol temačno saj še nimaš izpita in so to sam pomoje tvoje dosedanje sanje!
:D :D :D
G R O U N D Z E R O

Uporabniški avatar
AVX
Poznavalec foruma

Napisal/-a AVX Sr jul 04, 2007 5:16 pm

jaz imam izpit moj brat pa ne. Styling pa lahko delam čist domač, samo pazit morem, da ne bo delal kakšnih ostrih robov. V Sloveniji pa obstaja eno podjetje, ki ti naredi TUV cerfitikat, ki greš potem z njemu na LPP in narediš homogolacijo z napolnarejenimi stvarmi doma. Če ne veš katero je pa se potem malo pozanimaj. Am zakaj sma si izbrala cliota, ker so nasploh vzdržljivi avti, in pa lepo se ga da zrihtat, zdaj si bom sposdil eno sliko, ki pa sigurno poznate avto, pa mislim da je tudin na tem forumu in se mu opravičujem za to.Slika

GROUND ZERO
Nov uporabnik

Napisal/-a GROUND ZERO Sr jul 04, 2007 6:23 pm

jst osebno tak vem skor use glede TUV! drugač si papoglej GOLFA4 TUNING ZADEVA!!

:D :D :D :D
G R O U N D Z E R O

Uporabniški avatar
AVX
Poznavalec foruma

Napisal/-a AVX Sr jul 04, 2007 8:07 pm

kak link bi bil zelo zaželjen.

Uporabniški avatar
ervin30
Uporabnik

Napisal/-a ervin30 Če jul 05, 2007 9:49 am

cliota kup pa se ga da ful zrihtat
Dobra ko bbska.
stara,okrogla, malo bolj siroka ..v svojih najbolsih letih pregresno draga .. zaj parkrat rukjena pa ze dostopna...

Uporabniški avatar
Ivan36
Mojster foruma

Kraj: Primorska je lepa. 100 ljudi 100 čudi !

Napisal/-a Ivan36 Ne jul 08, 2007 9:58 am

Am zakaj sma si izbrala cliota, ker so nasploh vzdržljivi avti,
Gor višje je pa 180t km preveč :shock: pa še steklo je počeno????? pa a misliš brez stroškov imet super vozilo :?: Po tem sem se spomnil kupi letnik 90-92 ker po se nekaj letih stanja bo kmalu Oldy in bojo že redki na cesti ;) Pa RT 1.4 naj bo.
Vrni se na Kupovanje avtomobilov

Kdo je prisoten

Po forumu brska: Google Adsense [Bot] in 7 gostov