Nasveti in triki - kako kupiti dober avto, napišite pohvale in kritike prodajalcev

Uporabniški avatar
lisko
Moderator / upravnik foruma

Napisal/-a lisko Ne jul 15, 2007 10:45 am

No jaz sem pred mescem kupoval jeepa. Cene takih letnikov, ki ga mam sedaj so okrog 6000 evrov, a moj je bil 2500.....Že na začetk sumljiv... ga grem gledat 300.000 prevoženih,mal zrajsan,mal zbunkan ampak za moje pojme pač terenc more bit tak. Ker če maš nekega terenca ga valda ne boš šparu kot nekega novga cliota ( ki mu crkne roka že itak takoj ko rukneš mal bolj u nek pločnik). No potem sem spoznal še lastnika ( jaz sem sedaj drugi lastnik) in mi je ded pač povedal da ga enostavno ne rabi več, ker si je kupil novga in ker pač šenkat ga lih ne more neke cene mu pa tud noče navit ( ded je kr premožen) in ga pač da za tako ceno...... No in po mojih testiranjih (špere,reduktor,diferincjali......šel u tak breg da peš neb mogu it..) in pa po pregledu mehanika je z avtom vse OK. Tko da ne rab bit z avtom lih neki narobe da se prodaja za smešno nizko ceno..... je pa res da je takih primerkov malo.

Če pa grem jaz zdej mojo petkico prodajat.... se bo pa vsak pikno v barvane odbijače ( bil razbit pa so mu pač pobarval še obdijače?) ali pa v zadnje diske ( sem se hitro vozu pa sem rabu dobre zavore?) se prav je zgonjen....Pa po moje ni kakega , ki bi u avto tok vložu pol pa ga šel prodajat ( ga še sicer ne ) .Generalka na motorju....obnovljeno podvozje....vse kar se da menjat je bilo menjano z novim....... ceno bi mu dal 1000evrov....pa dam poleg litke in navadne felne še mogoč bi mu ozvočenje pustil....... ampak se o moje ne bi niti en najdu ki bi to kupil ali pa ceno zbijal do nezavesti. Raj bo nekdo kupu petkico ki je popolnoma stock,za katero se je prejšnemu lastniku jebalo ampak bo jo pa dobil za 200 evrov, pa jo bo šravfu vsak dan..... a mojo bi vozu do onemoglosti..........

Jaz raj kupim avto z realnimi kilometri in da se vidi da je pač kaj zjeban ( halo sej kupuješ rabljen avto), pa da se mi pove to je hin ono je za menjat.... kot pa da kupiš en u nulo spoliran avto z kao 60.000km prevoženimi pa potem čez en mesec ribne motor, ker je mel realnih 200.000km prevoženih pa so ga prej hvalili po dolgem in počez.
Slika
(Sine! Kaj naj nardim da pridem prek pločnika?......... Jeep-a si kup pa ne jamri :P ) :)

Uporabniški avatar
Mr.G.
Nov uporabnik

Napisal/-a Mr.G. Ne avg 12, 2007 6:56 pm

Še jest...

Kupoval sem punto...na avto.net, zmenu z človekom, da ga pridem pogledat drug dan ob 7h zvečer.
No,drug dan zjutrej mi je poslal SMS, da je avto prodan. Je pa član na fiat forumu.
Temu bi reku...čisti nateg.
Pogledau za drugega...kupu...fant pošten...je neki praskic in kamenčkov po sprednji havbi,ampak dela fantastično.
Mi pa grejo na živce ljudje, ko se zmenš z njimi in potl se ne držijo dogovorjenga.
Slkovenija je bla res preveč časa na balkanu.....to sm pač mogu povedat!!!!!

Uporabniški avatar
seat
Mojster foruma

Kraj: SAVINJSKA DOLINA

Napisal/-a seat Ne avg 12, 2007 8:30 pm

Jst sem do zdaj avte menjaval v roku 2 let ali še prej in venomer sem kupoval nove avtomobile ter jih po 2 letih prodal naprej oz. dal staro za novo in lahk zagotovo trdim,da z nobenim avtom nisem imel nobenih problemov pa so vsi imeli približno 40k prevoženih vsi avtomobili so imeli realne kilometre vsi avtomobili so bili servisirani pri pooblaščenih serviserjih in z vsemi kupci,ki sedaj vozijo moje bivše avtomobile se kdaj pa kdaj slišim oz vidim pa so vsi zaenkrat zadovoljni.
Tak,da eni menjava avte pa čeprav so v odličnem stanju a se ga vseeno nakak "naveličaš" in pač greš kupit novega.
Drgač so sedeži v Hondi super tui oprijem imajo vrei samo ta default položaj nelagodno vpliva na moja vretenca,ker iz prejšnih avtov drugih znamk nisem bil navajen ležečega sedenja med vožnjo pr hondah pa je to že po defaultu tak nastavljeno,da imaš glavo tam kjer je sovoznik,sprednji vzglavnik je pa tam kjer imajo druge znamke zadnjega.ツ

Uporabniški avatar
KARL ABARTH
Stalni uporabnik

Napisal/-a KARL ABARTH Po avg 13, 2007 1:21 pm

Mislim, da je nesmiselno spraševat se zakaj nekdo prodaja.

Avto je enostavno naprodaj. Pregledaš, preizkusiš ... če je vse OK kupiš sicer ne.

LP
Vrni se na Kupovanje avtomobilov

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 7 gostov