Nasveti in triki - kako kupiti dober avto, napišite pohvale in kritike prodajalcev

vugy
Stalni uporabnik

Kraj: AT-SLO

Napisal/-a vugy Po jul 16, 2007 3:05 pm

moj glas gre golfu 3 ki....ker je to avto ki ni slab na oko...solidna tehnika....kvaliteten...nemec....ker azijci naj pridelujejo riž...francozi parfume....nemci pa avte

Uporabniški avatar
Slicker
Mojster foruma

Kraj: okolica Trebnjega

Napisal/-a Slicker Po jul 16, 2007 4:17 pm

ma dj nehi, kaj boš golfa kupoval. to je ja največji j**c ki se vozi po cestah. kupi naj korejca pa se bo vozu varno, zanesljivo in za melo denarja. golf je šrot od avtomobila!

vugy
Stalni uporabnik

Napisal/-a vugy Po jul 16, 2007 4:21 pm

ja te pa itq najboljše da si kupi hondo...sam bo moro še 5let šparat da si bo lahko privoščo 96 letnik.......zaj pa ni po tvoje pa ne pomoje :D :D :D

Uporabniški avatar
martk
Uporabnik

Napisal/-a martk Po jul 16, 2007 4:22 pm

vugy je napisal/-a:moj glas gre golfu 3 ki....ker je to avto ki ni slab na oko...solidna tehnika....kvaliteten...nemec....ker azijci naj pridelujejo riž...francozi parfume....nemci pa avte

Nemci naj zelje gojijo, ok? Ne nabijajte vse počez, ker ga skoraj ni posta, da ni kregarije zraven. Pa da je golf 3 lep... sem končal.
Sam sem nad mazdo navdušen, (kot vidite:P) praktično samo bencin dolivaš. Lantre teh letnikov jaz osebno nebi, 406 ima pa ali kvarljivo1.8 mašino, ali pa pionirja HDI. kar tudi ni dobro (otroškebolezni.press) je pa kar se tiče udobja klasa zase v tem izboru. Če ti ni prevelik, bi morda pogledal še:
Ford mondeo,
toyota carina
suzuki baleno
renault laguna... Izbire je dosti, ne iti na prvo žogo, drugače pa iz zgornjega izbora, pri mazdi nimaš kaj falit

ivanetich
Novinec

Kraj: bohin

Napisal/-a ivanetich Po jul 16, 2007 5:15 pm

le zakaj bi se kregali. vsake oči majo svojega malarja :D enim so všeč nemci, drugim korejci, tretji bi radi kako corvetto :D vsak avto ma svoje prednosti in pomanljivosti. iz osebnih izkušenj vem, da renaulta nebi kupoval, ker v naši familiji so meli vsi probleme z renaulti in so jih prodal (teta ma zdj mercedesa, stric opla, druga teta bo enga druzga francoza kupla), po drugi strani pa eni z njimi nimajo problemov. mi doma mamo seat cordobo, in 13 let nobenih stroškov razn dolivanja bencina, tekočine za šipe, olje in tekočino za akomulator. pa šele lani smo akomulator prvič zamenjal. tako da se nagibam k tej firmi al pa k vw. :D :D :D

Uporabniški avatar
adis
Uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a adis Po jul 16, 2007 5:35 pm

na izbiro maš seveda naslednje:

alfa romeo 145 ali 146 letnik od 96-98
citroen xsara, letnik do 97-98
ford mondeo od 96-97 pa tudi kak se najde k je 98
honda accord od 96-97 potem civic od 95-97 pa tudi če ni napaka je naprodaj tudi letnik 98
hyndai coupe 98
vectra od 96-98
peugeot 306 96-98
seat ibiza 97-98

maš pa tudi alfo 156 5,4jtd za cca. 2400€ seveda potem še prevzameš leasing heheh
kar pa ne pride zihr v poštev-ampak samo tko za info

litanje po avto.net

Uporabniški avatar
blindek
Stalni uporabnik

Kraj: Pomurje

Napisal/-a blindek Po jul 16, 2007 5:45 pm

hyundai coupe za 2500€ se samo en prodaja, pa še ta je poškodovan

ivanetich
Novinec

Napisal/-a ivanetich Po jul 16, 2007 5:47 pm

moj stric ga je mel. dobro potegne a :D :D

Simtech
Nov uporabnik

Napisal/-a Simtech Po jul 16, 2007 8:19 pm

http://www.avto.net/2004/osebna/oglas.asp?ID=1538744

Rajši imam takšnega BMW-ja kot pa kako novejšo kripo.Clio,opel,hyundai,mazda...ipd sranje.
imam ga že dve leti in mi laufa tako kot je treba :D

So zelo vzdržljivi 6-Cilindrov.ZAKON!!! :twisted:

aja prodajam pa ga zaradi odhoda v tujino in nima smisla da mi doma stoji.

LP

ivanetich
Novinec

Napisal/-a ivanetich Po jul 16, 2007 10:40 pm

Simtech je napisal/-a:http://www.avto.net/2004/osebna/oglas.asp?ID=1538744

Rajši imam takšnega BMW-ja kot pa kako novejšo kripo.Clio,opel,hyundai,mazda...ipd sranje.
imam ga že dve leti in mi laufa tako kot je treba :D

So zelo vzdržljivi 6-Cilindrov.ZAKON!!! :twisted:

aja prodajam pa ga zaradi odhoda v tujino in nima smisla da mi doma stoji.

LP

ce bi mel klimo bi ga kupu:) ti majstr kok je kej poraba bencina pr tem bmwju?

Simtech
Nov uporabnik

Napisal/-a Simtech To jul 17, 2007 12:19 am

Ma jaz niti ne pogrešam klime,ker majo Bmw-ji tudi brez klime dobro ventilacijo,za hlajenje.
Poraba pa je okoli 10 litrov po mestu,če lepo voziš prideš na 9,na avtocesti pa na daljše relacije 8,pri 130-170km/h.
Več kot to pa se nisem veliko krat peljal,ker ne mislim plavih podpirat :!:

Ta avto je pač treba voziti po pameti,pa gre skozi.Do max 3000 obratov,brezveze ga je nekaj gnat,ker bmw-ji teh letnikov imajo motorje ki so zelo vzdržljivi in nimajo takšnega navora kot novejši in dobijo pravo moč nad 3000 obrati,pol pa grejo kot se spodobi. :!:

Uporabniški avatar
Dumber
Novinec

Kraj: Ptuj

Napisal/-a Dumber To jul 17, 2007 12:31 am

moja mama je najlepša.... tako da kupi kar ti je všeč...
Slika

Simtech
Nov uporabnik

Napisal/-a Simtech To jul 17, 2007 12:38 am

Dumber je napisal/-a:moja mama je najlepša.... tako da kupi kar ti je všeč...

Še je ohranjena?Nima dosti kilometrine?Popije tudi dost dol???ima že kaj Air bagov na strani??? :twisted: :twisted: :twisted:

vugy
Stalni uporabnik

Napisal/-a vugy To jul 17, 2007 8:32 am

simtech......kolko pa ma kaj prevoženih kilometrov ta tvoj bmw......ker v kratkem čez kaka dva mesca bi neki taki avto jaz tui rabo.....sam te bo ta že prodan ampak vseeno me zanima

Uporabniški avatar
TUNING_BOY
Uporabnik

Napisal/-a TUNING_BOY To jul 17, 2007 8:49 am

Malo ste off! Js ti priporočam nemca! Moreš malo gledat na vzdrževanje, sam sem kupoval golfa 3 vendar je težko najdit dobro ohranjenga, ker je pri njih bolezen rja razn če res naletiš na dobro ohranjenega! Mazda kolikor vem ima zelo drage rezervne dele, opli radi rjavijo,.... Sam imam polota 1.4 16V in sem z njim zelo zadovoljen edino kar je je to da je majhen, jaz pa imam rajšivečje ker sem se dolgo časa vozu s fotrovim passatom! No recimo da se odločiš za golfa 3, za ta avto dobiš skoraj zastonj dele, tud če ti karkoli crkne jih je veliko karamboliranih ki se prodajajo po delih! Odločitev je še zmeraj tvoja! Veliko sreče pri nakupu ;)
__+__ 2FAST 4YOU__+__

Simtech
Nov uporabnik

Napisal/-a Simtech To jul 17, 2007 4:05 pm

vugy je napisal/-a:simtech......kolko pa ma kaj prevoženih kilometrov ta tvoj bmw......ker v kratkem čez kaka dva mesca bi neki taki avto jaz tui rabo.....sam te bo ta že prodan ampak vseeno me zanima

prevoženih ima 259.000.

Uporabniški avatar
AgitatoR
Mojster foruma

Kraj: Rbn 104

Napisal/-a AgitatoR To jul 17, 2007 8:25 pm

Mazda drage dele ?
Ta forum je čedalje bolj v p..... pol foruma je samo neko posploševanje in širjenje polresnic po principu baba čula baba rekla.
U ti mater kakšna kolona je danes. Še dobr, da sm taprvi.
Bencin je zakon. Probej se zadevati z dizlom. Neizvedljivo.

Uporabniški avatar
blindek
Stalni uporabnik

Kraj: Pomurje

Napisal/-a blindek To jul 17, 2007 8:55 pm

tile časi ko je blo z japonske takoj 2krat dražje kot z nemčije so mimo...mislim pa tudi da noben ne kupuje avtomobila zato da se bo brezveze zaletaval, če pa se kdo v njega zaleti pa tak zavarovalnica oz. storilec krije škodo

somtech napisano maš v oglasu 125KM in praviš da je 6cilindraš...BMW 320i ma 110kW oz. 150KM

Simtech
Nov uporabnik

Napisal/-a Simtech To jul 17, 2007 9:33 pm

Jaz sem napisal po prometni 92KW to je 125KM.

Uporabniški avatar
sonček
1/2 zvezdice

Kraj: 10 km iz Žirov v hribe

Napisal/-a sonček To jul 17, 2007 11:12 pm

S|icKeR je napisal/-a:ma dj nehi, kaj boš golfa kupoval. to je ja največji j**c ki se vozi po cestah. kupi naj korejca pa se bo vozu varno, zanesljivo in za melo denarja. golf je šrot od avtomobila!

Da se ne boš po nepotrebnem zagovoru, ti si lastnik golf 3 1.8 motorja, povej malo avtorju kako in kaj, je vreden nakupa.

Vsak posameznik bo že sam ugovotil kateri avto mu je najbolj všeč, glede okvar vsi se več ali manj kvarijo, najbolj se renoji, tako kot je nekdo rekel, najmanj pa Japonci vsaj jaz sem slišal tako, pri Nemcih so deli dokaj poceni, ni ne vem kako vsak rezervni del drag, brat ima trojko dizla in je zadoljen, pač zaupa VW kot pa drugim znamkam, toda ne bom se zagovril...

...problem je bil, ko vsa kupovala avto za 3 do 4000€ meja je bila bolj nagnjena na 3000€ kasneje je prodal, ko sva kupila trojko še dvojko za 800€...moram reči, da vsa gledala avto.net, kar dost ur, da mu je kapnilo kateri avto si želi in sem ga lepo spraševal ali boš tega kupil je reku ne, raje imam VW recimo polo, golf 3, pa tud seat ibiza, hyundaia ni maral prav tako, tudi ne Honde ampak on si je želel trojko, no in sva lepo hodila več kot 14 dni na oglede avtov, včasih sva morala it tudi po več kot 150 km v eno smer, jah sej je itak mel dvojko pa sva lahko šla deleč, ker mal pokuri no po približno 10 ogledov avto je vzel v Postojni (pelhan) golf 3, no avto ima realnih 205000km, l.97, oprema vsa oprema ki se je vgrajevala v te letnike, cena 3000€ in je avto res ohranjen za at letnik eedina stvar je da ima dve manjši rjavi piki na avtu ampak avto je siv tako, da se ne vidi.

Svetujem, da si malo ogledaš avto.net in potem spraviš na oglede avtov, pazi se prodajalci so pravi zahrbtneži, sam imam dost izkušenj pri nakupu avtov, in ko sva prišla na ogled sem se prav delal, da nimam pojma o avtih o% in se mi je lepo malo nasmehnil, češ, da me bo okol prnesu jah kaj čem brat ga je zamotu v smislu, da ga je spraševal o avtu, jaz pa sem šel enkrat okol avta, pogled pod motr, vžig motroja injasno mi je bilo vse, res je, da nisem mehanik toda, sam si lastnim že 15 avto in v kratkem spet mislim prodat avto in kupit nekaj drugega pač sem mal mahnjen na avte in tako dalje....no po tem sem mu rekel no nč se bom še kej slišal in odšel....pravim, da je je*a danes kupovat rabljen avto in je potrebno met kr dost potrpljenja, najbolje je da si vsak dan ogledaš avto,net oz.če maš mlajšega brata ali katrega koli domačega,poznanega ki je doam naj spremlja avto.net, ker so včasih gor na spletu pojavijo taki avti da samo :shock: :shock: :shock: pa še pocen so....ampak treba ge je videt...tok za zdele več pa če me vprašaš
Osu gre samo enkrat na led.lp
Vrni se na Kupovanje avtomobilov

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 9 gostov