S|icKeR je napisal/-a:ma dj nehi, kaj boš golfa kupoval. to je ja največji j**c ki se vozi po cestah. kupi naj korejca pa se bo vozu varno, zanesljivo in za melo denarja. golf je šrot od avtomobila!
Da se ne boš po nepotrebnem zagovoru, ti si lastnik golf 3 1.8 motorja, povej malo avtorju kako in kaj, je vreden nakupa.
Vsak posameznik bo že sam ugovotil kateri avto mu je najbolj všeč, glede okvar vsi se več ali manj kvarijo, najbolj se renoji, tako kot je nekdo rekel, najmanj pa Japonci vsaj jaz sem slišal tako, pri Nemcih so deli dokaj poceni, ni ne vem kako vsak rezervni del drag, brat ima trojko dizla in je zadoljen, pač zaupa VW kot pa drugim znamkam, toda ne bom se zagovril...
...problem je bil, ko vsa kupovala avto za 3 do 4000€ meja je bila bolj nagnjena na 3000€ kasneje je prodal, ko sva kupila trojko še dvojko za 800€...moram reči, da vsa gledala avto.net, kar dost ur, da mu je kapnilo kateri avto si želi in sem ga lepo spraševal ali boš tega kupil je reku ne, raje imam VW recimo polo, golf 3, pa tud seat ibiza, hyundaia ni maral prav tako, tudi ne Honde ampak on si je želel trojko, no in sva lepo hodila več kot 14 dni na oglede avtov, včasih sva morala it tudi po več kot 150 km v eno smer, jah sej je itak mel dvojko pa sva lahko šla deleč, ker mal pokuri no po približno 10 ogledov avto je vzel v Postojni (pelhan) golf 3, no avto ima realnih 205000km, l.97, oprema vsa oprema ki se je vgrajevala v te letnike, cena 3000€ in je avto res ohranjen za at letnik eedina stvar je da ima dve manjši rjavi piki na avtu ampak avto je siv tako, da se ne vidi.
Svetujem, da si malo ogledaš avto.net in potem spraviš na oglede avtov, pazi se prodajalci so pravi zahrbtneži, sam imam dost izkušenj pri nakupu avtov, in ko sva prišla na ogled sem se prav delal, da nimam pojma o avtih o% in se mi je lepo malo nasmehnil, češ, da me bo okol prnesu jah kaj čem brat ga je zamotu v smislu, da ga je spraševal o avtu, jaz pa sem šel enkrat okol avta, pogled pod motr, vžig motroja injasno mi je bilo vse, res je, da nisem mehanik toda, sam si lastnim že 15 avto in v kratkem spet mislim prodat avto in kupit nekaj drugega pač sem mal mahnjen na avte in tako dalje....no po tem sem mu rekel no nč se bom še kej slišal in odšel....pravim, da je je*a danes kupovat rabljen avto in je potrebno met kr dost potrpljenja, najbolje je da si vsak dan ogledaš avto,net oz.če maš mlajšega brata ali katrega koli domačega,poznanega ki je doam naj spremlja avto.net, ker so včasih gor na spletu pojavijo taki avti da samo

pa še pocen so....ampak treba ge je videt...tok za zdele več pa če me vprašaš