blazp je napisal/-a:ma kaki dizel, bencin je zakon. tako kot nokija in ne neki simensi in motorolje.
drugače ti vržem še tale link, malo pobrskaj, je bilo nekaj povedanega o V50. http://www.vozimvolvo.si/e107_plugins/f ... rum.php?27
simimedi je napisal/-a:Še nekaj moram vprašati - sem skoraj pozabil. V čem je fora - en izmed trgovcev mi je ponudil tole: lahko pa avto registriramo na enega izmed naših zaposlenih, takoj drug dan pa na vas in vam damo še ene 1.000 EUR popusta. A je tukaj kak haklc ali kaj drugega?
LP
Hja jebat ga, tako je pač na forumu. Je treba vnaprej vzeti v zakup, tako kot sem jaz enkrat nekaj spraševal o 16" feltnah za golfa V, pa se je usul plaz nasvetov, da manj kot 18" pa nikakor ne...blazp je napisal/-a:primerjava je na nivoju tega, da tip kupuje bencinarja, a mu hočete na vsak način podturit dizla.
ban je napisal/-a:E=mc^2 je napisal/-a:Andy je napisal/-a:js mam prvega dizla pa tud ne grem več nazaj na bencinarja, mala poraba, več navora....
mi mamo pa prvega dizla, pa nikol več diza, vsaj sam ne
In zakaj ne?
simimedi je napisal/-a:Zdravo!
Sem pred hudo dilemo. Ugotovil sem, da potrebujem še en avto, tako da ga imam namen kupit, verjetno proti koncu septembra. Sem pa že začel aktivno zbirati ponudbe. Danes sem dobil predračuna za Megana Grandtour z opremo Dinamic + (posebna oprema in akcija menda do konca avgusta) za nekaj manj kot 15.000 EUR, ali pa Laguna Evolution za 16.500 EUR. Oba vozila z 1.6 B motorjem. Drugače se pa zelo ogrevam za Volva V50 (rabljenega - nekako letnik 2005 ali novejši). Tako da sem čisto zbegan. Kako bi se odločili vi - novega Megana (skorajda raje kot laguno ker pride oktobra nova) ali rabljenega V50. PA tisti ki imate 1.6 motor - je dovolj živahen za tako težka avta kot sta Laguna in Megane Grandtour ali bi potreboval 2.0 (vleka počitniške prikolice). Nasveti, mnenja mogoče tudi kake alternative vendar ne dražje kot 17.000 EUR. Grem drug teden tako in tako še na dopust da se malo odmaknem od vsega skupaj in premislim kaj storiti.
Hvala za Vaša mnenja.
Lep večer.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 19 gostov