sonček je napisal/-a:SasoM1988 je napisal/-a:Ma zdej bom kupu neki za 2000€-2500€ bomo vidl kva bo. Kako si tvoja nova Corsa?
in kaj neki boš dobu za ta denar, raje obdrži renoj, kot pa da kupiš spet nekaj drugega in z polno stroški...ni tako simpla, te pa kapiram, da pač hočeš ja le imeti mal boljši avto kakšen bmw-"babe moje ven" ali pa kakšno vr6-ko, ali bilo ker drug avto, ti lepo šparaj in bolj korstno porabi denar. Jest sem dal za avto 2000 evrov oz.mal več in sem preračunal, da me pride v dveh leti 6000€ stroškov z bencinom,servisom, gume,registracija......itdni vredno
darkplay je napisal/-a:sonček je napisal/-a:SasoM1988 je napisal/-a:Ma zdej bom kupu neki za 2000€-2500€ bomo vidl kva bo. Kako si tvoja nova Corsa?
in kaj neki boš dobu za ta denar, raje obdrži renoj, kot pa da kupiš spet nekaj drugega in z polno stroški...ni tako simpla, te pa kapiram, da pač hočeš ja le imeti mal boljši avto kakšen bmw-"babe moje ven" ali pa kakšno vr6-ko, ali bilo ker drug avto, ti lepo šparaj in bolj korstno porabi denar. Jest sem dal za avto 2000 evrov oz.mal več in sem preračunal, da me pride v dveh leti 6000€ stroškov z bencinom,servisom, gume,registracija......itdni vredno
6000EU![]()
sonček je napisal/-a:darkplay je napisal/-a:sonček je napisal/-a:SasoM1988 je napisal/-a:Ma zdej bom kupu neki za 2000€-2500€ bomo vidl kva bo. Kako si tvoja nova Corsa?
6000EU![]()
no med 5-6000€ pa sigurno.
Prov:
Gume zimske in letne v dveh letih 80.000-100.000 sit
Registracija 200.000 sit
Vzdrževanje: cca 50.000 sit (servis na 10 tkm)
Bencin: 25 tkm *2 = 50 tkm avto porabi na 100 km 8l = 1 milijon za bencin
Skupaj 1350.000 siz ali 5600€
lp
lp
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 16 gostov