... ne bi rekel bolj mi je bil sicer všeč 1.4 Si z 80 km kot 1.4 16v 90 km a vseeno Corsa ga pihne ... kivik lepo povleče za normalnega uporabnika a čez 160 gre tako počasi kakor Saxo 1.1 :P Korsa ga pihne ! Tisti Ecotec, ki si ga vozil je imel slabe kable svečke in še kaj ali je bil montiran v Vektri ???CockroaC je napisal/-a:Štrubelj je napisal/-a:no, pa sm spet najdu še en avto k bi ga primerjov s Civicom 1.4 90, Opel Corsa 1.4 90kaj od tega gre bolš? letnik corse pa naj bi bil okol 97
Civic gre bolse, ti ecotec motorji in neka cudna prestavna razmerja niso ravno namenjeni za dirkanje.
Mad je napisal/-a:... ne bi rekel bolj mi je bil sicer všeč 1.4 Si z 80 km kot 1.4 16v 90 km a vseeno Corsa ga pihne ... kivik lepo povleče za normalnega uporabnika a čez 160 gre tako počasi kakor Saxo 1.1 :P Korsa ga pihne ! Tisti Ecotec, ki si ga vozil je imel slabe kable svečke in še kaj ali je bil montiran v Vektri ???CockroaC je napisal/-a:Štrubelj je napisal/-a:no, pa sm spet najdu še en avto k bi ga primerjov s Civicom 1.4 90, Opel Corsa 1.4 90kaj od tega gre bolš? letnik corse pa naj bi bil okol 97
Civic gre bolse, ti ecotec motorji in neka cudna prestavna razmerja niso ravno namenjeni za dirkanje.L.p. Mad
.. res priznam 145 1.4 zmaga vse dobra prestavna razmerja poln motor Alfa pač ... kivik pa je vsaj ta moj precej udoben nezahteven ekonomičen in če bi hotel kaj več bi pač menjal za 1.8 v-tec ali kaj podobnega ... kupil sem ga predvsem zato, ker je spodoben prostoren avto ki so mi ga dobesedno vrgli v hrbetDejch je napisal/-a:Mah, ce ze gledate tele 1,4 mlincke, vse našteto poje 1,4 TS 145/146 104KM. Best little engine ever. Res leti, zakon zvok, dobr dela, pije zmerno itd itd. Sprobal ze z vsem zivim, tud z 1,4 90KM Civicom, pa letim mim. Sam menda ne kups avta sm zarad tega a ne? Tko da pac kup avto, ki ti najbol odgovarja. Meni je pac 146, vseeno ce bi ponovno kupoval, bi vzel mal vecji motor z vec navora, kokr je npr. 1,8.
Mad je napisal/-a:.. res priznam 145 1.4 zmaga vse dobra prestavna razmerja poln motor Alfa pač ... kivik pa je vsaj ta moj precej udoben nezahteven ekonomičen in če bi hotel kaj več bi pač menjal za 1.8 v-tec ali kaj podobnega ... kupil sem ga predvsem zato, ker je spodoben prostoren avto ki so mi ga dobesedno vrgli v hrbetDejch je napisal/-a:Mah, ce ze gledate tele 1,4 mlincke, vse našteto poje 1,4 TS 145/146 104KM. Best little engine ever. Res leti, zakon zvok, dobr dela, pije zmerno itd itd. Sprobal ze z vsem zivim, tud z 1,4 90KM Civicom, pa letim mim. Sam menda ne kups avta sm zarad tega a ne? Tko da pac kup avto, ki ti najbol odgovarja. Meni je pac 146, vseeno ce bi ponovno kupoval, bi vzel mal vecji motor z vec navora, kokr je npr. 1,8.2500 eur 178000 km - stric prvi lastnik ... rabil sem družinski avto za dopust pa sem ga kupil :P :P :P imam pa še eno zverino v delavnici, ki se dela za delat škifo po cestah
... kmalu ... L.p. Mad
Jeremy Clarkson je napisal/-a:You can not be a true petrolhead until you have owned an Alfa, until you have experienced that roller-coaster of pain, disappointment and agony for that brief moment, when everything works.
Po forumu brska: Google [Bot] in 6 gostov