Nasveti in triki - kako kupiti dober avto, napišite pohvale in kritike prodajalcev

Uporabniški avatar
Media3
Stalni uporabnik

Re: bistri21

Napisal/-a Media3 To avg 14, 2007 9:00 pm

ilija je napisal/-a:polo ni avto armatura podvozje ropota digtunge spuščajo olje poznam osebo ki je pri 20.000km vrnila prodajalcu avto na dvorišče in ga pustila ker je nezadovoljna z avtom in poblaščenim servisem vw

Mislim, keri kometarji!
Pa, če ima en težave poj jih imajo pa usi. Mogoče je ta oseba kupila (zbitga, testnega, ga mogoče ni znal vozit....)
Jest pa poznam veliko lastnikov ibiz ter polov, in samo eden je imel zežave pri 1.4 16v, da jemu je olje pil.
Polo ima trenutno res dobro ceno, in je gotovo skoraj edini pravi mali avtomobil.
Npr. novi 207 oz. corsa sta že veliko večja in zame sploh nista več mestna avta, da o preglednosti ne govorim. Sta pa seveda novejša, kar pomeni, da imata boljše podvozje, večji, v notranjosti so boljši materjali sta pa tudi dražja ter rabita za svojo težo več kot 90KM.
Tako, da je polo čist vredu nakup.

W3s7_S1D3
Novinec

Napisal/-a W3s7_S1D3 To avg 14, 2007 9:14 pm

sam sem šel testirat novo Fabio. Probal sem 1.4 16V (80KM al kolk že ima) in pa 1,4TDI (mislm da je bla 70KM).
Malček sem se bal glede glasnosti in pa na papirju se zdijo trije cilindri res malo, vendar me je presenetu v vseh pogledih.
Motor je živahen, poraba izredno majhna, glasnost pa sloh ni tako glasna. Bolj glasen se mi je zdel bencinar. Sem se pa vozil tudi v novem Polu, pa bi za takšen denar raje Fabio vzel (sport oprema).

Uporabniški avatar
KARL ABARTH
Stalni uporabnik

Napisal/-a KARL ABARTH Sr avg 15, 2007 7:16 am

FABIA (nova) je s tehničnega vidika in v seštevku lastnosti, kjer na ocenejevanje ne vpliva posameznikov okus oz individualnost - odličen avto.

Največja ovira pri prodaji bo njena oblika - zunaj + znotraj.

LP
Vrni se na Kupovanje avtomobilov

Kdo je prisoten

Po forumu brska: Google [Bot] in 4 gostov