Nasveti in triki - kako kupiti dober avto, napišite pohvale in kritike prodajalcev

Uporabniški avatar
damjan
Poznavalec foruma

Kraj: črnomelj

Napisal/-a damjan To sep 04, 2007 5:53 pm

- To z oljem ji pa čist verjamem, ker baje so ti 2.0 motorji v bistvu od General Motorsa in jih najdeš recimo v Chervolet Aveo-tu. Na začetku sicer ni žrl nič olja, ker je pa punca bolj agresivna voznica ga je zgleda prepihala v enem letu. :woohoo

- Glede oblike se seveda da razpravljat... sam dej mal boljš poglej. Stranska linija okol blatnika, havbe in luči je skopirana od tanovga BMW5, zadnje luči so si pa pri Mazdi sposodli. To zna pa vsak nardit... :/:o:/
- Če mene prašaš, tista alkantara ni nič druzga kokr narobe obrnjen leder. :roll:

- Preden je Audita nabavla, si je za vmesni avto kupila Citroena Saxo, spuščenga na APEXih in pravi, da se Lexus skrije po udobju in legi. Tko, da rajš ne omenjaj francozov v tej temi. :bonk

- Čričkov tut ni blo nobenih na začetku, je pa res, da ma do hiše ene 100m hard makedama. Prav da pr Auditu sploh ne opaz razlike k zapelje z asfalta, ker že prej trese. Ampak to je zarad navora in jo ne moti... :DDD

:lol:[/quote]

TI SPLOH VEŠ KAJ PIŠEŠ?
dej mi povej kako lahko nekdo leta 1999 kopira linije avtomobila ki pride ven leta 2002/2003. v mislih imam takozvano novo bmw 5

brat ima audija a6 karavana 2.5 tdi in nebom reku da je slab.sploh ne ...sam tud audi ima čričke v notranjosti,pa ima avto 130.000.

o apexih nebi zgubljal besed.....

tisti punci pa povej naj si maybacha kupi da ji bo kost na mestu,pa še morske bolezni nebo fasala

Uporabniški avatar
lextasy
Novinec

Napisal/-a lextasy To sep 04, 2007 8:08 pm

http://www.avto.net/2004/osebna/oglas.asp?id=1389312

najprej tale avto...da komu prihranim muke, razočaranje in denarce :D

tale revček je pripeljan iz Italije in ima 95000 x 3 realnih km. Tip k ga je posedoval je najbrž na teden skadil noter dve šteki cigaret ( italijani pač). Notranjost je požgana od ogorkov...v glavnem horror
avto je bil razbit, štrihan, airbagi ven pobrani...ampak mašinca ima pa vseen značilen lexijev zvok :twisted:

kar se tiče prej omenjene lastnice lexija..noro zadovoljna z audijem, pozimi še plug gor vrže pa lepo ulico spuca pa so vsi veseli in zadovoljni... :har
The SKY is lightning yellow

Uporabniški avatar
Mick Jerry
Uporabnik

Kraj: okolica Lj.

Napisal/-a Mick Jerry To sep 04, 2007 11:05 pm

Kakšen je značilen Lexusov zvok? Res me zanima.
Morda bzzzz iz elektromotorja?

Sicer pa so sedaj odprli Lexus salon v btcju. Skoči tja in jih povprašaj če ti pripeljejo kakšnega lepega iz nemčije recimo. Če kaj dajo nase.
Morda pa kupiš aktualnega, mislm da ga imajo v salonu, če sem prav videl na slikah.

Audija pa res ne kupovat. Kanta od avta, definitivno. Mislim, da je to jako očitno po močnem upadanju prodaje zadnja leta.
Slika

Uporabniški avatar
CupraR
Mojster foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a CupraR Sr sep 05, 2007 10:59 am

V italiji so smešno poceni-zgleda res nimajo cene.
Si pa najbrš treba cajt uzet da lepga pripelješ :D Vsaj kar se tehnike tiče, pleh bo itak tipično italjanski-pobuhan :P

Uporabniški avatar
AudiBoy
Poznavalec foruma

Kraj: Severna Primorska

Napisal/-a AudiBoy Sr sep 05, 2007 2:15 pm

Mick Jerry je napisal/-a:Audija pa res ne kupovat. Kanta od avta, definitivno. Mislim, da je to jako očitno po močnem upadanju prodaje zadnja leta.

zaka pa to? :?
[size=75]Volvo. For life.[/size]

Uporabniški avatar
Mick Jerry
Uporabnik

Napisal/-a Mick Jerry Sr sep 05, 2007 2:28 pm

Nekateri res ne zastopijo sarkazma.

Cagr, dobro napisano. :D
Slika

Uporabniški avatar
GT4turb0
Novinec

Napisal/-a GT4turb0 Sr sep 05, 2007 4:22 pm

Mick Jerry je napisal/-a:Cagr, dobro napisano. :D

Spet sarkazem? :D :D
SPEED?!-NO PROBLEM!

Uporabniški avatar
Mick Jerry
Uporabnik

Napisal/-a Mick Jerry Sr sep 05, 2007 8:13 pm

Ne, tokrat pa res nič sarkazma, je dobro napisal oziroma prenesel besede.

Sicer me pa še zmeraj zanima značilni lexusov zvok.
Slika

Uporabniški avatar
GT4turb0
Novinec

Napisal/-a GT4turb0 Pe sep 07, 2007 10:01 am

Če pozna kdo koga ki ima Lexusa naj mu reče naj napiše prispevek sem ;) Po vseh teh postih bi bilo zanimivo slišat kaj iz prve roke
SPEED?!-NO PROBLEM!

Uporabniški avatar
lextasy
Novinec

Napisal/-a lextasy Pe sep 07, 2007 7:36 pm

GT4turb0 je napisal/-a:Če pozna kdo koga ki ima Lexusa naj mu reče naj napiše prispevek sem ;) Po vseh teh postih bi bilo zanimivo slišat kaj iz prve roke

tale bo pa težka, po moje jih na prste obeh rok prešteješ..so redki ko fabergejeva j***a :D

Uporabniški avatar
is200
Nov uporabnik

Kraj: L.A.

Napisal/-a is200 Ne sep 09, 2007 2:07 pm

cagr ne vem od kod ti podatek da ima ta avto motor od general motorsa če pa je lexus v bistvu ameriška toyota.Take bedarije mi ni treba pisat.
Lexus - The Pursuit Of Perfection

Gobavc
Novinec

Kraj: LJ-Vič

Napisal/-a Gobavc Po sep 17, 2007 7:32 pm

Sicer ne piše, da ni bil karamboliran ampak....Tale IS je stal nekaj časa parkiran z odprtimi air-bagi. Ni bil resno razbit, pa vendar. Potencialni kupec naj avto pregleda.

http://www.avto.net/2004/osebna/oglas.asp?ID=1629772#

Uporabniški avatar
HoSu
Nov uporabnik

Napisal/-a HoSu Sr okt 03, 2007 11:49 pm

Eazy-O je napisal/-a:Dajte nehat zajebavat človeka no. :)

is200, poskusi dobit tegale na testno vožnjo, če se resno zanimaš zanj: http://www.avto.net/2004/osebna/oglas.asp?id=1389312

čim dlje od tega avta stran!sem ga sam šel gledat,tko za foro,in lahk sam rečem,da tisti,ki je imel ta avto,al je prašič in ni za avto popolnoma NIČ skrbel,ali pa ima prevoženih 395.000km :!: sedeži so zjahani,kot da ti s sirkovo ščetko drgnil po njih,da ne omenjam,kako so umazani :nae za ta avto ne bi dal več kot 1000€,res

Uporabniški avatar
porihtano
Novinec

Kraj: KOROŠKA Prevalje

Napisal/-a porihtano Če okt 04, 2007 8:56 am

pa saj ni rek za ta avto...ampak naj gre na testno voznjo z njim da vidi kako se obnese
Slika

Uporabniški avatar
Psepi
Stalni uporabnik

Napisal/-a Psepi To nov 11, 2008 1:36 am

Ima kdo kake resne izkušnje z tem avtom. Me zanima zelo resno, ker jih grem par pogledat pa me zanima če so kakšne posebnosti/napake na teh 200kah za pogledat.

svetilnik
Uporabnik

Kraj: Istra

Napisal/-a svetilnik Sr nov 12, 2008 5:44 pm

Ta cagr ubija! Pa, da ni ta tvoja prijateljica kakšna pjevačica. Oni padajo na audije... samo, da se vidi razkoš. Lexus ni avto za pred kafano, pa tudi sosed bi mislil, da je kakšen Korejc. ;)

Uporabniški avatar
mstk
Nov uporabnik

Kraj: zamostec

Napisal/-a mstk Sr nov 12, 2008 6:27 pm

kaj se pa avdijevci tok rezite ce leksus olje žre. glih vas ljubljeni audi mislm da 2.0 tdi olje žre k žolna. poznam dva lastnika a4 2.0 tdi eden moški eden ženska(stil vožnje), ki imata obadva pri sovoznikovih nogah liter olja za dolivanje. na servisih pravjo da avto žre olje čis normalno- pa se oba razp.zdita pa rečeta da bi mogl za tako ceno avta olje zastonj za rezervo dat :lol: :lol: :lol:

mamo doma SMARTA -isto sranje.
BOMO VIDLI JE REKU TA SLEPI!!! :D

Uporabniški avatar
lextasy
Novinec

Napisal/-a lextasy Pe nov 14, 2008 6:20 pm

Psepi je napisal/-a:Ima kdo kake resne izkušnje z tem avtom. Me zanima zelo resno, ker jih grem par pogledat pa me zanima če so kakšne posebnosti/napake na teh 200kah za pogledat.

ok veliko heca je bilo v tej temi na račun lexusa..cagr in ostali.. :lol: :twisted:

kaj točno te zanima, da ne napišem prostega spisa..vožnja, poraba, servisi, rez. deli..možnost tuninga, drift :?:

Če že iščeš 200-tko, vzemi raje tistega z oznako sport, ker ta ima že špero, medtem ko je navadni nimajo..majhen nasvet ;)

kam greš po avto..pri nas ali tujina?

izkušnje: več kot zadovoljstvo, veliko opreme (alcantara, usnje, gretje sedežev, el. stekla, el. pomik sedežev (6x), audio sistem je že osnoven hudobija..ti sam Nakamichi špila ,6xcd, avtomatska klima, snow program, trc, 6-stop. menjalnik..)
V6 in rwd,-eh ja tega je veliko.. 8)

vso srečo pri iskanju ;)

Uporabniški avatar
Nixxon
Mojster foruma

Kraj: Vrhnika

Napisal/-a Nixxon Sr nov 19, 2008 2:47 pm

Cagr v tem avtu je bil meni vedno kul, tak izgled kot bi imel ogromno Omego Seamaster pred volan nabito. :D
Slika

Uporabniški avatar
esem
Moderator foruma

Kraj: Ljubljana pri Kozarjah

Napisal/-a esem Sr nov 19, 2008 10:40 pm

Nixxon je napisal/-a:Cagr v tem avtu je bil meni vedno kul, tak izgled kot bi imel ogromno Omego Seamaster pred volan nabito. :D

:?: :roll:

klikni sliko za večjo

Slika
Vrni se na Kupovanje avtomobilov

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov