pilotka81 je napisal/-a:Ker sem nova tu gor se spodobi da najprej vse lepo pozdravim in se že v naprej opravičujem če sem po nepotrebnem odprla novo temo. Imam sledeči problem.
Pred kratkim sem se res tako ful na hitro odločila za nakup nove Honde Jazz 1.4 i- DSI sport. Ker je bila odločitev res čist nepričakovana in sem prej imela v mislih še Toyoto Yaris oz. nekaj v tem rangu sem sedaj mogoče celo malo v dvomih nad svojo hitro odločitvijo, zato vas prosim za kakšna koli mnenja glede jazz-a, na kaj moram biti pozorna pr njem, kakršne koli izkušnje z tem avtomobilom. V bistvu me zanima ali je bila moja izbira dobra al sem čist mim udarla. Sicer na jazza še čakam tak da prvih voznih vtisov še nimam (razen probne vožnje).
Do sedaj sem vozila renaulta ki me je z svojo elektroniko čisto razočaral, pri jazzu pa me moti edino to, da je ta model že par let na tržišču in da se pričakuje nov model, ter motijo me malo grdo narejeni zaključki na notranjih straneh vrat.
Hvala za kakšno koli mnenje in izkušnje glede tega avtomobila.
Lp
HONDA je znamka, kvaltitetnih, zanesljivih, tehnično odličnih vozil - za kupca, ki o avtomobizmu ve bolj ali manj splošno znana dejstva to pomeni, da z vidika tehnike pri nakupu ne moreš zgrešit - ker so standardi HONDE s tega vidika za večino konkurence nedosegljivi.
Vidik oblikovne všečnosti in ostalih lastnosti, kjer je ocena individualno pogojena je pa tako ali tako zgolj in predvsem stvar posameznika.
LP