Nasveti in triki - kako kupiti dober avto, napišite pohvale in kritike prodajalcev

Uporabniški avatar
KARL ABARTH
Stalni uporabnik

Re: Dobra izbira ali ne?

Napisal/-a KARL ABARTH Če avg 30, 2007 8:35 am

pilotka81 je napisal/-a:Ker sem nova tu gor se spodobi da najprej vse lepo pozdravim in se že v naprej opravičujem če sem po nepotrebnem odprla novo temo. Imam sledeči problem.
Pred kratkim sem se res tako ful na hitro odločila za nakup nove Honde Jazz 1.4 i- DSI sport. Ker je bila odločitev res čist nepričakovana in sem prej imela v mislih še Toyoto Yaris oz. nekaj v tem rangu sem sedaj mogoče celo malo v dvomih nad svojo hitro odločitvijo, zato vas prosim za kakšna koli mnenja glede jazz-a, na kaj moram biti pozorna pr njem, kakršne koli izkušnje z tem avtomobilom. V bistvu me zanima ali je bila moja izbira dobra al sem čist mim udarla. Sicer na jazza še čakam tak da prvih voznih vtisov še nimam (razen probne vožnje).
Do sedaj sem vozila renaulta ki me je z svojo elektroniko čisto razočaral, pri jazzu pa me moti edino to, da je ta model že par let na tržišču in da se pričakuje nov model, ter motijo me malo grdo narejeni zaključki na notranjih straneh vrat.

Hvala za kakšno koli mnenje in izkušnje glede tega avtomobila.
Lp

HONDA je znamka, kvaltitetnih, zanesljivih, tehnično odličnih vozil - za kupca, ki o avtomobizmu ve bolj ali manj splošno znana dejstva to pomeni, da z vidika tehnike pri nakupu ne moreš zgrešit - ker so standardi HONDE s tega vidika za večino konkurence nedosegljivi.

Vidik oblikovne všečnosti in ostalih lastnosti, kjer je ocena individualno pogojena je pa tako ali tako zgolj in predvsem stvar posameznika.

LP
Zadnjič spremenil KARL ABARTH, dne Če avg 30, 2007 8:47 am, skupaj popravljeno 1 krat.

pilotka81
Nov uporabnik

Kraj: Celje

Napisal/-a pilotka81 Če avg 30, 2007 8:37 am

KARL ABARTH je napisal/-a:
pilotka81 je napisal/-a:Tolk ogledov pa nč konkretnih komentarjev. Tud pristaši honde nč ne poveste kak se vam ta model zdi. :P

Če iščeš pozornost potem so drugi forumi oz forumi drugačne sorte veliko bolj primerni.

LP

Z čim sem se pa že teb zamerla :twisted: , mogoče zato ker sem ženska in bi samo rada kako praktično informacijo o avtu dobla.

Uporabniški avatar
KARL ABARTH
Stalni uporabnik

Napisal/-a KARL ABARTH Če avg 30, 2007 9:06 am

pilotka81 je napisal/-a:
pilotka81 je napisal/-a:Tolk ogledov pa nč konkretnih komentarjev. Tud pristaši honde nč ne poveste kak se vam ta model zdi. :P

Če iščeš pozornost potem so drugi forumi oz forumi drugačne sorte veliko bolj primerni.

LP

Z čim sem se pa že teb zamerla :twisted: , mogoče zato ker sem ženska in bi samo rada kako praktično informacijo o avtu dobla.

Ženske me niti najmanj ne motijo - ne tu na forum-u, še manj pa "v živo"

Sicer pa : po tvoji reakciji sem sklepal, da si za tvoje prostavljeno vprašanje pričakovala, da bodo odgovori kar deževali

LP

Uporabniški avatar
RR
Stalni uporabnik

Napisal/-a RR Če avg 30, 2007 9:17 am

A mora nekdo, ki bo kasneje potreboval info o Jazzu prebirat neumesne izjave...

Where are moderators :?:

Uporabniški avatar
Ivan36
Mojster foruma

Kraj: Primorska je lepa. 100 ljudi 100 čudi !

Napisal/-a Ivan36 So sep 01, 2007 10:12 pm

Evo tukaj kaj dogaja novo
http://paultan.org/archives/2007/05/08/ ... onda-jazz/
http://www.honda-cepin.com/novice.asp?CurrentId=95
http://cars.about.com/od/honda/fr/ch_06hondafit.htm Test-i
Pa če v SLO ni veliko določenega modela v tem primeru Jazz iščite po svetu. :idea: ;)

Drugače je pa to odličen avto sem ga testiral in ima ogromno prostora glede na velikost - ni razred :shock:

Uporabniški avatar
SamoK
Stalni uporabnik

Kraj: Maribor

Napisal/-a SamoK So sep 01, 2007 10:53 pm

pilotka81 je napisal/-a:

LP

Ženske me niti najmanj ne motijo - ne tu na forum-u, še manj pa "v živo"

Sicer pa : po tvoji reakciji sem sklepal, da si za tvoje prostavljeno vprašanje pričakovala, da bodo odgovori kar deževali

LP

stari, kaj tebe impotenca muči? vprasam samo..

Uporabniški avatar
SAVINJCAN
Mojster foruma

Napisal/-a SAVINJCAN So sep 01, 2007 11:13 pm

:har :har :har

Uporabniški avatar
Ivan36
Mojster foruma

Kraj: Primorska je lepa. 100 ljudi 100 čudi !

Napisal/-a Ivan36 Ne sep 02, 2007 1:33 pm

No ko nasuješ nekaj konkretnega pa vsi spraševalci zmrznejo :shock: :-P :roll:

pilotka81
Nov uporabnik

Napisal/-a pilotka81 Po sep 03, 2007 7:04 pm

Hvala vsem za komentarje glede jazz-a. Sama sem imela čez vikend na uporabi testnega in avto se lepo vozi in je velika razlika od mojga prejšnjega avta.
Danes sem pa itak prevzela svojga novega jazz-a in ga bom lahko še do dobra preizkusila kako se avto v praksi obnese. Vsekakor pa mi ni žal da sem se odločila za ta avto.

Lp

fifi
Novinec

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a fifi Po sep 03, 2007 7:38 pm

Odličen avto, ga imamo v družini. Dobr izdelan, ful prostora not, varčna mašina, super menjalnik, volan, v glavnem razred zase znotraj razreda mestnih avtov.
Don`t worry, be happy:)

Uporabniški avatar
marjanko
Nov uporabnik

Kraj: NM

Napisal/-a marjanko To sep 04, 2007 6:49 pm

Ahoj, avto je meni všeč, samo ali nima notor samo 3 cilindre? Ali sem ga morda zamenjal z Coltom?!

pilotka81
Nov uporabnik

Napisal/-a pilotka81 To sep 04, 2007 7:59 pm

marjanko je napisal/-a:Ahoj, avto je meni všeč, samo ali nima notor samo 3 cilindre? Ali sem ga morda zamenjal z Coltom?!

Kot je meni znano ima jazz 4-valjni vrstni motor, 2 ventila in dve svečki na valj.
Če se pa motim naj me pa nekdo popravi. ;)

Uporabniški avatar
MacTron
Administrator a.com

Kraj: Dezela Kranjska

Napisal/-a MacTron To sep 04, 2007 8:18 pm

@pilotka81: torej kaj to pomeni... pomislil koliko ima potem cilindrov? 8 ventilov...
  • skupnost | znanje | tehnika | napredek | a.com

Uporabniški avatar
tili
Novinec

Napisal/-a tili Sr sep 05, 2007 4:18 pm

Majo pa precej zasoljene cene. 12000EUR brez klime in samo 2 varnostni blazini, navadna barva...Mislim da se za tak denar dobi že dosti bolših novih avtov.

jani.vuk
Novinec

Kraj: Idrsko pri Kobaridu

Napisal/-a jani.vuk Sr sep 05, 2007 5:23 pm

če je tebi dobro je meni tudi

pilotka81
Nov uporabnik

Napisal/-a pilotka81 Sr sep 05, 2007 8:11 pm

tili je napisal/-a:Majo pa precej zasoljene cene. 12000EUR brez klime in samo 2 varnostni blazini, navadna barva...Mislim da se za tak denar dobi že dosti bolših novih avtov.

Pomota avtomatska klima je že v serijski opremi :P Jaz sem itak vzela sport varianto ki ima v bistvu zame vso zadovoljivo opremo. Itak ima pa vsakdo svoj okus in svoje želje pri izbiri avta.

Uporabniški avatar
tili
Novinec

Napisal/-a tili Če sep 06, 2007 1:13 am

Spregledal avtomatsko :oops: .
Vrni se na Kupovanje avtomobilov

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 14 gostov