tili je napisal/-a:Koslega ma Golfa 4 1.4 in je proti mojemu Puntu 1.2 16V nepremičnina. Pospeški so res za stare mame.
pretiravas... punto pa te zalima v zic?
MatejW je napisal/-a:@For, ja se spomnim tvojga avta ja, metalik plavi je bil ne? Ce nena vec slik pokaze v tvoji temi o golfuops:
![]()
No in kaj ti pravis o 1.4 masini? Gre solidno?
Lumpy_ je napisal/-a:Daj ne ga lomit, klima ne vzame nikol 10KM.![]()
Acidovega sem jaz probal peljat, pa če nisi dirkač, je dovolj. Za klimo nevem kak se pozna na teh mašinah, ker nisem probaval takrat. Drugače pa od bivše foter je mel 1.4 16V, pa je mel probleme z pitjem olja.
Acid ti povej kaj več, kolk ti kaj olja porabi.
off: ki si ti meni mož zgubleni?
MatejW je napisal/-a:Motor na tej 1.4 mašini ima skoro tak zvok ko dizel mašina![]()
golfTDI je napisal/-a:še enkrat:ne kupuj 1.4!
MatejW je napisal/-a:MatejW je napisal/-a:Motor na tej 1.4 mašini ima skoro tak zvok ko dizel mašina![]()
Ma kdo podoben zvok na 1.4 masini?![]()
No ni glih tak ko dizl, ampak podobn, samo malo tišji...
Kael je napisal/-a:golfTDI je napisal/-a:še enkrat:ne kupuj 1.4!
1.4 motor je za tako težko vozilo, kot sta npr. Seat Leon in VW Golf IV preprosto prešibak. Dobro dokler se pelješ sam in brez klime še gre, ko pa maš noter še punco, pa prižgano klimo pa se svinsko pozna in poraba raste v nebesa, ker moraš motor bolj tiščati. Poleti: dva v avtu + klima + mesto je mimogrede 10L, 1.6 motor bo dosti boljša izbira, posebej ob kakšni daljši turi, vožnji na morje ipd. Motor 1.4 močno odsvetujem, vsaj potem kar sem videl v Seat Leonu, ki ime isti motor kot Golf IV. Motor 1.4 za Golfa je kvečjemu primeren za kakšno babo, ki misli, da je gas digitalen in se že pri 60 dere AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA ko gre hitro.
AgitatoR je napisal/-a:Če smo se štirje konkretni dedci s polnim kufrom peljal 800 km v eno smer in potem nazaj, vmes je tut klima laufala in je šel avto povsem suvereno, s porabo 8.0, potem si upam trdit da je za vsakodnevno uporabo čist dost.
MatejW je napisal/-a:Vidiš, to je to... en govori tak en pa spet drugače
tili je napisal/-a:Koslega ma Golfa 4 1.4 in je proti mojemu Puntu 1.2 16V nepremičnina. Pospeški so res za stare mame.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 20 gostov