montblanc je napisal/-a:lansko leto sem šel pri njih pogledat megana coupe, se vozil z njim, ga pogledal komplet a očitno ne dovolj, avto naj ne bi bil poškodovan ali karamboliran mi je zatrjeval prodajalec velik nategator, dal aro, servisno knjigo in rezervno kartico naj bi dostavili kasneje, in naslednji dan šel po avto. Pridem po avto, ga še enkrat pogledam in opazim, da so pozabili zadaj snet zaščitne trakove od ponovnega lakiranja. Vprašam prodajalca kako to pa je našel 1000 in eno razlago, nakar pove, da pa je bil od zadaj "malenkost" poškodovan a da so njegovi fantje stvar "zrihtali". Povem, da avta ne bom vzel, so rekli mirno dušno "prav, are pa tudi ne dobite nazaj!" Pravijo da za vsako rit palca raste in za njihovo raste prekleto velika. Avti so iz Italije, sumjivega porekla, brez papirjev, ki jih kao dostavijo kasneje in noben nima realnih km. Tace stran od njih!!! Mene je ta šola kar precej stala, žal.
Ja pa sej kupujes rabljen avto. Pa kaj ce je bil mal ruknjen.. ce je popravljeno, potem res ni panike. Ljudje greste kupovat rabljen avto in pricakujete da bo tak kot nov