Nasveti in triki - kako kupiti dober avto, napišite pohvale in kritike prodajalcev

Uporabniški avatar
bigturbo
Stalni uporabnik

Kraj: lj

Napisal/-a bigturbo So okt 20, 2007 8:06 am

cruiser1 je napisal/-a:
Falco' je napisal/-a:
cruiser1 je napisal/-a:

moje sožalje zate, ker se boš vse življeje vozil v garah. težko verjamem, da boš prišparal 20.000€ ali celo 30.000€. sam trenutno nimam kredita za avto, ker vozim 11 let staro mašinerijo, ampak za naslednjega bo pa potrebno vzet kredit. malo je primerov, ko lahko z gotovino plačaš avtov.

cruiser1, seveda brez zamere, to so samo moje domneve. možno je vse in če si se tako odločil ti vsa čast.

Naj se ti ne smilim ker se nikoli ne vozim v garah. Imam 15 let star avto, ki je bolj zanesljiv in z veliko več opreme kot kaki nojvejši in dražji avtomobili - vdrževanje samo redni servis! Ampak hočem rečt, da pomojem ni pametno se preveč zadolževat za avto! 20.000-30.000 eur ali pa celo še več pa res ne mislim nikoli dati za avto! Jaz nevem sicer kake plače mate vi ampak čeprav sem čist mahnen na avtomobile je na svetu še veliko drugih reči za katere se splača porabit denar! >Itak pa naj s svojim denarjem počne vsak kar hoče!

ojoj vsak ve zase!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
biturbo SKN Project CT3 50

Uporabniški avatar
Unas
Nov uporabnik

Napisal/-a Unas So okt 20, 2007 8:35 am

Aja, bom še izkoristil temo za eno vprašanje. Vzel sem A4 1.8t Quattro predelan pri ABT, da je nekaj močnejši in lepo našminkan) in zdaj morem ugotoviti, ali vse štima, preden se izteče onih 8 dni, ko lahko reklamiram. Zaenkrat je prvi vtis odličen, a vto gre kot raketa, odlično leži na cesti, od notri je super ohranjen, na podvozju zgleda, da vse štima edino kar me moti je, da mi je včeraj po ene 100km avtoceste števec za temp. padel iz 90 na 75-80. Pa se mi zdi, da sem tukaj čital nekje, da je to nekaj narobe z nekim senzorjem al nekaj.. pa da potem lahko zmede ECU, da zniža boost pa vklopi čok in avto manj gre pa več žre.. sicer je še vedno šel kot raketa, ampak vseeno :D Če mi kdo pove kako je s tem al pa najde ono temo, bi bilo fajn.

Edit: pa še ena stvar je - avtoradija z običnim euro konektorjem ne gre pšriklopiti :S Zdaj je notri nek zastareli Grunding z CD vekslerjem, ko ma čist drugačne priklope - ma kar 3 konektorje + antena :S

Uporabniški avatar
burka
Stalni uporabnik

Kraj: Zasavje

Napisal/-a burka To okt 23, 2007 7:52 pm

prvo glede reklamacije: avto pelji k enemu avtomehaniku, opcija je tudi AMZS, pa naj ga pregledajo, je pa res, da bos moral neki malega placat...

glede avtoradia: to so verjetno stari priklopi...zapelji se do enega avtoelektricarja, pa bo porihtal zadevo, da bojo sli europriklopi gor.

LP

doo
Nov uporabnik

Napisal/-a doo Sr okt 24, 2007 11:49 am

Predvidevam ,no upam da se motim , da bo naslednje vprašanje kako namesto plačila kazni v uklonilni zapor.
Pa brez zamere , vsaj po napisanih izjavah "gre kot raketa". Pa veliko varnih kilometrov.LP

Uporabniški avatar
sonček
1/2 zvezdice

Kraj: 10 km iz Žirov v hribe

Napisal/-a sonček So okt 27, 2007 1:18 pm

Unas je napisal/-a:Aja, bom še izkoristil temo za eno vprašanje. Vzel sem A4 1.8t Quattro predelan pri ABT, da je nekaj močnejši in lepo našminkan) in zdaj morem ugotoviti, ali vse štima, preden se izteče onih 8 dni, ko lahko reklamiram. Zaenkrat je prvi vtis odličen, a vto gre kot raketa, odlično leži na cesti, od notri je super ohranjen, na podvozju zgleda, da vse štima edino kar me moti je, da mi je včeraj po ene 100km avtoceste števec za temp. padel iz 90 na 75-80. Pa se mi zdi, da sem tukaj čital nekje, da je to nekaj narobe z nekim senzorjem al nekaj.. pa da potem lahko zmede ECU, da zniža boost pa vklopi čok in avto manj gre pa več žre.. sicer je še vedno šel kot raketa, ampak vseeno :D Če mi kdo pove kako je s tem al pa najde ono temo, bi bilo fajn.

Edit: pa še ena stvar je - avtoradija z običnim euro konektorjem ne gre pšriklopiti :S Zdaj je notri nek zastareli Grunding z CD vekslerjem, ko ma čist drugačne priklope - ma kar 3 konektorje + antena :S

Možn, da je termostat ampak, da se ne bom prehitro zatipkal so lahko tud senzorji krivi ampak o teh pa jaz nimam pojma.
Za radio pa pelji k električarju.

lp
Osu gre samo enkrat na led.lp
Vrni se na Kupovanje avtomobilov

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov