Nasveti in triki - kako kupiti dober avto, napišite pohvale in kritike prodajalcev

Strokovnjak
Uporabnik

Napisal/-a Strokovnjak So okt 20, 2007 2:25 pm

Sh3bO je napisal/-a:@IcEman: Veliki servis na teh mašinah se dela na 90.000.

Osebno imel takšnega golfa z isto mašino - same pohvale. Glede na moč in kaj vse da avto od sebe ima smešno porabo. Pri meni je bila med 5,5 in 6,5.

Kar se tiče cen - so kar precenjene. Ko sem razbil svojega golfa, sem šel enkrat gledati golfa 115PS, letnik 00 z vso opremo (xenon, leder. recaro) pa ga tip ni dal izpod 10.500€. Ta avto se je potem še prodajal sigurno 2 meseca. Človek bi moral biti nor da bi dal za 7 let starega golfa toliko dnarja... :roll:

Hehe, za tistega golfa sem se tudi jaz zanimal, sprva mi lastnik po telefonu sploh ni hotel cene povedat, pacient pač. Naj pridem pogledat, pa da bo takrat povedal ... Pa še 115 konjski motor je mel --> veliki servis vsake 60.000 km.

In prav takrat sem pogledal še Passate in ugotovil, koliko so golfi TDI 115/130 precenjeni. Me pa zanima, če ga je sploh prodal, ker se je valal po oglasih res dolgo.

Uporabniški avatar
tomzzi
Poznavalec foruma

Napisal/-a tomzzi So okt 20, 2007 2:28 pm

Sklepic je napisal/-a:tomzzi astra se nemore prmerjat nikol z golfom mamo doma oba sam ni primerjave golf rulZZZ heheh

Kdo je kaj astro tukaj omenjal? Spet eden tistih ki ne ve kaj bi sam s sabo. :roll: Se ne mislim prerekat tukaj, ker to ni moj namen. Sicer je pa to off topic se ti ne zdi?

-ziga-
Nov uporabnik

Kraj: ljubljana

Napisal/-a -ziga- So okt 20, 2007 3:33 pm

leoCar je napisal/-a:Preglej malce tega, je cenejši ;)
http://www.avto.net/2004/osebna/oglas.asp?id=1682613

Tale je pa danes prisel gor. Hvala za oglas ga bom pregledal ;)

Aja fantje ni ta tema namenjena temu da bi se šli da je golf bolši od astre. :roll: Vsak bo tisti avto hvalil katerega ma, kar je logično. :idea: Tko da se je to čist brez smisla it :-P
Vrni se na Kupovanje avtomobilov

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov