lenivec je napisal/-a:sam šef mercedeza je priznal da jih je blo zelo strah ko so italjani predstavli ta avto. potem so pa čez čas vidli da nebo nič ker so meli totalno zgrešen marketing.
drugače pa thesis ni avto, ampak premična dnevna soba
Uh to za Mercedes pa niti nisem vedel
No sam ko sem malo primerjal tri nemške avto pdobne cene; torej BMW 5, MB E in Audi A6; je ves občutek in počutje ki obdaja vožnjo v Thesisu na najvišjem nivoju
Andraz: Kupi en kvalitetno posnet Jazz cd; pojdi na testno vožnjo v Thesisko (me čudi da še nisi šel); vsatavi CD; daj na glas in ko boš videl kaj zmore odlična izolacija (tudi pri 200 km/h je kot v fotleju doma)) in Bose ozvočitev boš o izjavi glede kaknšega hrupnega okolja naslednjič parkarat premislil. Jaz mam malo občutka da neveš točno kako dober avto kupuješ, verjetno imaš tak občutek zaradi precej nizkish cen rabljenih.
Če smo že pri zvoku; Bosovi strokovnjaku so v avtu oz. kabini preživeli res ogormno časa da so dosegli, kot sem že omenil ozvočitev koncertne dvorane in vsako postavitev zvočnika postavili na najbolj optimalno mesto kar gre; tako da za mp3 v tem avtu prostora ni (zato v ponudbi te možnosti niti ni, ker je avto namenjen za poslušanje angažirane in kvalitetne glasbe) ker je zvok bombastičen... Pa ne pretiravam.