Kritik je napisal/-a:Pa sej vsak ki prodaja avto, postavi višjo ceno.... pač probaš iztržit čim več. Mene so tud klical za prejšnji avto, pa zbijal ceno pa jokal da je previsoka.... Potem se je pa našel en resen, prišel, pogledal, probal in bil nadvse zadovoljen. Sva si segla v roke in biznis je bil sklenjen, prodal sem ga pa po ne bistveno nižji ceni. Zakoni svobodnega trga, ponudba - povpraševanje. Če ga ne bo uspel prodat bo že znižal ceno. Grem pa stavit, vsaj za te golfe, da se bodo prodali po teh ali primerljivih cenah... ker ne vem sicer zakaj, ampak slovenčki poveličujejo volkswagne nad vsem razumom.
Me zanima, kaj si oni tip mislil, ko mu je kolega rekel: Matr, te je nategnil, avto bi lahko dobil ceneje.
Pa ne, da si ga nategnil, ne. Saj sta se zmenla. To je ta barvitost prodajanja/kupovanja rabljenih avtov. Jaz sem svojo Lantro scincal iz 1.350.000 SIT na 950.000 SIT (5 let staro), medtem, ko sem iztočasno prodal 9 let starega Accenta brez vsakršne opreme (pa ša od zadaj je bil zaleten+2. lastnik) za 400.000SIT. Če to ni bil nateg...
Rimski pregovor pravi: Kupec je tisti, ki naj pazi!