Nasveti in triki - kako kupiti dober avto, napišite pohvale in kritike prodajalcev

sa
Nov uporabnik

Napisal/-a sa So dec 08, 2007 9:42 pm

[quote="kolmanko"]SA!
Ste imeli v ožjem izboru enoprostorca tudi Citroen C4 Picasso Grand in če ste, kaj vas je odvrnilo od njega? Mogoče ima kdo na tem forumu kakšne izkušnje s tem avtomobilom?[/quote]

Sem sedel v njem, nisem ga pa vozil. Avto se mi je zdel zelo prostoren, ampak je bil letos spomladi krepko dražji od s-maxa, zato se nisem podrobneje zanimal. Kako je danes z njegovo ceno glede na Citroenovo politiko popustov, ne vem. Ni jih pa videti prav veliko na cesti, tudi v tujini ne.

Odbil me je tudi nezainteresiran prodajalec. Poleg tega malenkosti: če hočeš določeno dodatno opremo (npr. ksenon), moraš vzeti najvišjo stopnjo opreme. Moti me tudi, da npr pri vozilu za 20 k € + nimaš usnjenega volana ? niti ga ne moreš doplačati. Po dimenzijah sta si podobna, Picasso Grand ima serijsko 7 sedežev, ki jih ne potrebujem.

Ni me prepričal....

Uporabniški avatar
imilet1
Uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a imilet1 Ne dec 09, 2007 12:58 am

toyota je tojota!!!

Uporabniški avatar
JEREMIJA79
Uporabnik

Napisal/-a JEREMIJA79 Ne dec 09, 2007 1:45 am

Tuki bi bil tudi sam pred dilemo:Ford(oblika in performace),Toyota(kvaliteta izdelave in zanesljivost)težka bo... :oops:
Vrni se na Kupovanje avtomobilov

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov