Taki odgovori so mi že bolj všeč
Drgač pa vem ja da je bil jeep nagrajen za najbolšga terenca... Glede okretnosti se z mojim lahko skoraj kosam z mercedesem C klase ( od fotra) tako da imam izkušnje... glede terena pa... je bolj tko kot je nebivedu povedal.. se raj kje mal hitrej peljem kot pa po nekem ornk terenu....in za to kar jaz rabim ( ali ljubitelsko ali ob vikendih ko greš kam na izlet) je za mene popolnoma dosti vodljiv in okreten... in verjem da ko se ga navadiš ga je lažje sparkirat kot petko (visoko sedišče-dober razgled)
Maky: se ga da registrirat kot tovorno vozilo.. vendra ima ob tem samo še dva sedeža ker ostalo se smatra kot nakladalni prostor....
Da pa so Jeepi kavbojsko narjeni se pa žal morem strinjat... vsak ki ga je kdajkoli šravfal ve zakaj... pod armaturki ni barvan (goli pleh) ...na robu strehe ma letvice pod njimi pa ni barve samo osnovna zaščita

.....do letnika 98 je v njih "yugo" plastika ( za ostale ne vem)...pri menjavi termostata motorja moraš razjemat pol glave.....če ti crkne žarnica moraš imet poleg skoraj vso orodje da jo zamenjaš ( vzet moraš namreč celo luč ven....da to nardiš moraš snet vso plastiko okol luči...)
Ampak to je samo izdelava.....kar se pa tiče pogonov, reduktorja,križev....motorja....so pa po srcu pravi amerikanci ( neuničljivo ob primerni uporabi...)
Kako so pa novejši narjeni pa nimam izkušenj.
In ja vzdrževanje ( mojga ki ga imam trenutno) je skoraj cenejše od vzdrževanja osebnega avta ( z izjemo porabe in gum) poceni deli....šravfam sam....vprašanje ki nastane pa je če bi novejšega še tudi znal šravfat ( elektronika v avtih mi ne diši najbolj)
Tist kaj pa komu crkne je pa tko... če crkuje vsem je neki narobe.. če pa crkuje enmu pa men osebno nič ne pomen... je pač tko da lahko pri vsakem avto neki narobe...
Pač odločam se še vedno med tema dvema... tako da mnenja še vedno dobrodošla.. mudi se mi pa tudi ne.