Nasveti in triki - kako kupiti dober avto, napišite pohvale in kritike prodajalcev

Uporabniški avatar
JEREMIJA79
Uporabnik

Napisal/-a JEREMIJA79 Po dec 17, 2007 10:46 pm

SAVINJCAN je napisal/-a:
JEREMIJA79 je napisal/-a:Savinjčan pomiri se te bo še kap,poleg tega pa kdo je tu omenjal VW... :roll:

Tudi jaz sem bil v BMW-ju pa še v kateri drugi tovarni tudi pa ti povem da razen tega da vsi delajo avtomobile nimajo nič skupnega z Revozom na tvojo žalost.

Tu si hvalil BMW, kao nemce in s tem posredno svoj ljubljeni VW.

No v glavnem še enkrat ti čestitam, res si car. Zdaj pa se nebom več ukvarjal s tabo in bom v tej temi odgovarjal samo na poste, ki se tičejo nakupa avta kot je bilo v prvem postu napisano.

Ne pozabi ti si naredil prvi OFF post... ;) Glede posrednosti v mojih postih si pa ti zadnji ki lahko kaj rečeš.Sploh mi pa ni jasno zakaj dipl.ing.strojništva struži zobate vence. Pa še nekaj ne sodi knjige po platnicah... :bere
Zadnjič spremenil JEREMIJA79, dne Po dec 17, 2007 10:48 pm, skupaj popravljeno 1 krat.

Uporabniški avatar
MacTron
Administrator a.com

Kraj: Dezela Kranjska

Napisal/-a MacTron Po dec 17, 2007 10:47 pm

cliort je napisal/-a:WV driver, lover, owner, pa kaj jest vem kaj si še... :D

off:
no tu bom pa vskocil zato da razlozim da se ne pise WV ampak VW in to z namenom
Volks Wagen = Ljudski avto
  • skupnost | znanje | tehnika | napredek | a.com

Uporabniški avatar
JEREMIJA79
Uporabnik

Napisal/-a JEREMIJA79 Po dec 17, 2007 10:49 pm

MacTron je napisal/-a:

off:

No vsak se enkrat zmoči... :EE

Uporabniški avatar
SAVINJCAN
Mojster foruma

Napisal/-a SAVINJCAN Po dec 17, 2007 10:49 pm

JEREMIJA79 je napisal/-a:
SAVINJCAN je napisal/-a:
JEREMIJA79 je napisal/-a:Savinjčan pomiri se te bo še kap,poleg tega pa kdo je tu omenjal VW... :roll:

Tudi jaz sem bil v BMW-ju pa še v kateri drugi tovarni tudi pa ti povem da razen tega da vsi delajo avtomobile nimajo nič skupnega z Revozom na tvojo žalost.

No v glavnem še enkrat ti čestitam, res si car. Zdaj pa se nebom več ukvarjal s tabo in bom v tej temi odgovarjal samo na poste, ki se tičejo nakupa avta kot je bilo v prvem postu napisano.

Ne pozabi ti si naredil prvi OFF post... ;) Glede posrednosti v mojih postih si pa ti zadnji ki lahko kaj rečeš.Sploh mi pa ni jasno zakaj dipl.ing.strojništva struži zobate vence. Pa še nekaj ne sodi knjige po platnicah... :bere

aja, zobate vence delajo zdajle v pekarni a veš :P

zdaj me boš še pa komandiral kdo lahko kaj reče? :P a ni to forum?

če si pa fovš, da sem dipl. ing. str. ti pa nemorem pomagat :) tipičen slovenc
Zadnjič spremenil SAVINJCAN, dne Po dec 17, 2007 10:53 pm, skupaj popravljeno 2 krat.

Uporabniški avatar
JEREMIJA79
Uporabnik

Napisal/-a JEREMIJA79 Po dec 17, 2007 10:51 pm

SAVINJCAN je napisal/-a:
SAVINJCAN je napisal/-a:

aja, zobate vence delajo zdajle v pekarni a veš :P

Ja za Renaulte mogoče...

:cry

Uporabniški avatar
SAVINJCAN
Mojster foruma

Napisal/-a SAVINJCAN Po dec 17, 2007 11:13 pm

MacTron je napisal/-a:

off:

To je napisal tako zato, ker si tega sploh ni vredno zapomniti kako se napiše.

Uporabniški avatar
JEREMIJA79
Uporabnik

Napisal/-a JEREMIJA79 Po dec 17, 2007 11:24 pm

SAVINJCAN je napisal/-a:
MacTron je napisal/-a:

off:

To je napisal tako zato, ker si tega sploh ni vredno zapomniti kako se napiše.

Ne morem verjet to je že druga tema v parih dneh ki je primarno bila o Renaultu,pa so vozniki Renaultov takoj napadli VW ki sploh ni bil vodilo pogovora. :roll: Meni to kaže na nesigurnost v Renaulta ker namesto da bi povedali kaj je na njem boljše govorite kaj je na VW slabše,manj kvalitetno itd. :roll: Savinjčan še dobro,da nisi v vladi,ker potem bi se bili prisiljeni vsi voziti z Renaultom,da nebi kršili zakona. :EE

Uporabniški avatar
tili
Novinec

Napisal/-a tili To dec 18, 2007 2:25 am

JEREMIJA79 napadati si začel ti, ker na vsak način hočes vsiliti svoje mnenje SAVINJČAN-u, da so nemški delavci bol natančni od drugih predvsem Revozovih.
Glede VW pa samo to, da so pri vrhu lestvice kar se količine serijskih napak tiče.

Uporabniški avatar
JEREMIJA79
Uporabnik

Napisal/-a JEREMIJA79 To dec 18, 2007 2:34 am

tili je napisal/-a:JEREMIJA79 napadati si začel ti, ker na vsak način hočes vsiliti svoje mnenje SAVINJČAN-u, da so nemški delavci bol natančni od drugih predvsem Revozovih.
Glede VW pa samo to, da so pri vrhu lestvice kar se količine serijskih napak tiče.

Za začetek si preberi moje poste še enkrat pa mi povej kje koga napadam. :roll: Tili to je forum ne skedenj tvoje stare mame kjer boš ti določal kaj bom pisal. :EE Pa še povej kje točno sem jaz kaj pisal v tej temi o VW. :roll:

Uporabniški avatar
bam88
Stalni uporabnik

Napisal/-a bam88 To dec 18, 2007 3:16 am

pa ljudje bozji kaj hudica vam dogaja? Tema je o nakupu Renault Clio-ta vi se pa prickate o VW tovarnah. Mater ste budale.

Uporabniški avatar
JEREMIJA79
Uporabnik

Napisal/-a JEREMIJA79 To dec 18, 2007 6:45 am

bam88 je napisal/-a:pa ljudje bozji kaj hudica vam dogaja? Tema je o nakupu Renault Clio-ta vi se pa prickate o VW tovarnah. Mater ste budale.

Jah pejt lepo nazaj po postih pa poglej kdo ga je omenil.Jest sem že napisal da se mi zdi da ga avtor ni omenjal. :jao:

OLI
Novinec

Napisal/-a OLI To dec 18, 2007 6:54 am

Sprašuje kako je z nakupom cliota pa eden vskoči"kaj pa če bi polota kupil je boljši" in tralalalalal.

JEREMIJA79 zate pa na žaloste velja da voziš verjetno vw, ker kjerkoli se najde takšna tema kot je ta ti vletiš in spet "kupi vw"?
Tip sprašuje za Cliota, saj v naslovu teme tako piše.
Lahko pa si najhitrejši kmet na vasi pa verjemi, da ti ne bom fovš?

Celotna evropa izbira avto leta, kolikokrat je bil vw evropski avto leta? :lol:
Če misliš, da zmoreš, zmoreš.
Če misliš, da ne zmoreš, imaš prav.

Uporabniški avatar
JEREMIJA79
Uporabnik

Napisal/-a JEREMIJA79 To dec 18, 2007 7:30 am

OLI je napisal/-a:Sprašuje kako je z nakupom cliota pa eden vskoči"kaj pa če bi polota kupil je boljši" in tralalalalal.

JEREMIJA79 zate pa na žaloste velja da voziš verjetno vw, ker kjerkoli se najde takšna tema kot je ta ti vletiš in spet "kupi vw"?
Tip sprašuje za Cliota, saj v naslovu teme tako piše.
Lahko pa si najhitrejši kmet na vasi pa verjemi, da ti ne bom fovš?

Celotna evropa izbira avto leta, kolikokrat je bil vw evropski avto leta? :lol:

Žaljiv si po nepotrebnem pa še to kar sem napisal tvojemu predhodniku beri poste kje za hudiča sem jaz omenjal VW :twisted:

Uporabniški avatar
IcEm4n
Mojster foruma

Napisal/-a IcEm4n To dec 18, 2007 8:17 am

od 32 komentarjev mogoče le 3je taki, ki niso offtopic. Človk sprašuje o Cliu (h katermu se najbolj nagiba), Polotu in Fiesti, ne pa o neki izdelavi pr BMW ali Renaultu.

Od teh naštetih treh lahko neki na kratko povem o Cliu dCi - šparovček (povp. poraba tm 4,5 l / 100 km). Če me spomin ne vara, so najbolj problematični tisti s 65 konji. Drugače ma moj brat 80 konjskega tm okrog 70k prevoženih in še zmer dela BP. Ampak glede na to, kko je z vseh strani slišat o crkavanju teh dizlov v cliotih, bi mogu mojemu bratu že vsaj ene 5krat crknt (glede na to, kako z njim voz). :lol: :lol:
Slika

Uporabniški avatar
bam88
Stalni uporabnik

Napisal/-a bam88 To dec 18, 2007 9:11 am

jeremija me niti ne zanima kdo je zacel. lahko bi si zamislil rek da pametnejsi odneha. brezvezno smetenje teme.

Kar se pa tice nakupa. Od vseh vozil ki si jih omenil za nakup bi se jest definitivno odlocil za Kliota.

Uporabniški avatar
Uribobo
Novinec

Napisal/-a Uribobo To dec 18, 2007 9:30 am

Vete kaj sploh pomeni VW?

Völlig Wertlos!

Uporabniški avatar
bam88
Stalni uporabnik

Napisal/-a bam88 To dec 18, 2007 10:17 am

A je vazn kaj kej pomeni? A lahko prosm cloveku svetujete? Mislim da ga ne zanima kaj kratice pomenijo in kako se v fabrkah delajo avti mar ne?

Sklepic
Novinec

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a Sklepic To dec 18, 2007 10:25 am

vsi 3je so dobri, jaz bi izbiral med polom in cliom
:?

Uporabniški avatar
Lumpy_
Poznavalec foruma

Kraj: Miklavž pri Mb

Napisal/-a Lumpy_ To dec 18, 2007 10:46 am

Prav zanimivi ste.

Jaz dam glas za Polota :D
Autobahnbomber......Freude am fahren
BMW f10 535i Sapphire Black Metallic

sonac
Nov uporabnik

Napisal/-a sonac To dec 18, 2007 10:59 am

Polo je sigurno najbolj kvaliteten, pa še celo z 1.9 TDI motorjem ga lahko nabaviš.
Fiesta naj bi ponujala največ užitka ob vožnji, med tem ko pri cliu ne vidim posebnega razloga za nakup. Avto nikjer ne izstopa, po videzu je faceliftan model iz leta 1998, pa še dci motorji delajo probleme...ne prav velikih, ampak jih.. Edina prednost je najnižja poraba.
Vrni se na Kupovanje avtomobilov

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 11 gostov