Strokovnjak je napisal/-a:Jst sm gledu Passata v Kranju, od prvega slovenskega lastnika, pa še na avtonetu je bila poslikana servisna knjiga ... Na matorju sem pa našel listek od olja, kjer je avto imel 2 meseca pred tem 40.000 km več. Pa model mi je po telefonu rekel, da lahko gremo na AC Kondor preveriti zgodovino avta. Očitno so mu na servisu tudi zbili kilometre, a zabiti so bili toliko, da niso listka, ki je bil mimogrede od enega xy mehanika in ne od pooblaščenega servisa, dol utrgali. Žal mi je edino, da se nisem naredil malo neumnega in pogledal še servisno knjigo, da bi se prepričal ali je res od tega vozila. A ko sem videl tisti listek, mi je zavrela kri in sem spokal ter odšel domov. Se je avto valjal še neki časa po oglasih, potem pa je očitno enega nafukal. In če ne bo ta menjal pogonskega jermena na 140.000 kilometrov (po števcu), ko jih bo avto imel realnih 180.000, mu bo prav kmalu razbilo motor.
xxxl je napisal/-a:in če en diler kupi na mesec v tujini več kot 150 avtov (na leasing hišah), je jasno, da pač dobi toliko boljšo ceno in razliko na kateri lahko zasluži, kot pa če si vsak od nas išče en tak avto po tujini in ga pride lahko dražje kot pa v SLO ...
SAVINJCAN je napisal/-a:tale ma zihr fajn zbite, ko vidim volan mi kr mine
http://www.avto.net/2004/osebna/oglas.asp?ID=1780687#
Strokovnjak je napisal/-a:Tudi rabljeno vozilo je lahko "kot iz salona", posebno če je res garažirano. Nevem zakaj bi moral imeti 5 let star avto bunke in praske na vseh koncih. Če do tega pride, se lahko vse popravi pri ličarju, kar v kombinaciji z zavarovanjem "parkirišče" ne stane prav nič. Sam tak tip lastnika, da ne morem gledati pobunkanega avta in dam to takoj popraviti. Imel sem golfa GTI starega 13 let in je bil kar se tiče ohranjenosti res odličen, pa sem z njim delal letno najmanj 25.000 km. Bil je res boljše ohranjen od marsikaterega 5 let starega avta iz oglasa, ki sem si ga šel ogledat. Ohranjenost avta je slika od lastnika. Ko sem kupovat rabljen avto v starosti do 5 let, sem enega lastnika po telefonu vprašal, če ima kaj podrsane lita platišča, pa me je model nahrulil, da kaj me to sploh briga, če pa kupujem rabljen avto - hvala in nasvidenje sem mu rekel. Gospod od katerega sem kupil avto, mi je na isto vprapanje odgovoril, da to pri njemu odpade, ker zna vozit in avta niti pod razno ne rine v robnike. To veliko pove na vse zgoraj opisano in prosim da ne posplošujete, da so rabljeni avti po spisku razsuti in slabo vzdrževani. Potrpljenje je treba, pa se dobi kar se išče, ne pa da se "vrat na nos" kupi prvo ki pride pod roke in se tolažiti, da se itak boljšega ne more dobiti.
JEREMIJA79 je napisal/-a:SAVINJCAN je napisal/-a:tale ma zihr fajn zbite, ko vidim volan mi kr mine
http://www.avto.net/2004/osebna/oglas.asp?ID=1780687#
To je pa"kvalitetno" Renaultovo usnje v kombinaciji s švicnatimi rokami...
primozek69 je napisal/-a:Lisko, ni res, da mora vžgat iz prve. Škoda octavia je stala na parkingu pred salonom ne vem kolk časa, pa je mela 3kkm, 2.0 benc.,pa jo je mogu z boosterjem vžgat.
lisko je napisal/-a:primozek69 je napisal/-a:Lisko, ni res, da mora vžgat iz prve. Škoda octavia je stala na parkingu pred salonom ne vem kolk časa, pa je mela 3kkm, 2.0 benc.,pa jo je mogu z boosterjem vžgat.
Ker je mela slab akku al ker se je štarter matral pol ure preden je motor začel kašljat in nato po 10tih minutah normaln zalaufal? O slabem akku tle ni govora... poleg tega je to tko al tko potrošni material.
Jaz ko sem šel mojga gledat sem prodajalca presenetu.....poklical ko sem bil v bližini..... ko sem prišel je bil akku res prazen......ob priklopu kablov...pa je štarter pognal motor za 10 sekund.... nato minuto premora... in nato je vžgal s prve.. ni skadil ni zakašljal ampak vžgal. Motor še sedaj po prevoženih 20.000km vžiga pri minus 15 brez problema......pa je dizel z 320 tisoč prevoženimi.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov