jay je napisal/-a:ja stari avti kr cukajo, sploh pa tisti brez moči. Sem vozil golfa 3 2.0 8v pa to tak cuka, da rabiš čelado pa 3 pasesaj se navadiš... čeprav cuka, kot bi začetnika dal na menjalnik pa gas
branko1 je napisal/-a:KOt dolgoletni Chrysleraš - trenutno vozim Stratusa 2,5 avtomatika, ti želim srečo da kupiš oz. najdeš Stratusa avtom. za 5oo Eurov. In če ga boš slučajno kupil, potem bo forum poln negativnih kritik na kakovost amer. avtomobilov.
Ivan36 je napisal/-a:Tako je žena se je spomnila , da bi celo vozila samo mora biti avtomatik sedaj pa gledam že en teden A.net pa nič. Sedaj pa prosim če kdo ve za kaki tak avto z avtomatsikm menjalnikom do 1.8 ccm in lahko limuzina / karavan ali pa 5 vrat
( imava 2 otroka )
Npr : Tempra, Nexia, Mondeo, Vectra, Omega, ..... MAX 500€ fajn bi bilo če ima še kaka 2 meseca tehnični tak, da ga porihtamo še
cruiser1 je napisal/-a:jay je napisal/-a:ja stari avti kr cukajo, sploh pa tisti brez moči. Sem vozil golfa 3 2.0 8v pa to tak cuka, da rabiš čelado pa 3 pasesaj se navadiš... čeprav cuka, kot bi začetnika dal na menjalnik pa gas
Evropski morda res! Vozil sem že kadilaka 62l, lincolna 73l pa še nekaj tako starih avtomobilov in vsi so prestavljali zelo lepo brez cukanja. No sicer se zavedam, da Ivanova žena nima česa takega v mislih. Kaj pa kakšen stratus ali pa saratoga? Oba sem že vozil odlični menjalniki. Seveda je pa tuki problem motorja, če hočeš , da bo zanesljiv obvezno 6cil. 2.5l-3.0l. Ameriški "four bangerji" so bolj tako.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 7 gostov