SAVINJCAN je napisal/-a:sonček je napisal/-a:Ker je že ogromno tem bom kar tukajle link prlimal. Avtorici pa se opravičujem za umešavanje in motenje teme.
http://www.avto.net/2004/osebna/oglas.asp?id=1796395
www.Avto.net - 1.slovenski avtomobilski sejem na internetu
Pozna kdo, cena je primerljiva ali ne samo glede na to, da je predelan, kilometri realni pomoje.....
lp
ena gnila opelica, ko še 500€ ni vredna
bobsaap je napisal/-a:Tudi jaz sem nekaj časa razmišljal o Fiesti, ampak sem kar malo presenečen, ko vidim da se da dobiti za okrog 1000€ zelo lepo Fiesto, potem pa hočem poiskat takšno identično Fiesto Z KLIMO, pa se začnejo avti vrtet z cenami okrog 3800€ ... ni mi jasen ta razpon v cenah oz zakaj se ne da dobiti takšnega avta s servotom in klimo za recimo nekje 2000€ ... al jaz tega ne najdem, al ne naletim, al zakaj je temu takole, če mi zna kdo razlozit!
sonček je napisal/-a:SAVINJCAN je napisal/-a:sonček je napisal/-a:Ker je že ogromno tem bom kar tukajle link prlimal. Avtorici pa se opravičujem za umešavanje in motenje teme.
http://www.avto.net/2004/osebna/oglas.asp?id=1796395
www.Avto.net - 1.slovenski avtomobilski sejem na internetu
Pozna kdo, cena je primerljiva ali ne samo glede na to, da je predelan, kilometri realni pomoje.....
lp
ena gnila opelica, ko še 500€ ni vredna
Se strinjam, da pač ni tok vredna sej piše cena po dogovoru. Samo lej je predelana. Veš kak to je bil zadnji golf v mojem lajfu to govorim za dvojko tako, da zdele iščem neki druzga.
Mi je pa nekdo poalal sms, da bi menjal laguno 1.8 l.94 za mojga golfa.
lp
bobsaap je napisal/-a:
Eto, kaj taksnega sem iskal,...!!! Pa nisem našel,...je blo vceraj zvecer dano na avto.net hvala ti,...!
Bom probal dobit kako info. vec o tem avtu,...!
ZA VAS ZNALCE,...ce pogledamo tablico na tem avtomobilu, a ni neka majhna za naše ozemlje, za Slovenijo? Kak bi to kdo pokomentiral?
burka je napisal/-a:@Savinjcan: in po cem sklepas???? skoraj vsako temo ko jo odprem, je v njej tvoj nesmiseln post...sej ne recem, pragi pa obrobe so sigurn gnile, samo rje se ne da razbrat iz slike - kdor bo avto kupoval, ga bo ze pregledal.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov